Şimdi Ara

SAMSUNG HT-E453 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, bu ev sinemasını almayı düşünüyorum ama aynı marka olan samsung c650 lcd tv buna uygun olurmu diye terettütde kaldım.
    tv özelliklerine baktım ama bu DTS olayını pek anlamıyorum tv özelliklerinde site şunlar yazıyor.

Seri 6

Video

40 inç (101cm) Ekran Boyutu
    1920 x 1080 Çözünürlüğü
    HyperReal Engine
    Wide Color Enhancer mevcut
    100 Hz Motion Plus Video mevcut

Genel Özellik

AllShare (DNLA ile güç sağlanır)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Ses

Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
    SRS TheaterSound
    DTS 2.0 + Digital Out
    10Watt X 2 Ses Çıkışı (RMS)
    Hoparlör (Aşağıdan Ses Veren)

burda dts yazan yerde 2.0 dediği cihazın sürüm mü? Eğer tv destekliyorsa bu SAMSUNG HT-E453 ev sinema sistemini alacağım ilgilenenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 14 Eylül 2012; 15:22:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo52

selam, bu ev sinemasını almayı düşünüyorum ama aynı marka olan samsung c650 lcd tv buna uygun olurmu diye terettütde kaldım.
    tv özelliklerine baktım ama bu DTS olayını pek anlamıyorum tv özelliklerinde site şunlar yazıyor.

Seri 6

Video

40 inç (101cm) Ekran Boyutu
    1920 x 1080 Çözünürlüğü
    HyperReal Engine
    Wide Color Enhancer mevcut
    100 Hz Motion Plus Video mevcut

Genel Özellik

AllShare (DNLA ile güç sağlanır)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Ses

Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
    SRS TheaterSound
    DTS 2.0 + Digital Out
    10Watt X 2 Ses Çıkışı (RMS)
    Hoparlör (Aşağıdan Ses Veren)

burda dts yazan yerde 2.0 dediği cihazın sürüm mü? Eğer tv destekliyorsa bu SAMSUNG HT-E453 ev sinema sistemini alacağım ilgilenenlere teşekkürler...

Aynı televizyondan kullanıyorum. Televizyon DTS sesli filmleri oynatmakta, bahsettiğiniz ses sistemini optik bağlantı ile bağlarsanız 5+1 ses alabilirsiniz.

• Teşekkürler kardeşim (cro) Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ht-e453-ht-e453-ev-sinema-sistemi,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1,-karaoke/productdetails.aspx?I_ID=59963
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100703/samsung_hte453_dvd_ev_sinema_sistemi
    aynı utunmu ya bunlar gorsel farklı fıyatlar farklı

Bende anlamadım, yaklaşık 2 haftadır ev sinemasıyla kafayı bozmuş durumdayım, lg hb1100mk alacaktım yine bu forumda konusunu incelerken birtanesi teknosadan bahsettiğim sistemi almış isim aynı ama ürünün görünümü tamamen farklı. şuan da samsung kendi sitesinden bakıyorum ordada teknosanın sattığı görsel var bu işten hiçbirşey anlamadım!!!

• hayret bi olayy yaaa
    bende 1100mk peşindeyim kardeş
  • Benim niyetimde oydu, hızlıal.com 'dan alacaktım 3 içinde fiyat hergün arttı ve sonunda stok bitti dedi, ereyon.com'dan alayım dedim oda avantajlı kartların birini kapatınca fiyat direk 600.00 tl oldu üstüne birde kargo 26,00tl isteyince vazgeçtim. Millet 500.00 tl teknosa turuncu indirimden almış. sanırım ben bu samsung alacağım artık hem fiyatıda makul vatanda 400.00 tl
  • Bu arada bu samsung kullanan varmı hiç internette rastlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo52

Bu arada bu samsung kullanan varmı hiç internette rastlamadım...

bende samsung htc-550 modelini 40 c 650 model lcd ile birlikte kullanıyorum çok memnunum .. birde anynet olayı var tek kumandayla iki cihazıda idare edebiliyorsun... ses konusunda sıkıntım yok çünkü 1000 watt ses çıkış gücüne sahip.. ses sistemimin tek eksiği hoparlörlerin ayaksız olması...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.