Şimdi Ara

Samsung HS3000 bluetooth kulaklık (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
10
Favori
91.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de yeri değil belki ama bir kulaklığın iphone ile uyumlu olup olmayacağını nasıl anlarım bilgisi olan var mı?
  • bu kulaklıktan bende almıştım,
    memnun oldum şahsen fakat,
    kulaklık (kablolu kısım) bozuldu. servise göndereceğim diye panoda asılı dururken(2 - 3 aydan fazla) bi baktım ki kablo ıslak gibi ,dokununca elim yapış yapış oldu, öyle duruyordu ki( bi türlü kargoya veremedim) bugün elime bi aldım arka klip elimde kaldı, yerinden çıktı sandım ki maalesef kırılmış yani artık servise göndermem bişi ifade etmez,
    esasen iş gören bi kulaklık, müzik dinleyedebiliyordum ama bu durumlar çok hoş olmadı,
    diğer bi sıkıntısı ise bazen kulaklığı kapattığımda telefon gelince açarsam aktif olmayabiliyordu veya aktif olsada ses aktarımı yapmıyordu
    acaba bunları sadece benmi yaşadım yoksa başka yaşayan varmıdır?
  • Merhaba arkadaşlar. Galaxy S4 kullanıcısıyım ve hs3000 kulaklık aldım. Başta müzik dinleyebiliyordum ama müzik çalmamaya başladı. Sorun ne olabilir? Kulaklığı resetleme gibi birşey var mı? Cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bir uygulama olmadan S5 de çalışıyor mu

• mwlt. M kullanıcısına yanıt
    Ek bir uygulama kullanılıyor musunhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxistar.monobluetoothfree gibi

• DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    note 3 de ve t100 tablette ek uygulama olmadan calışıyor..zaten bunlar mono kulaklık olmadığı için sizinkindede calışması lazım
  • Saol

• Kulaklığı 2 senedir kullanıyorum ve herhangi bir sorun çıkarmadı bugüne kadar. Hatta yağmurda kalıp 1 hafta terleme yaptıktan sonra tekrar hayata dönmüşlüğü bile var. Şu aralar yine bir sıkıntı çıkardı aslında. Kendisini 1 2 ay kullanmamıştım, birazda özlemekten sonra kullanmaya karar kıldım ve ne göreyim belli bir süre müzik dinledikten sonra müzikte kesilmeler oluyor. Telefondan, aletten veya Bluetooth bağlantısını kesip tekrar eşleştirince durdurup başlatınca düzeliyor. Sorunu anlayamadım, telefon aynı telefon alet aynı alet. Bu arada konuşmada böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece müzikte. Sizce neden olmuş olabilir.

• Bu kulaklığı sınıf içinde ders anlatırken yaka mikrofonu olarak kullanmak istiyorum. Yeterli verimi alabilir miyim? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.
    Kulaklıkları çıkartıp mikrofon olarak kullanılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUST@F -- 28 Eylül 2015; 19:27:11 >
  • Bugün ben de hepsiburada'dan sipariş verdim. Sony Xperia z3c telefonumun kulaklık girişi bozulduğu için(içerisinde pamuk filan yok, temassızlık yapıyor oynattıkça) böyle bir şey sipariş verdim. apt-x olması ve pil ömrü daha uzun olduğu için muadili Sony'lere sadece göz gezdirdim. Evet, Sony'ler çok daha şık duruyor ama fiyat yarı yarıya bile değil, Samsung hem teknoloji hem de pil ömrü olarak çok üstün duruyor.

Yarın elime ulaştığında kablo ile arasındaki farkı detaylıca yazarım. Amacım sadece müzik dinlemek çünkü, telefon görüşmeleri için almıyorum. Umarım pişman olmam..

Not: üzerindeki kulaklığı çıkarıp Ostry kc06a ile deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deliverance s Outro

Bugün ben de hepsiburada'dan sipariş verdim. Sony Xperia z3c telefonumun kulaklık girişi bozulduğu için(içerisinde pamuk filan yok, temassızlık yapıyor oynattıkça) böyle bir şey sipariş verdim. apt-x olması ve pil ömrü daha uzun olduğu için muadili Sony'lere sadece göz gezdirdim. Evet, Sony'ler çok daha şık duruyor ama fiyat yarı yarıya bile değil, Samsung hem teknoloji hem de pil ömrü olarak çok üstün duruyor.

Yarın elime ulaştığında kablo ile arasındaki farkı detaylıca yazarım. Amacım sadece müzik dinlemek çünkü, telefon görüşmeleri için almıyorum. Umarım pişman olmam..

Not: üzerindeki kulaklığı çıkarıp Ostry kc06a ile deneyeceğim.

Bence de HS3000 daha şık duruyor. Hatta tüm markalardan bile daha şık. Tabi zevk meselesi.

İyi günlerde kullanın. Çok iyi bir seçim yapmışsınız.

• http://www.mobile-review.com/accessories/review/image/sony/sbh52/pic/08.jpg

hocam şimdi bundan şık değil, bu da bir gerçek :) samsung tasarımlarını hiç sevmem, aslında markayı da pek sevmem ama faydası olacaksa kullanacağız..
  • quote:

http://www.mobile-review.com/accessories/review/image/sony/sbh52/pic/08.jpg

hocam şimdi bundan şık değil, bu da bir gerçek :) samsung tasarımlarını hiç sevmem, aslında markayı da pek sevmem ama faydası olacaksa kullanacağız..

Artık dediğim gibi zevk meselesi. Ben de HS3000 fotoğrafını gondereyim de bir bakın!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu an elimdeki samsung hs3000'den bahsediyorsak malzeme olarak inanılmaz kötü ama ses olarak da tahmin etmediğim kadar iyi. hiç beklemiyordum bu kadar iyi performans. kablolu dinlemeye 10/10 veriyorsam buna 10/9 veririm. Ama dediğim gibi malzeme ve görünüş açısından inanılmaz kötü. Zaten fiyatı da bu yüzden ucuz sanırım..

Muadili ve pahalısı olan Sony'lerle karşılaştırma imkanım olursa edit'ler, karşılaştırmayı da yaparım. Sanmıyorum ki çevremde böyle bir şey kullanan olsun ama olursa yazarım.

Moto 360'dan gelen aramalara bakıp, cebime tutturduğum hs3000 ile konuşabilirim sanırım artık. Tabii dandik klipsi kırılana kadar :)

Yedek parça olarak pil geldi aklıma. aliexpress'ten vs. pil alıp da takan oldu mu? zamanla bitecek bu pil.. şimdiden 2-3 tane alıp geleceğe yatırım olarak düşünülebilir :)
  • quote:

şu an elimdeki samsung hs3000'den bahsediyorsak malzeme olarak inanılmaz kötü ama ses olarak da tahmin etmediğim kadar iyi. hiç beklemiyordum bu kadar iyi performans. kablolu dinlemeye 10/10 veriyorsam buna 10/9 veririm. Ama dediğim gibi malzeme ve görünüş açısından inanılmaz kötü. Zaten fiyatı da bu yüzden ucuz sanırım..

Muadili ve pahalısı olan Sony'lerle karşılaştırma imkanım olursa edit'ler, karşılaştırmayı da yaparım. Sanmıyorum ki çevremde böyle bir şey kullanan olsun ama olursa yazarım.

Moto 360'dan gelen aramalara bakıp, cebime tutturduğum hs3000 ile konuşabilirim sanırım artık. Tabii dandik klipsi kırılana kadar :)

Yedek parça olarak pil geldi aklıma. aliexpress'ten vs. pil alıp da takan oldu mu? zamanla bitecek bu pil.. şimdiden 2-3 tane alıp geleceğe yatırım olarak düşünülebilir :)

• "Their battery life is usually only 5-7 hours though. I replaced the small internal battery with a large one that goes for at least 15 hours."

içindeki pili değiştirip 15 saate çıkaran da var.. beklemede kalın gençler, ilginç şeyler yapacağım :)
  • quote:

"Their battery life is usually only 5-7 hours though. I replaced the small internal battery with a large one that goes for at least 15 hours."

içindeki pili değiştirip 15 saate çıkaran da var.. beklemede kalın gençler, ilginç şeyler yapacağım :)

"Gençler" derken, sanırım bir tek ben varım ve ben de pek genç sayılmam.

Şaka bir yana, merakla ve dört gözle bekliyorum.

• Bu cihazı en ucuz nereden bulurum? Satmayı düşünen var mı?
  • Bu gün kulaklık almak üzereyken bu cihazı aldım tek eksi yönü ses çıkış gücü yetersiz geldi bana. Onun haricinde güzel alet tam özgürlük kablolardan kurtarıyor insanı ve kulaklıkları kurağa çok rahat oturuyor ve yormuyor.

Ben şahsen beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Bu cihazı en ucuz nereden bulurum? Satmayı düşünen var mı?

İnternette 80 lira civarı ama ben vatandan 99 liraya aldım .

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.