Şimdi Ara

★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
2
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size tavsiyem teli rootlayıp xposed intsller programını yukleyip (modlama programı yani) ordan greenfy uylamasını yukleyip sarjdan tasarruf edersiniz sonra bi baska mod bootmanageri yukleyip telin acılısta acılan programları engelleyerek daha rahat etmesini saglayabilirsiniz.bi baska mod olan xblast modunu yukleyerek ordan gpu hızlandırma işlemini uygulayarak daha akıcı menü geçişi ve oyunlarda daha akıcı oynabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimotor

size tavsiyem teli rootlayıp xposed intsller programını yukleyip (modlama programı yani) ordan greenfy uylamasını yukleyip sarjdan tasarruf edersiniz sonra bi baska mod bootmanageri yukleyip telin acılısta acılan programları engelleyerek daha rahat etmesini saglayabilirsiniz.bi baska mod olan xblast modunu yukleyerek ordan gpu hızlandırma işlemini uygulayarak daha akıcı menü geçişi ve oyunlarda daha akıcı oynabilirsiniz

hocam güzel olur aslında ama telefonda rom root işlerini hiç yapmak istemiyorum :) brick olma muhabbeti imei uçma vs olduğu kadar kalsın işimizi görüyor şükür biraz yavaş olsada teşekkürler

• bsliali kullanıcısına yanıt
    hm anladım ilerde root falan yaparsan uygularsın bunları

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-young-sifir-168417315/detay

Bimde satılan neden ucuz olduğu anlaşıldı resmi ithalat değilmiş çünkü paralel ithalat ürünü ilanı koymuş birisi satıyor iade etse parasını alacak haberi yok herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-young-sifir-168417315/detay

Bimde satılan neden ucuz olduğu anlaşıldı resmi ithalat değilmiş çünkü paralel ithalat ürünü ilanı koymuş birisi satıyor iade etse parasını alacak haberi yok herhalde

Iste insanlar bimde ucuz satilmisti diye hatirlayacak. Paralel ithalat oldugunu onemsemeyecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-young-sifir-168417315/detay

Iste insanlar bimde ucuz satilmisti diye hatirlayacak. Paralel ithalat oldugunu onemsemeyecek :)

doğru birine satayım desen bimde 300 liraydı çok istiyon derler

• Merhaba arkadaşlar.1-2 haftadır telefonumda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Arada sırada hattan düşüyor ve yalnızca acil aramalar diyor.Telefonu yanıma alıyorum 1-2 saat sonra bi bakıyorum hattan düşmüş ve yalnızca acil aramalar diyor.Bende ayarlardan mobil ağlara girip bir ağ operatörü seç diyorum.Böyle yapınca operatör geri geliyor.Hattan düştüğü için arama yaparken ağda kayıtlı değil diyor 2. kez arama yapınca Avea yerine geliyor.Annemin Avea hattıyla da denedim, baktım yine hattan düşmüş.Telefonu ilk aldığımda da böyleydi.Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmişti.Yine aynı sorunla karşılaşmaya başladım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzieTR

Merhaba arkadaşlar.1-2 haftadır telefonumda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Arada sırada hattan düşüyor ve yalnızca acil aramalar diyor.Telefonu yanıma alıyorum 1-2 saat sonra bi bakıyorum hattan düşmüş ve yalnızca acil aramalar diyor.Bende ayarlardan mobil ağlara girip bir ağ operatörü seç diyorum.Böyle yapınca operatör geri geliyor.Hattan düştüğü için arama yaparken ağda kayıtlı değil diyor 2. kez arama yapınca Avea yerine geliyor.Annemin Avea hattıyla da denedim, baktım yine hattan düşmüş.Telefonu ilk aldığımda da böyleydi.Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmişti.Yine aynı sorunla karşılaşmaya başladım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

sorun operatör kaynaklıdır o zaman hocam farklı hat ile deneyip olmadıysa operatörde sorun vardır

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.1-2 haftadır telefonumda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Arada sırada hattan düşüyor ve yalnızca acil aramalar diyor.Telefonu yanıma alıyorum 1-2 saat sonra bi bakıyorum hattan düşmüş ve yalnızca acil aramalar diyor.Bende ayarlardan mobil ağlara girip bir ağ operatörü seç diyorum.Böyle yapınca operatör geri geliyor.Hattan düştüğü için arama yaparken ağda kayıtlı değil diyor 2. kez arama yapınca Avea yerine geliyor.Annemin Avea hattıyla da denedim, baktım yine hattan düşmüş.Telefonu ilk aldığımda da böyleydi.Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmişti.Yine aynı sorunla karşılaşmaya başladım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

sorun operatör kaynaklıdır o zaman hocam farklı hat ile deneyip olmadıysa operatörde sorun vardır

Haklısın da evde 4 kişi avea kullanıyoruz ve sadece bende var böyle bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

bende bimcell kullanıyorum şebeke olarak avea kullanıyor mesela şebeke çekmesin sonra çeken yere geçeyim sinyal almıyor telefon uçuş moduna alıp geri alınca düzeliyor daha önce Türkcell hat ile 6 ay kullandım cihazı hiç sorun yaşamadım bimcell geçtikten sonra yani Avea'ya şebeke sorunları oluşmaya başladı bende de o yüzden avea kaynaklı olabilir dedim

• quote:

bu sorun ara sıra bende de oluyor. bende avea kullanıyorum. bende telefon çekiyor gösteriyor ama aslında çekmiyor. mobil ağlardan 2g baz istasyonua geçiş yapınca sinyal geliyor.

• Benimde evde sıkıntı yok ama yolda giderken otobuste surekli hat gidiyor, çarpı simgesi geliyor sonra düzelip tekrarlıyor. hat pttcell yani avea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanterbiyecisi

evet hocam haklisin sirf bu kapitalist duzenden dolayi ha bugun alayim ha yarin alayim derken 2 yildir telefon alamadim iyi ozellikli telefonum bozuldu 2 yildir samsung sghe710 kapakli telefon kullaniyorum :) dusun artik facebook yok twit yok dumduz telefon senin tavsiyelerini de dusunuyorum karar vermeye calisiyorum sevgiler,saygilar

o şekilde düşünürseniz hiç alamazsını illa fiyat düşmesi oluyor telefonlarda iphone bile oluyor (samsung kadar olmasada) normal fiyat düşmesi her sene yenisi çıkıyor geçen sene 500 tlye bu telefonu aldık bu sene 500 tlye çift çekirdekli 5mp kamera vs trend plus var seneye 4 çekirdekli olur 500 tlye sürekli gelişiyor teknoloji bu şekilde düşünürseniz epey telefonsuz kalacaksınız gibi

aldım kardeş aldım sonunda sabah 7 de gittiğimde 15 kişi vardı önümde neyseki tek tek sordum önümdeki 15 kişiye
    aralarındaki 3 kişi telefon için bekliyoruz deyince sıraya girmeye niyetlendim,mağazadada 4 adet olduğunu öğrenince sıraya girdim
    hemen ama2 saat geçmek bilmedi bir ara 9a doğru gelince pes edip evin yolunu tutacaktım ama arkamda bi 15 kişi daha olıştuğunu gördüğümde
    pes etmedim ve beklemeye devam ettim saat 9 da açılınca herkes sırasını bozmadan içeri girdi ve kalan son 1 adeti 299 tl karşılığında satın aldım
    telefonu 5 gündür kullanıyorum yaklaşık 11-12 kez şarj etmişimdir elimden düşürmediğim için yalnız gereksiz olan
    (Google talk-gmail google+-samsung hesabı (50 mb boyutu )samsung ile ilgili her bir şeyi kaldırdım kaldırmaadan önce ram 50 mb iken ve buna benzerleri
    kaldırdıtktan sonra ram 263 ram boşta kaldı kuş gibi oldu içinde bir sürüözellikler var gerekli gereksiz şimdilik bu kadar kullandıkça deneyimlerimi
    yazmaya devam ederim ,şimdi sıra kapaklı kılıfda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanterbiyecisi -- 17 Haziran 2014; 12:49:13 >

• quote:

quote:

quote:

Bu sorun sebekeden kaynakli.. annemdeki trend plusta bimcell var..o da gsm de kopuyor.. ayarlardan gsm yi wcdma yaptim sorun cozuldu..

• Bu telefon bimde satilan 299tl lik telefon mu ? Babam da be zamandir annemi kiskanip whatsappla bizimle gorusmek istiyordu :D eger buysa aldirayim

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Bu telefon bimde satilan 299tl lik telefon mu ? Babam da be zamandir annemi kiskanip whatsappla bizimle gorusmek istiyordu :D eger buysa aldirayim

evet hocam bimdeki telefon ama bimlerde kalmamıştır piyasada 350-400 arası vardır sanırım
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam haklisin sirf bu kapitalist duzenden dolayi ha bugun alayim ha yarin alayim derken 2 yildir telefon alamadim iyi ozellikli telefonum bozuldu 2 yildir samsung sghe710 kapakli telefon kullaniyorum :) dusun artik facebook yok twit yok dumduz telefon senin tavsiyelerini de dusunuyorum karar vermeye calisiyorum sevgiler,saygilar

o şekilde düşünürseniz hiç alamazsını illa fiyat düşmesi oluyor telefonlarda iphone bile oluyor (samsung kadar olmasada) normal fiyat düşmesi her sene yenisi çıkıyor geçen sene 500 tlye bu telefonu aldık bu sene 500 tlye çift çekirdekli 5mp kamera vs trend plus var seneye 4 çekirdekli olur 500 tlye sürekli gelişiyor teknoloji bu şekilde düşünürseniz epey telefonsuz kalacaksınız gibi

aldım kardeş aldım sonunda sabah 7 de gittiğimde 15 kişi vardı önümde neyseki tek tek sordum önümdeki 15 kişiye
    aralarındaki 3 kişi telefon için bekliyoruz deyince sıraya girmeye niyetlendim,mağazadada 4 adet olduğunu öğrenince sıraya girdim
    hemen ama2 saat geçmek bilmedi bir ara 9a doğru gelince pes edip evin yolunu tutacaktım ama arkamda bi 15 kişi daha olıştuğunu gördüğümde
    pes etmedim ve beklemeye devam ettim saat 9 da açılınca herkes sırasını bozmadan içeri girdi ve kalan son 1 adeti 299 tl karşılığında satın aldım
    telefonu 5 gündür kullanıyorum yaklaşık 11-12 kez şarj etmişimdir elimden düşürmediğim için yalnız gereksiz olan
    (Google talk-gmail google+-samsung hesabı (50 mb boyutu )samsung ile ilgili her bir şeyi kaldırdım kaldırmaadan önce ram 50 mb iken ve buna benzerleri
    kaldırdıtktan sonra ram 263 ram boşta kaldı kuş gibi oldu içinde bir sürüözellikler var gerekli gereksiz şimdilik bu kadar kullandıkça deneyimlerimi
    yazmaya devam ederim ,şimdi sıra kapaklı kılıfda

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın...bende baya niyetlendim telefonu değiştirmeyi sonra düşündüm şimdi yenisini alsam seneye oda ucuzlayacak her sene aynı şey oluyor :) o yüzden şimdilik kafamdan sildim yeni bir telefon almayı forumdan kopmayın hocam ara ara yazarsınız

• bsliali kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam çok ilgili ve alakalı bir arkadaşsın ve senin tavsiyen üzerine aldım zaten ve memnunum teknoloji böyle bir şey hocam
    insan hep daha iyisini istiyor ihtiyaç olsun yada olmasın level atlamak uğruna alınıyor çoğu şey :) mesela bana kamera ve büyük ekran gerekli değildi
    ondan dolayı aldım amaç whatsapp-twitter falan , 5 gb ram olsa ne olur 512 olsa ne olur benim için ha bu arada antutu benchmarkta ram 665 mb görünüyor
    sırf merak ettğimden yükledim bu arada antutu tavsiyesi doğrultusunda sistem için çok kötü uyarısı veriyor yani grafik,işlemci falan zayıf diyor :) ama olsun
    ben memnunum bugünde yandan kapaklı kılıf aldım beyaz renk bu arada 4 mağazaya sordum hepsindede vardı ankarada almak isteyen arkadaşlar kızılayda
    çoğu mağazada bulunuyor 15 ila 20 tl arası değişiyor.

• quote:

teşekkür ederim hocam çok ilgili ve alakalı bir arkadaşsın ve senin tavsiyen üzerine aldım zaten ve memnunum teknoloji böyle bir şey hocam
    insan hep daha iyisini istiyor ihtiyaç olsun yada olmasın level atlamak uğruna alınıyor çoğu şey :) mesela bana kamera ve büyük ekran gerekli değildi
    ondan dolayı aldım amaç whatsapp-twitter falan , 5 gb ram olsa ne olur 512 olsa ne olur benim için ha bu arada antutu benchmarkta ram 665 mb görünüyor
    sırf merak ettğimden yükledim bu arada antutu tavsiyesi doğrultusunda sistem için çok kötü uyarısı veriyor yani grafik,işlemci falan zayıf diyor :) ama olsun
    ben memnunum bugünde yandan kapaklı kılıf aldım beyaz renk bu arada 4 mağazaya sordum hepsindede vardı ankarada almak isteyen arkadaşlar kızılayda
    çoğu mağazada bulunuyor 15 ila 20 tl arası değişiyor.

antutu kötü verir tabikide amiral gemiler uçtu gitti 35 bin puanları alıyorlar 5 bin puan çok kötü kalıyor normal olarak

• ram yanacak neredeyse coştu bugün telefon yarım şarj yapmıştım 2 gündür açık 48 lere kadar indi artık ram
     ★ ★ ★ SAMSUNG GT-S6310 (YENİ YOUNG) ANA BAŞLIK VE DESTEK KONUSU ★ ★ ★

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.