Bildirim
Samsung HT-D5550 vs logitech z906
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
z906 zaman zaman 600-700 aralığında satılıyor.daha fazla ödeme yaptıysan şimdilik siparişini iptal et derim.samsung d5550 alman çok mantıklı olacaktır.hemde 3d bluray desteği hemde şık hoparlörlere sahipbu tarz ürünlerden bekleneninde fazlasını verecektir -
Ben 700 e z906 için talimat vermiştim. Hafta sonu tum sistemlri tekrar denme fırsatı buldum en iyi ses z906 da var gibiydi. Tabi geniş alanda diğer sistemler kısık gibi oldu ama samsung 5550 benimde ikinci favorim oldu bakalım darty cihazı bulursa gönderecek :) biraz daha bekleyecegim -
quote:
Orijinalden alıntı: uludere72
Slmlar
epeydir ev icin bri 5.1 sistem almak istyordum. sonunda z906 ya karar verdim ancak cihaz henuz geldi bende arastırmalar deveam etmeye basladim!! kafam iyice karıstı. bri arkadas deneon 1312xp tavsiye etti ancak ankarda goremedim!!
samsung d5550 nin sesini mediamarkt da dinledim benim icin cok tatmin ediciydi!! sony 940 ı da dinledim ancak standart tv kanllarında doyurucu gelmedi ancak z906 yi pc cikisli vatnda dinleybildim oda gumbur.. ama ben wd live ve dreambox baglayarak kullacagim sizden ricam hangisini almalyım. ikisinde kullananlardan tavsilerini bekliyorum.. bennim ust limit 1000 TL :-) logitech z906 yi almistim!! ama digerleri olursa bunu geri iade edecegim..
ben ozellikle sinema izlerken soyle guzel guzel agiz tadiyla birseyler izlemek istiyorum..
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ht-d5550-ht-d5550-3d-ev-sinema-sistemi,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=55372
birde ucuz olan bu model var..
http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/samsung-ht-d555-ht-d555-ev-sinema-sistemi,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=55371
http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-ht906taw-ht906taw--wireless-ev-sinema-sistemi,-1100w,-5+1,-2xhdmi,-usb/productdetails.aspx?I_ID=54111
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-hb906sb-ev-sinema-sistemleri-fiyati-en-ucuz-uygun-home-theatre-indirimli-ses-sistemleri-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,22426.html
http://www.arceliksatici.com/index.php?do=catalog/product&pid=1033&ref=akakce&v=1.32.2
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018
o fiyata asla dusunmeden denonun 1311xp'sini alin (1312'den daha iyi bir modeli ozellikle hoparlorler) yetenekleri acisindan bir a/v receiver ile z906 kiyas edilemez bence. ha d5550'yi de alabilirsiniz ama 3d bluray player, usb'den hdd baglama ve ethernete baglama gibi ozellikler istiyorsaniz. urun ayrintilari onemli degil sadece temel ozellikler derseniz o zaman da kesinlikle d5550 derim.
-
cihaz az once gelmis.. aksam evde deneyecegim artik ev test sonuclariniyazariz artik -
Öncelikle hayırlı olsun. Logitech in ses sistemleri kalitelidir. Z906 da bu anlamda üst düzey bir sistem. Ama ben olsaydım tercihimi d5550 veya hb906sb yana kullanırdım. 3d bluray destekli olmalarından dolayı. Çünkü alınan sistemlerin bunları desteklemesi bir anlamda geleceğe yatırım gibi düşünülebilir. -
quote:
bu tarz ürünlerden bekleneninde fazlasını verecektir
Nasil verecek acaba merak ettim? Tallboylarda subwooferda ayni digerleriyle bu urun fizik kurallarini asip beklenenden daha fazlasini nasil verecek acaba? -
sonunda sistemi kurdum ve aksam filmlerde ve muziklerde test ettim !! benden 10 tam puan aldi denedigim filmler stereo olmasına ragmen 3d ses elde etmesini basarili buldum.. ozellikle carpma patlma ucak gecisleri gibi seslerde resmen filmin icine giriyorsunuz.. dogru secim yapmisim .. cok arastirdim karasiz kaldim ama dogur secim yaptigima inanyorum.. muzik konusundada cok kaliteli !! siradan muzik tv kanallarında bile kaliteli ses alabildim..
western digitali ve dreambox digitalden baglatim onu sok onu tak olmadi bunu tak derdinde kurtulmus oldum!! 4x4 gibi bir sistem!! -
hayırlı olsun güle güle kullanın
hangi modeli aldınız şimdi, üstteki mesajlardan onu anlamaya çalıştım ama anlayamadım :)
bende dün LG HB906TA aldım -
ben logitech z906 aldim!! sizin cihazda hayirli olsun!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludere72 -- 6 Ocak 2012; 13:40:18 > -
@uludere72 cihazın hayırlı olsun,
aradan geçen zamandan sonra fikrinde değime oldumu yada izlenimlerin nelerdir.
bende Samsung HT-D5550 vs logitech z906 arasında gel gitteyim. z5500 de var gerçi, -
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
bende Samsung HT-D5550 vs logitech z906 arasında gel gitteyim. z5500 de var gerçi,
arkadaşım peşin peşin söyleyim müzikten ve ses sistemlerinden çok anlamıyorum...
ama z5500 ile z906 arasında neredeyse hiç fark yok neden z906 düşünüyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kerempek
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
bende Samsung HT-D5550 vs logitech z906 arasında gel gitteyim. z5500 de var gerçi,
arkadaşım peşin peşin söyleyim müzikten ve ses sistemlerinden çok anlamıyorum...
ama z5500 ile z906 arasında neredeyse hiç fark yok neden z906 düşünüyorsun ?
bende çok anlamıyorum, fark olmadığı söyleniyor ama forumda bir kaç yerde okumuştum, z5500 kullanıcıları yada bu işi biraz bilenler z906 yerine z5500 diyorlardı,
D5550 de 3d oluşu + bir özellik kazanıyor, bu modelleri kullanan yada test eden,bilgisi olan birileri açıklamalı yazarsa çok makbule geçecek.
-
iki sistem hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar yorumlarınız lütfen. -
z906 ses olarak benim beklentilerimin üzerinde bri ses kalitesinde .. kesinlikle pisman olunmayacak bri sistem 4 tanede ultimate ayak altim salonda cok şık gözüktü. tabi briaz zevk işi ama western diğitali dreambox, dvd player üçünüde 2 optik bri analog bağladım super oldu.. z5500 e gore lcd ekranlı ara unitesinin olmaması bile benim için tercih nedeni oldu :-) ayrica subwoofer da biraz küçük olsada daha güzel duruyor :-)..
briaz zevk meselesi ama verdigin parayihak etti.. sadece bazi kanalrda sanal 3d de (tv ses kodlamasindaki problemden) sesde bozkuluk vargibi oluyor ancak modu degistirince ses sorunu kalmiyor.. ancak 5.1 seslerde veye güzel streo yayinlarda hci problem yok.. izledigim filmleri yeniden izleyince bile ayri bri zevk aliyorsun !!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X