Şimdi Ara

★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
2
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tecno_man kullanıcısına yanıt
    hmm gúzelmiş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Geçmiş olsun gençler acınız büyük 2 yıl Samsung TR garantiliymiş
     ★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★

ne kadar çok fiyat düşmüşya böyle 500 tlye satılırken 1yıl olmadan 300 tlye düşmesi gerçekten düşündürücü
    şimdi 500 tlye alan arkadaşlar acayip gerilmiştir hakikaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvanterbiyecisi

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Geçmiş olsun gençler acınız büyük 2 yıl Samsung TR garantiliymiş

ne kadar çok fiyat düşmüşya böyle 500 tlye satılırken 1yıl olmadan 300 tlye düşmesi gerçekten düşündürücü
    şimdi 500 tlye alan arkadaşlar acayip gerilmiştir hakikaten.

gerildik tabi hocam ucuz telefonda alsan samsung olduğunda illa zarar ediyorsun s4 falan almış olsam kafayı yerdim herhalde 2000 tl ver 1 sene sonra 1400 e insin 600 tl zarar ettirsin birdaha samsung telefon düşünmemek lazım

• bsliali kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklisin sirf bu kapitalist duzenden dolayi ha bugun alayim ha yarin alayim derken 2 yildir telefon alamadim iyi ozellikli telefonum bozuldu 2 yildir samsung sghe710 kapakli telefon kullaniyorum :) dusun artik facebook yok twit yok dumduz telefon senin tavsiyelerini de dusunuyorum karar vermeye calisiyorum sevgiler,saygilar

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

program ücretliydi şimdi ücretsiz yaptılar tavsiye ederim çok güzel program
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanterbiyecisi

evet hocam haklisin sirf bu kapitalist duzenden dolayi ha bugun alayim ha yarin alayim derken 2 yildir telefon alamadim iyi ozellikli telefonum bozuldu 2 yildir samsung sghe710 kapakli telefon kullaniyorum :) dusun artik facebook yok twit yok dumduz telefon senin tavsiyelerini de dusunuyorum karar vermeye calisiyorum sevgiler,saygilar

o şekilde düşünürseniz hiç alamazsını illa fiyat düşmesi oluyor telefonlarda iphone bile oluyor (samsung kadar olmasada) normal fiyat düşmesi her sene yenisi çıkıyor geçen sene 500 tlye bu telefonu aldık bu sene 500 tlye çift çekirdekli 5mp kamera vs trend plus var seneye 4 çekirdekli olur 500 tlye sürekli gelişiyor teknoloji bu şekilde düşünürseniz epey telefonsuz kalacaksınız gibi

• gençler nasıl. kullanışlı mıdır. ? yarın kapayım mı bi tane. mobil sitelerde falan kasılıyor mu ?? wifi ses nasıl.
  • telofon kullanışlı tek sorun dahili hafiza az

• arkadaşlar telefonu değiştirme konusunda baya niyetlenmiştim fiyatı düşünce ancak sonradan düşündüm ki yeni bir cihaz da alsam 1 yıl sonra oda ucuzlayacak o yüzden şu an herişimi rahatlıkla gördüğü için gittiği yere kadar gitmesini düşünüyorum

sorum şu cihazdaki google+ chrome vs gibi uygulamaları devre dışı bıraktım ramde yer açılacak hayali ile 1 aydır kapalı hepsi ancak ram hala 580 lerde geziyor telefonda çalışan facebook twitter whatsapp ve 5-10 mb lık 2-3 uygulama var başkada birşey yok 3.cü parti olarak rami nasıl azaltabilirim kapatacak uygulama kalmadı :) favori kişileri bile devre dışı bıraktım gene 580 den aşağı inmiyor yemin etmiş sanki sizin ram kullanımı ne alemde acaba ? root dışında başka bir yol yokmudur

birde günlük şarj ettiğim için her şarjdan sonra cihazı kapatıp açıyorum hele şarjdan hemen önce boş ram 70-80 mb a kadar iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 13 Haziran 2014; 12:51:28 >

google+ chat on a falan girmedigin surece ramde yer kaplamaz.rama uygulama yoneticisinden bak görev yöneticisinden degil.uygulama yöneticisinde boş ram ne kadar gözukuo ss atsana
    mesela benimki böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIDYMA -- 13 Haziran 2014; 15:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delimotor

google+ chat on a falan girmedigin surece ramde yer kaplamaz.rama uygulama yoneticisinden bak görev yöneticisinden degil.uygulama yöneticisinde boş ram ne kadar gözukuo ss atsana
    mesela benimki böle

sizin rom orijinal değil sanırım :) şebeke gösterge yanında şarj durumu var :) ss çekeyim atayım

• bunlar hocam ekran görüntüsü aldım şu anda 125 civarı geziyor 1-2 saat sonra 70-80 e iner kesin cihaz boşta 1-2 saattir
     ★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★ ★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★ ★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 13 Haziran 2014; 15:49:57 >

uygulama azlığıyla pek ilgil değil maalesef. ram boşta durmaktansa uygulamarı ramde tutma gereksinimi duyuyor. böylece uygulamayı açmak istediğinde hızlı bir şekilde açılabilsin diye.

ama samsung telefonlarına yeteri kadar optimizasyon yapmıyor, sürekli kasılıp duruyor. ben root yapıp uygulamarı dondurunca telefon biraz rahatladı, yok sa yine hantal kalıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

uygulama azlığıyla pek ilgil değil maalesef. ram boşta durmaktansa uygulamarı ramde tutma gereksinimi duyuyor. böylece uygulamayı açmak istediğinde hızlı bir şekilde açılabilsin diye.

ama samsung telefonlarına yeteri kadar optimizasyon yapmıyor, sürekli kasılıp duruyor. ben root yapıp uygulamarı dondurunca telefon biraz rahatladı, yok sa yine hantal kalıyordu.

evet rami boşalttıkça yerine başkaları açılıyor :) mesajlaşma galeri rehber falan geliyor önbelleğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

evet rami boşalttıkça yerine başkaları açılıyor :) mesajlaşma galeri rehber falan geliyor önbelleğe

aslında böyle olması normal. boşta durmasının bir anlamı yok. fakat işte burada devreye optimizasyon giriyor. öyle ayar yapmalısın ki telefon kasılmamalı.

benim rom orjinal sadece modlamalar var.sende ramin az olmasının sebebi çok fazla aktif olan uygulamalar var twitter fb internt speed metre falan var onları sonlandirsan kasma fazla olmaz.önbellekteki uygulamaları durdursan bişey degişmez ramde önbellek sadece uygulamaların daha hızlı açılmasını saglıo ônbellege alarak.bir daha ram e bakcagın zaman uyg.yönt den bak digeri yanliş gosterio bence.telin kasmasının nedeni çok fazla aktif olmak zorunda programın olması
    önbellek olayını tam anlamak istiosan bir kere rehbere gir çık sonra bidaha gir daha hızlı girdigini fark edeceksin sonra uygulama yoneticisine git önbellek işlemlerini göster de ordan rehberi durdur sonra bidaha rehbere git daha yavaş açıldığını göreceksin.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    ben uygulamaları durdurunca yerine başkaları açılmıo resimde gördugunuz gibi 260 mb kusur boş ram var

• quote:

Orijinalden alıntı: delimotor

benim rom orjinal sadece modlamalar var.sende ramin az olmasının sebebi çok fazla aktif olan uygulamalar var twitter fb internt speed metre falan var onları sonlandirsan kasma fazla olmaz.önbellekteki uygulamaları durdursan bişey degişmez ramde önbellek sadece uygulamaların daha hızlı açılmasını saglıo ônbellege alarak.bir daha ram e bakcagın zaman uyg.yönt den bak digeri yanliş gosterio bence.telin kasmasının nedeni çok fazla aktif olmak zorunda programın olması
    önbellek olayını tam anlamak istiosan bir kere rehbere gir çık sonra bidaha gir daha hızlı girdigini fark edeceksin sonra uygulama yoneticisine git önbellek işlemlerini göster de ordan rehberi durdur sonra bidaha rehbere git daha yavaş açıldığını göreceksin.

anladım hocam teşekkürler cevap için

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.