Şimdi Ara

Samsung hd160jj hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir monuda yardıma ihtiyacım var.

Samsung 160 gb hdd var. Modeli hd160jj. Çalışıyordu bir sorun yoktu. Disk defrag yaparken takıldı pc. uzun sürede öyle kalınca yeniden başlattım harddisk çalışmaz oldu. Şimdi açıyorum pcyi hddyi görmüyor. HDD den ise önce tık tık tık diye ses geliyor sonra tıkıtıkıtıkı diye garip bir ses geliyor sanki içindeki o mekanizmada biryerde sıkısma takılma var gibi.
    Düzeltmenin bir yolu var mı? PCB kart bulup değiştirsem işe yarar mı?
    İçinde çok önemli bir iki dosya vardı ondan önemli.

Yardımcı olsanız çok sevinirim.

• kartta arıza olsa bılgısayar dıskı gormez o tık tık sesı kafa vurma sesı o dıskle vedalaş
  • Hiç bir yolu yok mu? Şuan bios açılışta falan ğörmüyor. Ya içindeki bilgiler çokönemliydi. Disk defrag yapılırken böyle bir sorun olur mu? Durduk yere. Can sıkıcı.
  • kaanakman K kullanıcısına yanıt
    Defrag yapmak-donanımsal bir arızaya sebep olamaz. Ancak disk defrag yaparken okuma yazma kafaları çok fazla git gel yaptığı için bozulmaya yüz tutmuş bir diskin bu işlem esnasında bozulması normal olabilir. Donanımsal arızalarda kullanıcı seviyesinde yapacak bir şey yok maalesef.
  • Bende de sizdeki hard diskten var. Kartında bikaç yeri yandı. Sizin hard diskin kart bölümünün güzel bi resmini çekip gönderirseniz hem benim hdd yi hem de sizin hdd yi çalıştırabiliriz. Ayrıntılar için ararsanız konuşabiliriz. Bkz. PM
  • bende sağlam kartlisi var. arayan varsa
    0505 403 35 80

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.