Bildirim
SAMSUNG (HD103UJ)1TB SATA ,SAMSUNG (HD103SJ) 1TB SATA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İki diskin de performansına ait konular mevcut. Nasıl bir yardım istiyorsun ? -
HD103SJ zaten ortalıkta mevcut değil ki! -
-
HD103UJ den kesinlikle memnun degilim 1 adet aldim mekanik bir ses geliyor açilişta sistem başlamadan daha windowsa girmeden
windowsa girince kesiliyor can sıkıcı bi durum ve disk biraz gürültülü çalişiyor arizaya yolladim yaşadigim sıkıntılari belirterek sözünü ettigim seside kaydedip cd ya yazdim beraberinde yolladim diski degiştirdiler yenisini yolladilar ama yeni disktede durum ayni ne yapmaliyim bilmiyorum aldiriş etmeden bu vaziyet kullanmalimiyim .
bir adette HD103SJ var elimde bu ve buna benzer sorunlar teşkil etmiyor. -
ben 103sj aldım ama ses geliyor yazarken felan bi konuda ses gelmiyo çok sessiz diyodu arkadaş kulağına bi baktırsın duyma sorunları var sanırım. -
Cumartesi sipariş verdim Sanalmarketim'den bu akşama elime geçecek. Bakalım. 500 GB raid in yanında depolama diski olarak kullanacağım. Performans aşırı önemli değil(ama performansının iyi olduğunu biliyorum). Ses çıkmasın yeter. Bakalım bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilyus
HD103UJ den kesinlikle memnun degilim 1 adet aldim mekanik bir ses geliyor açilişta sistem başlamadan daha windowsa girmeden
windowsa girince kesiliyor can sıkıcı bi durum ve disk biraz gürültülü çalişiyor arizaya yolladim yaşadigim sıkıntılari belirterek sözünü ettigim seside kaydedip cd ya yazdim beraberinde yolladim diski degiştirdiler yenisini yolladilar ama yeni disktede durum ayni ne yapmaliyim bilmiyorum aldiriş etmeden bu vaziyet kullanmalimiyim .
bir adette HD103SJ var elimde bu ve buna benzer sorunlar teşkil etmiyor.
UJ modelini kullandım. Bu sorunları yaşamadım. Hatta 3 tane vardı eğer yanlış hatırlamıyor isem. ( Arşiv yapıyorum da sürekli büyütmek gerekiyor. )
HDD lerde bir sorun olabilir. Belki de eski diski yoladılar numarayı kontrol ettiniz mi?
Konuyu açan arkadaşa cevabım da.
SJ modelini al o daha hızlı.
-
w.dijital c.b serisinide alabilirsin o seride güzel performanslı seridir -
2sini de kullanıyorum..103SJ daha güzel, ayarlarda low noise seçili olduğu için hiçbir problem yok ;) -
-
-
1.5 2 senedir hd103uj kullanıyorum bad sector falan yaşatmadı ancak performans olarak seagate 12 lerin çok gerisinde. neredeyse 5400 vs 7200 performans farkı oluyor bazen. Ayrıca kasaya çok iyi monte edilmesi gerekiyor yoksa vuuu ötüyor. -
SAMSUNG HD103SJ aldıma alacağıma bin bişman oldum cok ses cıkarıyo ve ses geldi an değerler yerlere yapışıyo yenisi ile deyiştim bu ondanda berbat
iyade edip başka bir markamı alsam WD 1002 FAEX 3.5 inc 1TB bu hdd kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız
Kullandığım anakart sata 3 desteği var WD 1002 FAEX 3.5 inc 1TB sata 3 7200rpm 64 mb) bu hdd daha uygun gözüküyo siznedersiniz?
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
w.dijital c.b serisinide alabilirsin o seride güzel performanslı seridir
-
selam acil hardisk lazı saglamsa alacam biliginzle -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan12294
selam acil hardisk lazı saglamsa alacam biliginzle
Enfes bir hortlatma.
Alın hocam, HD103SJ var bende de iki tane. Öneririm, en ufak hata yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WD Caviar Blue 1TB HDD almani oneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X