Şimdi Ara

Samsung hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung'un telefonlarının daha önce İstanbulda, Çin de vb. yerlerde patladığını duymuşsunuzdur. En son Antalya da Ece Gülbahçe isimli birinin başına geldi bu olay. Ece Gülbahçe bu olaydan sonra “Telefonumu alalı daha 1 sene oldu. Faturası da var ve orijinal, nasıl bu hale gelebilir. Şikayetçiyim.” demiş. Bu olaylar hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Sizce bu patlamalar daha sık olabilir mi? Bu olanlar Samsung'u batırabilecek güçte mi? Çünkü bende Note 2 kullanıcısı olarak telefonumdan korkmaya başladım desem yeridir. Ben kendi fikrimi söyleyeyim sizlere Samsung çok acele ediyor. Daha amiral gemisi çıkmadan binbir çeşit telefon çıkartıyorlar Mega, Note, S serisi, Ace, Trend vb. birde tabletleri var tabi. Bana göre aceleci davranıyorlar ve bu aceleci tavırları kendilerinin sonunu hazırlıyor olabilir.

• Telefonların şarj kabloları niçin kısa olur? Çünkü şarjdayken kullanmayalım diye.İlk bataryamı bu sayede bozmuştum.Şarjdayken aramayı cevaplayıp batarya patlaması sonucu yaralanan birçok insanın haberini gördüm.Defalarca uyarılıyor.Şarjdayke parazit oranı daha yüksek olur ve aramayı cevaplamanız veya kullanmanız riskli olur.Tabi o kızın haberini okuduğumda ben bile kullandığım telefondan korkmaya başladım durduk yere nasıl oldu hala anlayamadım.
  • Zamzung=çöp çöp çöp

Samsung kullanan birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Zamzung=çöp çöp çöp

Samsung kullanan birisi

+1.. bencede haklısın..
  • Kesinlikle rezalet bir firma 3-5 aya kalmadan sıfır telefon 10 yıllık oluyor resmen

• bence samsung kapitalizmin en somut örneği.

samsung kullanıyorum.
  • Zamanında, ucuz malın talibi çok olur.
    Şimdi, sürü psikolojisi, cahillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zamzung=çöp çöp çöp

Samsung kullanan birisi

ace kullanan birisin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Zamzung=çöp çöp çöp

Samsung kullanan birisi

ace kullanan birisin sanırım

Corb2> galaxy ace> iphone 4> s3 su anki kullandığım.
    samsung rezalettir.

• Batarya konusunda aslında tüm akıllı telefonlar tehdit altında bataryayı doğru da kullanmak gerekir. Belki de bayan batarya şişmesine dikkat etmeyerek kullanmaya devam etmiştir ya da görmemiştir bile şiştiğini bunu bilemeyiz. Öte yandan samsung düşmanı çok evet çünkü başarılı firmaların fanları kadar kötüleyenleri de vardır. (bir diğer örnek iphone) Kimse oturup da marka fanboyluğu yapmasın herkesin kendi sebeplerine göre frklı görüşleri vardır. Bana göre de android bir cihaz alınacaksa samsung ya da htc alınır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.