Şimdi Ara

Samsung Gt-I9003 Bilinmeyen Anabant Sürümü Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamın telefonunda telefon kartına ulaşılamıyor. Hat özellikleri kullanılamıyor. Telefonu Başarı'dan almıştı. 2011 yılında. Bu güne kadar sorun yaşamamıştı. ama birden telefondaki hat gitmiş. Tamirciye Doğubank'a götürmüş babam,orada bakmışlar, tamir edilemez demişler. Telefon uçuş modunda görünüyordu.

Arıza durduk yere oldu. Uygulama güncellemesi falan yapılmamıştı. Bi yerden düşme falan da olmadı. Anabant sürümü bilinmiyor olarak görünüyor. Sanırım bu yüzden imei bilgilerine de ulaşılamıyor. Anabant bilinmiyor sorununu nasıl çözerim. Dowload moduna alıp odin'le sürüm güncellemesi falan da yaptım.

Sorun çözülebilir bir sorun mu, yoksa telefon çöp mü oldu?

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

• delikanli17 D kullanıcısına yanıt
    Telefonu download moda alarak yüklediğim orjinal bir room var onu bir dene istersen , son sürüm roomlar bazı hataları gideriyor , inşallah düzeltir.. Android 4.3 sürümü

akıllı telefonların olayıda bu işte eskiden sadece imei vardı anabant filan anlamazdı bizim eski nokialar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

Telefonu download moda alarak yüklediğim orjinal bir room var onu bir dene istersen , son sürüm roomlar bazı hataları gideriyor , inşallah düzeltir.. Android 4.3 sürümü

akıllı telefonların olayıda bu işte eskiden sadece imei vardı anabant filan anlamazdı bizim eski nokialar :)

Hangi versiyonu yüklemeliyim? Donanım hatası varsa giderilemiyo mudur acab? Sonuçta 1000 liraya alınmıştı. 3 sene bile dolmadı daha :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: delikanli17

quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

Hangi versiyonu yüklemeliyim? Donanım hatası varsa giderilemiyo mudur acab? Sonuçta 1000 liraya alınmıştı. 3 sene bile dolmadı daha :(

http://forum.donanimhaber.com/m_86244820/f_//tm.htm#86244820

bunu bi dene tüm talimatlar vs.. içinde..

ben sorunsuz kullanıyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.