Şimdi Ara

★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
2
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • datasıdır o belki 100mb baya fazla.guncellemeleri kaldır de en eski surume geri döner.kullanmadıgını devre dışı bırak uyg yöneticisinden mesela chaton google+ gibi.dahili hafızadan dcım klasörunde thumbnails klasörü var galeri önizleme kalıntıları onu silebilirsin silersen galeriye resimler bıraz yavaş yüklenir.bi yerde görmustum ben h.kartını dahili hafıza yapma diye uyguladım olmuştu ama teli açıp kapatınca eskiye dönüyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimotor

datasıdır o belki 100mb baya fazla.guncellemeleri kaldır de en eski surume geri döner.kullanmadıgını devre dışı bırak uyg yöneticisinden mesela chaton google+ gibi.dahili hafızadan dcım klasörunde thumbnails klasörü var galeri önizleme kalıntıları onu silebilirsin silersen galeriye resimler bıraz yavaş yüklenir.bi yerde görmustum ben h.kartını dahili hafıza yapma diye uyguladım olmuştu ama teli açıp kapatınca eskiye dönüyodu

sildim yeniden kurdum 76 mb a düştü thumbnail de sildim baya yer açıldı şu an
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469422

hafıza kartını dahili hafıza yapma konusu denkgeldi dolaşırken rootlu arkadaşlar denemek isterse baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469422

hafıza kartını dahili hafıza yapma konusu denkgeldi dolaşırken rootlu arkadaşlar denemek isterse baksın

şu anda hafıza yeterli geliyor bana, ama ilerleyen zamanlarda deneyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

delimotor arkadaş ile konuşurken konusu geçmişti belki işine yarar birinin diye attım işte bugün telefonu fabrika ayarlarına yükledim ağustos 2013 den beri ilk kez aynı uygulamaları kurdum şuan cihazda 150 mb fazla yer var eskisine göre baya kalıntı varmış demekki

• quote:

quote:

quote:

delimotor arkadaş ile konuşurken konusu geçmişti belki işine yarar birinin diye attım işte bugün telefonu fabrika ayarlarına yükledim ağustos 2013 den beri ilk kez aynı uygulamaları kurdum şuan cihazda 150 mb fazla yer var eskisine göre baya kalıntı varmış demekki

evet telefonun hafizasi sisiyor. benimde komple format atasim var ama odinle sadece onarim yapiyor. csc modem pda dosyalarini falan bulmak lazim.

• sammobile.com dan indirin stock rom arıyorsanız

• quote:

sammobile.com dan indirin stock rom arıyorsanız

farklı bir ülkenin custom rom'u kursak kapatıp açınca şarjdaki azalma düzelir mi ? %55 de kapatıp açınca mesela %40 a falan iniyor her kapanıp açılışta %10-20 arası düşüyor batarya bu sorun Türkiye rom'u ile alakalı mı acaba ? bilginiz varmı sizinde oluyormu
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    yok öle düşmesi normal.bende de oluo açıp kapatınca.2.defa açıp kapat o kadar düsmedigini görursun.mesela acıp kapattın 55 ten 40 a dustu ya snra belli dgerde kalıo ornegin %33 te iken azalmıo hemen baya kullanıon sonra dusmeye başlio( %33 rakamını salladım örnek vermek icin) yani hemen hemen aynı şeye denk gelio.bana göre

• quote:

yok öle düşmesi normal.bende de oluo açıp kapatınca.2.defa açıp kapat o kadar düsmedigini görursun.mesela acıp kapattın 55 ten 40 a dustu ya snra belli dgerde kalıo ornegin %33 te iken azalmıo hemen baya kullanıon sonra dusmeye başlio( %33 rakamını salladım örnek vermek icin) yani hemen hemen aynı şeye denk gelio.bana göre

doğru takılıp kalıyor mesela %33 den 1 saat azalmıyor hiç ama sinir bozucu geliyor bana
    ama normal bu sistem yeniden devreye giriyo devre elemanları ve işlemciler falan da tekrar devreye girio haliyle şarjdan alıo biraz

• quote:

ama normal bu sistem yeniden devreye giriyo devre elemanları ve işlemciler falan da tekrar devreye girio haliyle şarjdan alıo biraz

yok hocam onunla alakası yok eski telefonum young'da kapatıp açınca şarjda %1 bile oynama olmuyordu ilk bizim cihazlarda gördüm bu sorunu teknoloji marketlerdeki teşhir ürünleri bile aynıydı (bizim cihazlar) ancak s3mini s3 ile denediğimde kapatıp açınca şarjda hiçbir yüzde değişimi yaşanmıyor kısacası bizim cihazda sorun malesef bu sorun
    ben kullandıgım butun ciiazlarda azalıodu yani.7610,n70.n73.n96.n79.eski young.s4.s3
    %1 bile azalmaması ilginç yani bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIDYMA -- 22 Nisan 2014; 8:41:01 >
  • quote:

ben kullandıgım butun ciiazlarda azalıodu yani.7610,n70.n73.n96.n79.eski young.s4.s3
    %1 bile azalmaması ilginç yani bilemiyorum

neyse hocam 3g kullanmadığım için(malum reset) sıkıntı yok durduk yere kapatıp açmıyorum telefonu zaten...hergün şarjdan sonra 1 kez kapatıp açıyorum oda şarj dolu iken düşme olmuyor hiç bu arada cihazı nasıl kullanıyorsunuz ? launcher falan kurulu mu ? apkmania dan apex launcher yükledim apk olarak pro sürümü tüm özellikleri mevcut kullanırsanız linkini paylaşayım

• go ve next launcher kullandım şu ara kullanmıyorum. linkini at bi deneyim launcherı

• quote:

go ve next launcher kullandım şu ara kullanmıyorum. linkini at bi deneyim launcherı

dm ile gönderdim...tema olarak kitkat hd indirdim marketten apex ile uyumlu ikonlar falan kitkat oluyor menü geçişleri çok iyi ve akıcı sistemi hiç kastırmıyor
  • arkadaşlar telefondaki gereksiz uygulamaları kaldırmanın ve ramden silmenin yolunu buldum örneğin chrome sileceğiz güncellemeleri kaldırıp fabrika sürümüne geçiyoruz uygulama yükle menüsünden hepsi kısmına gelip chrome'ye gelip durdurmaya zorlayıp devre dışı bırak diyoruz ve artık chrome telefonda yüklü değil ve ramde çalışmıyor (chrome örnekti Google play güncelleme de görünmüyorlar) bu şekilde telefonda zorla yüklü olan chat on samsung sinema Google + gibi hiç kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bıraktım belki bilginiz vardı ancak paylaşmak istedim root program gerekmiyor tabi :)

ek olarak telefonda 480-500 arası boş yerim vardı şu anda 800 mb oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 2 Mayıs 2014; 18:32:53 >
  • quote:

arkadaşlar telefondaki gereksiz uygulamaları kaldırmanın ve ramden silmenin yolunu buldum örneğin chrome sileceğiz güncellemeleri kaldırıp fabrika sürümüne geçiyoruz uygulama yükle menüsünden hepsi kısmına gelip chrome'ye gelip durdurmaya zorlayıp devre dışı bırak diyoruz ve artık chrome telefonda yüklü değil ve ramde çalışmıyor (chrome örnekti Google play güncelleme de görünmüyorlar) bu şekilde telefonda zorla yüklü olan chat on samsung sinema Google + gibi hiç kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bıraktım belki bilginiz vardı ancak paylaşmak istedim root program gerekmiyor tabi :)

evet devre disi secenegi varmis bende uc hafta once falan ogrendim ama denedigimde her uygulamada devre disi birakma secenegi yoktu :)

• quote:

quote:

arkadaşlar telefondaki gereksiz uygulamaları kaldırmanın ve ramden silmenin yolunu buldum örneğin chrome sileceğiz güncellemeleri kaldırıp fabrika sürümüne geçiyoruz uygulama yükle menüsünden hepsi kısmına gelip chrome'ye gelip durdurmaya zorlayıp devre dışı bırak diyoruz ve artık chrome telefonda yüklü değil ve ramde çalışmıyor (chrome örnekti Google play güncelleme de görünmüyorlar) bu şekilde telefonda zorla yüklü olan chat on samsung sinema Google + gibi hiç kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bıraktım belki bilginiz vardı ancak paylaşmak istedim root program gerekmiyor tabi :)

evet devre disi secenegi varmis bende uc hafta once falan ogrendim ama denedigimde her uygulamada devre disi birakma secenegi yoktu :)

hepsi kısmından bak istersen ben sistem olarak yapılan herşeyi kaldırdım google aramayı bile sildim sadece play store ve hizmetleri kaldı google music gazete hepsini sildim çok iyi oldu gerçekten kafam rahatladı vallahi

• quote:

quote:

quote:

hepsi kısmından bak istersen ben sistem olarak yapılan herşeyi kaldırdım google aramayı bile sildim sadece play store ve hizmetleri kaldı google music gazete hepsini sildim çok iyi oldu gerçekten kafam rahatladı vallahi

telefon bu haliyle rahat gercekten kasmiyor artik :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.