Şimdi Ara

Samsung GT-S 7500 ÜRÜNÜ GERİ İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı 09.12.212 ayından Forum İstanbuldaki Saturnden satın aldım.Telefonu ilk 3 4 ay rahatca sorunsuz bir şekilde kullandım fakat sonralarında ise çok sorun çıkarmaya başladı. Her ay 1 kere gönderiyorum cihazı. 2 hafta önce telefonu sevisten almıştım telefonun ön tuşunu yan tuşlarını ekranını ve çerçevesini değiştirip bana geri gönderdiler fakat bu seferde sık sık donmalar tekrar etmeye başladı.Telefon donunca kendi kendine kapanmaya başladı ve bu kapanmalar sonucunda açılmama kendini gösterdi.Telefonu açmaya çalıştığımda 1 2 saat ya açılmıyordu yada ben telefonu şarja takınca açılıyordu.Aynı zamanda telefon sürekli şarj oluyor işareti çıkıyordu karşıma ve ses açıkken bildirim sesleri titreşimdeyken de titriyordu telefon.Bende bugün bir kaç saat önce telefonu 4. kez servise gönderdim ve ürünün geri iade yapılıp paramı geri almak için baş vuruda bulundum. Sizce telefonun parası geri iade yapılır mı ? Yapılmazsa tüketici hakem heyetine başvurmam gerektiği söylendi. Sizce bu davayı kazanabilir miyim ? Kazanırsam bana paramı ne kadar süre içerisinde geri iade yaparlar ? Ve kazanamazsam ne yapmam gerekir. Bu sorularımı cevaplamanızı ve bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku19o7 -- 16 Eylül 2013; 19:25:22 >

• para iadesi olurmu bilmem ama ürün değişimi isteyebilirsin sana sıfır ürün verirler
  • para iadesi vermezler para iadeleri 7 günle kısıtlı hediye çeki verirler başka ürün alırsın en kötü
  • Ben yeni ürün ya da hediye çeki istemiyorum. Direk nakit para istiyorum çünkü o telefonun parsını alıp yan komşumuzdan 600 liraya iphone 4 alıcam. 0 ürünü alıp telefoncuya satsamda bana vereceği para en fala 400 lira o da kutulu diye olur. Hediye çekide işime yaramaz. Sizce hiç para alma ihtimalim yok mudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.