Selam samsung HD103SJ aldım bir umutla taktım testler çok kötü değil ama diesel gibi çalışıyor ve vınlama sorunu var sizce bi sorunmu var ??
Bende sessiz diye aldım güya
Yorumlarınızı bekliyorum ...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar bi fikir verinde bugün geri götürcem değiştirmeleri için ne yapmalıyım ..
En azından aynısının başkasını versinler diye...
Bişede alsam sağlam çıksa şaşarım zaten
yok o diskten bende 2 tane var ikisindede var kasa da dskin oturduğu yer ilede alakalı kasa dışına çıkınca aynı ses olmuyor ,ama çok performanslı bir diskttir
yani kopyalama yaparken felan hırıltılımı çalışıyor seninkilerde..
Benim derdim bozulur felan diye.. bide vınlamayı yapmaması gerekmiyomu .. sanki rezonans var gibi..
sorun yok ama yinede emin olayım diyorsan hd tune yazılıı ile sağlık değerlerine bak istersen
Ben de daha sessiz bekliyordum ama HD Tune değerleri normaldi yani sorun yok HD Tune'ye bak bi.
daha önce bakmıştım ok ok ok diyodu hepsine..
okuma hızı da 80 / 138 / 110 filan cıkıyo..
bad sector de yok...
neyse bu aksam bi pc ye takmadan deniycem .. normalse sünger filan la montaj yapcam sonucu paylaşırım teşekkürler...
sünger yöntemi dene. hata HDD de değil senin kasanda.
Harddiski taktığım yer dar ama yinede sünger koydum biraz.. Hırıltı ve vınlama azaldı ama yinede biraz rahatsız ediyo onada alışcaz artık.. Gittiği kadar gitsin bakalım
Sağolun yorumlar için vınsız günler
quote:
Orijinalden alıntı: alexturgut
Harddiski taktığım yer dar ama yinede sünger koydum biraz.. Hırıltı ve vınlama azaldı ama yinede biraz rahatsız ediyo onada alışcaz artık.. Gittiği kadar gitsin bakalım
Sağolun yorumlar için vınsız günler
HDD yi kasadan bağımsız olarak çalıştırman lazım süngerleri her bi,r tarafına koy kasaya kesinlikle temas etmemeli.
yaptım sagına solunada üstü altı değmiyo zaten , bide kenarlarada okadar sıkıştıramadım süngeri dar ya hdd yeri..
Ama eskisinden iyi. tek plakaya w7 kurdum tekide yedek.. bide wd var 320 gb onuda biçimlendirdim oda işime yarar..
Pc yenileyene kadar işimi görür artık napım..
senin pc de iyi X-FI açmadığı oyun yoktur heralde.. ben ekran kartı değişmek istiyorum ama power yetmez ve anakartta iyi değil boşuna ugrasmıyım diyorum toptan değişcem inşallah..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme