Şimdi Ara

Samsung HS3000 bluetooth kulaklık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
10
Favori
91.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HS 3000 kulaklık aldım. Samsung Galaxy Nexus telefonla kullanmaya çalışıyorum. Önce telefonun bluetooth unu açıyorum. Sonra kulaklığın power tuşuna basıyorum. kulaklık "device is connected" diyor ve bağlanıyor. Fakat bir süre sonra (sanırım telefondan biraz uzaklaştıktan ve geri döndükten sonra) telefonun ekranında bluetooth simgesi aktif ve mavi olarak kalmaya devam ediyor. Fakat telfonla birini aradığımda ses kulaklıktan değil telefondan geliyor. Kulaklık aktif olmuyor. Ve daha da kötüsü kulaklığı kapatıp tekrardan bağlamaya çalışıyorum. Ama imkansız! Telefonun bluetooth u takılıyor sanki. Bir türlü bağlanmıyor ve telefonu kapatıp tekrardan açmam gerekiyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba? Bu sorunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Lütfen yardım!undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CandleLight -- 23 Nisan 2014; 20:56:41 >
  • Jabra street alacağım sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba az ve çok dikkatli kulladığım HS3000 kulaklığımı satmak istiyorum almak isteyen bana ulaşabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-bluetoth-stereo-plusmono-kulaklik-hs3000-plus-wep301-161917039/detay/ linkine ilan da verdim. bunun haricinde 2 ayrı kulaklığı da alabilirsiniz. yazılan fiyat üzerinden pazarlık var. 2 üründen istediğinizi alabilirsiniz. sorularınız olursa cevaplayabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar, ben üründen genel olarak çok memnunum. Eşim de ben de kullanıyoruz.

Fakat şu sesli arama olayını bir türlü başaramadım. İstediğim kişiyi tutturamıyorum bir türlü. Hadi Türkçe'yi anlamayabilir tamam, İngilizce bir isimle kaydediyorum mesela eşimi. Sesli aramayı aktif hale getiriyorum, söylüyorum ama yine tutturamıyorum. Var mıdır bunun kolay bir yolu? Ya da ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba? Fikri ya da bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var.
  • Tavsiye ederim. Ses kalitesi açısından birebir nerdeyse. High end kulaklık kullanmazsanız farkı anlayamazsınız. İçinden çıkan kulaklık standart samsung kulaklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut_K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle HS3000 almalısın.Şuanda HS3000 kullanıyorum,linkde gönderdiğin jabra modelinide almıştım,hemen iade ettim.
    Jabradan çıkan kulaklık o kadar kalitesiz ve inceki,takmaya utanırsın.Bunun harici jabranın bi tarafı uzun,bi tarafı kısa,boynunun üstünden atmalık.
    Duruş olarak pilastikden dandik bi duruşu var jabranın,yüksek fiyatına aldanıpda alma sakın.
    Hem bunun hariici Jabra'nın senin gösterdiğin modelinde ileri,geri,start stop gibi multimedia tuşları yok.
  • İlgilnenen kullanıcılaara duyurulur, Piyasadaki en iyi fiyat.
    http://www.gsmavm.com/?urun-402-samsung-hs3000-bluetooth-kulaklik---cift-telefon-destekli
  • Müzik setine bağlayabilirmiyim....bluetooth özelliği kazandırmam gerek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Şu an bende ilk defa şarj ediyorum. Dediğiniz gibi bir kırmızı bir mavi yanmakta. Tamamen mavi yanıncaya kadar beklemek gerekiyor mu? Tecrübe ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Şu an bende ilk defa şarj ediyorum. Dediğiniz gibi bir kırmızı bir mavi yanmakta. Tamamen mavi yanıncaya kadar beklemek gerekiyor mu? Tecrübe ettiniz mi?

Hayır mavi yanıp sönmeye başlayınca doluyor.... 5saat bekledim sonuç değişmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.
  • ben de bu kulaklığı aldım bugün. kullanmaya başladım. istediğim kulaklığı takıyor olabilmem güzel bir şey... sesi gayet net.
    GM Discovery 16 GB kullanıyorum.
    Ancak her nedense Müzik dinlerken 3-5 dk sonra bağlantıyı koparıyor. sebebi ne olabilir ki?

GM ve Samsung uyumsuzluğu mu yoksa bi ayarı mı var? yoksa 2 cihazdan biri bozuk mudur? hiç başınıza geldi mi?
  • bu kulaklıkla androidin youtube uygulamasından video izlerken çıkan sesleri duyabilirmiyim samsung müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas261990

bu kulaklıkla androidin youtube uygulamasından video izlerken çıkan sesleri duyabilirmiyim samsung müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar

duyabilirsin
    eşleştirdiğin tüm cihazların sesini kulaklıktan alabilirsin.
  • uzun süredir bu kulaklığı kullanıyorum çok memnunum yeni aldığım telefonla kullanmaya başladığımda müzik kalitesinin çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. bu arada önceki telefon monte idi.
  • Love_For_You kullanıcısına yanıt
    senin tavsiyene uydum aldım umarım beğenirim ama , başka kulaklık bağlama özelliği çok güzel , sony nin aynı özellikte ürünü vardı , 400 TL vereceğime bu ürünü almak daha mantıklı geldi, hem bir şey olursa 85 lira gider , öteki acıtır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemphisMafia

cuma gününe kadar sorunsuz kullanıyordum, daha önce de yazdığım gibi kesinti olmuyordu fakat cuma günü bir metreden bile kesinti yapmaya hatta ses tamamen kesilmeye başladı , o gün hiç kullanamadım

eşleştirmeyi yeniden yaptım teli açtım kapadım ne yaptı isem olmadı.

Bugün eşimin telefonundan eşleştirmek istedim sorun telde mi cihazdamı diye.Eşimin telefonu samsung , eşleştirdim ve sorunsuz kesintisiz çalıştı.

telefon salonda ben diğer odalara geçtim kesinti yok.Sonra tekrar kendi telefonumda eşleştirdim yine kesinti var, hatta tel cebimdeyken bile kesinti yapıyor.

benim one x i tüm o zahmete katlanıp sıfırladım tekrar eşleştirdim ama sorun devam ediyor.Kafayı yicem ya.Perşembe gününe kadar sıkıntısız çalışan cihaz cuma günü anlattığım gibi yapmaya başladı.

Bir önerisi olan varmı ?

merhabalar bende de aynı problem var üstelik cihaz elime bugün geçti ve şarkı dinlerken cebime koyduğum anda takılmalar yaşıyorum.s4 telefon kullanıyorum.acaba siz bir çözüm buldunuz mu ??

• mert satılmış kullanıcısına yanıt
    arakadaşlar hangi markayı alırsanız alın aynı eşleşme problemlerini zaman zaman yaşayacaksınız , ben bir çok modeli yurt dışında ve TR de denedim ama hepsinde bahsetmiş olduğunuz sorunlarla karşılaştım , bluetooth 4.0 olan telefonlar da daha az karşılaşılıyor , fakat bu kulaklıktan son derece memnun kaldım
  • Love_For_You kullanıcısına yanıt
    kulaklıktan son derece memnun kaldım evde eski sony ericsson un müzik kulaklığınıda koydum 10 numara oldu ses mükemmel resim isteyen olursa yüklerim kombinasyon baya başarılı oldu , teşekkür ederim tavsiye için
  • memnun olmana sevindim fiyata göre çok iyi ürün, iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.