Merhaba Arkadaşlar. Bende Samsung D900 kullanıcısıyım. Ben telefonumu yurt dışından aldım sonradan kayıt ettirdim. benim aldığımda eski sürümdü alet 1GB hafıza kartında sorun yapıyodu ekranındaki tema resminde istanbul resmi yoktu yeşil bi çayır resmi vardi mesaj yazarken felan türkçe T9 klavye yoktu. belki hala çoğunuzunkinde yoktur bunlar. Eğer telefonunuzun yazılımını son sürüme yükseltmek istiyorsaniz bende size bu konuda yardimci olmak istiyorum:) Baştan söyleyim bu bizim yapabileceğimiz bişey değil telefonla beraber verilen USB kablosuyla yazılım yüklenemiyor malesef. Onu yüklemek için özel devreler ve programlar var benim bi telefoncu arkadaşim var ben ona yüklettim orda gördüm. Ben şimdi size D900 modelinin Türkçe en son yazılım versionunu vericem yaklaşık 43MB civarında bunu indirip bi telefoncuya götürürseniz bana bu yazılımı yükleyin diye 5-10 YTL gibi bi ücrete yüklerler. Telefonu gerçekten hızlandırıyor sonra hatalarını gideriyor yukaruda yok dediğim şeylerin hepsini ekliyor:) Telefonunuzun yazılım sürümünü öğrenmek için *#1234# yapmanız yeterli. Eğer sizinki D900JVFH4 sürümüyse yükseltmenize gerek yok ki değilse yükseltmenizde fayda var derim:)
Benim sürümüm bu ''D900JVFG7'' senin dediğin yazılımı indirmesine indiririz kurdurmasına kurdururuz da gerek varmı benim T9 umda sorunum filan yok yalnız 1gb kartı denemedim onu denicem sanırım sorun vermez de ben genede senin dediğini YÜKLETEYİM Mİ? dersin
walla telefonunda sorun yoksa yükletmenede gerek yok bence. seninkide yine eski sürüm değil yeni sürümün serisinden D900JVH** olanlar yeni sürümler.
samsung D900 Firmware gerekli yardımcı olurmusunuz.