Başlıktan da anlaşılacağı üzere, Samsung HT-D5550 ve Samsung HT-D6750 modelleriyle ilgileniyorum. Ürünleri direk görme fırsatım olmadı, ama internet üzerinde araştırmalarım neticesinde ürünler konusunda bir teretdütüm yok. Bu iki ürün arasında 300 W ses çıkış gücü dışında bir fark olmadığını tespit ettim, yinede bunu teyit etmek istiyorum? Şayet bu modeller hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuda beni bilgilendirirse sevinirim. Çünkü eğer dediğim gibi sadece 300 W dışında tüm özellikler aynı ise 545 TL daha az verip Samsung HT-D5550 modelini tercih edicem.
Merak ettiğim bir diğer konu ise, Samsung HT-D6750 modelinin arka iki uydu hoperleri kablosuz, Samsung HT-D5550 modelinde de bu durum aynı şekilde mi? Şayet değilse, kablosuz avantajından dolayı Samsung HT-D6750 modelini tercih ederim.
bende beğendim 2. seti... fiyatı biraz fazla geldi ama ... wireless modülü içinde hazır zaten
AĞ bağlantısı için dahili wireless da var 6750w modelinde. gücünüz yetiyorsa 6750 alın. 7.1 desteği de var.
Apartmanda oturuyorsanız 5550 nin sesini de bir noktadan sonra açamazsınız dolayısıyla 1300 yada 1000 watt olmasının kanımca çok önemi yok. 5550 modelinde arka hoparlörler kabloludur. Anca swa-5000 wireless adaptor aparatı ile kablosuz yapabilirsiniz. Cihazın altyapısı bunun için hazır. 6750 modeli ile 5550 nin kolon sayıları aynıdır. Ancak 6750 da ön kolonlarda birer hoparlör fazla bulunmaktadır. Bu sebeple 7.1 olarak geçmektedir. Ben 5550 kullanıcısıyım. Vatan Bilgisayardan 850 TL'ye almıştım. Uygun fiyata bulursanız 5550 de gayet fazlasıyla işinizi görecektir.
Eğer HT-D6750 düşünüyorsanız sakın almayın. Mayıs 'ın ilk haftası Samsung 'un yeni modelleri piyaaya giriyor. Bende HT-D6750 'nin yerine gelecek olan yeni en üst model HT-D6730 'un satışını bekliyorum.