Şimdi Ara

Samsung HT-E5550 Ses Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu veya benzeri sisteme sahip olanlara bir sorum olacak:
    Ses ayarlarında, her bir hoperlörün mesafe bilgisi değiştirilebiliyor.Varsayılan olarak her bir hoperlör 3mt (10ft) ayarlı.

Acaba bu mesafenin neye göre olduğu konusunda bilgisi olan var mı?
    Sesi dinleme konumunuza göre mi yoksa surround ses sisteminin merkeze olan uzaklığı mı?

Varsayılan ile surround sistem çok iyi, ancak oturduğum konuma göre bir mesafe ayarlaması yaparsam
    (ki bu durumda arka hoperlörlerin mesafesini 1mt civarına, ön hoperlörleri de 5,5mt civarına çıkarıyorum)
    o zaman surround havası kayboluyor. Yani varsayılan haliyle çok iyi.

Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
    Teşekkürler
  • selam arkadaşlar.. bu ürünün önceki modeli var bende özelikleri aşya yukarı aynı özellikler ses çıkışı aynı sadece blu ray fln yok gerisi aynı ürün neyse.. geçenlerde speakerların içine bakma istedim ve açtım içinde normalde dışarıdan baktığınız zaman 1 adet kule speaker içerisinde 2 hoparlör birde tiwiter gözüküyor ama öyle değilmiş bir adet hoparlör ve tiwiter var sadece.. alttaki hoparlör boş yani sadece önden bakınca görsel olarak hoperlör olarak gözüküyor şaşırdım kaldım resmen.. üründen memnunum ama hiç bir sorun yaşamadım bu güne kadar seslerde gayet güzel.. umarım sizdeki modellerde böyle değildir..

bendeki ürün bu:http://techtickerblog.com/2010/05/14/samsung-intros-2010-range-of-dvd-home-theatre-systems-in-the-indian-market/
  • Samsung UE46es7000 marka tv ye sahibim..
    Bu Home Sinema Sistemini aldım seti tamamlamak için..
    Lakin Bazı Eksik Yönleri Var..

Öncelikle 4 büyük hoparlörden Ses alabilmek için Ses Channel Dual Olması Gerekmekte
    HDMI cablosu olarakda 1,4 3D sound Destekli Cablo Şart.
    Tv İzlerken Sadece Arka 2 panel Arkadaşların Dediği Gibi Devreye Girmiyor..
    Lakin All Shareden Dual Channel destekli Bir Film İzlediğimde Arka 2 Büyükdende Ses Gelmekte.
    3d sound ve bas gerçektende başarılı..
    Arkadaşın Dediği Gibi Ürün Yeni Olduğundan Dolayı Sourceler de Sıkıntı Yaşabilmekte
    Yurtdışında Yaşadığım için 460 euro ya Bu ürüne Sahip oldum.

Kesinlikle Tavsiye ederim.
  • Merhabalar,

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum, ses sistemlerini yeni araştırdığım için garip bir soru olabilir:-).Eskiden cd/dvd vardı şimdi bluray var, ilerde de başka birşey çıkacak. Bu ses sistemlerini aldığımızda, ileride sadece sürücüsünü değiştirmek mümkün mü? Yoksa forumda okuduklarımdan anladığım kadarı ile AVR sistemlerden alıp herşeyini kendimiz mi toparlamamız gerekmekte?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantrumtr

Merhabalar,

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum, ses sistemlerini yeni araştırdığım için garip bir soru olabilir:-).Eskiden cd/dvd vardı şimdi bluray var, ilerde de başka birşey çıkacak. Bu ses sistemlerini aldığımızda, ileride sadece sürücüsünü değiştirmek mümkün mü? Yoksa forumda okuduklarımdan anladığım kadarı ile AVR sistemlerden alıp herşeyini kendimiz mi toparlamamız gerekmekte?

Şimdiden teşekkürler.

Hocam hic vakit kaybetme bence, bu cihazda Bluerayin yani sira 3D de okuma özelligi var . AVR sistem bütcene bagli cok profesyonel bir sey istersen maddi olarak baya bir saglam olman lazim . Bende bu cihazdan istiyordum ama ipad di telefondu daha buna sira gelmedi :)
  • Dün Teknosa.com’dan PHILIPS 47PFL4307K/12 FHD 3D LED LCDTV siparişi verdim. Heyecanla gelmesini bekliyorum. Bu TV’ye uyumlu 500-800 TL aralığında 5+1 ev sinema sistemi almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? TV üç 3D özellikli, 3D film izlemek için, Ses Sisteminin de 3D olması mı gerekiyor? Ayrıca 3D ses sistemi, BlueRay çok gerekli mi? Olmazsa ne olur? Bu konuda oldukça cahilim, her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bu ürün vatan Bilgisayarda şu anda 900 lira. Tavsiye ederim misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Bu ürün vatan Bilgisayarda şu anda 900 lira. Tavsiye ederim misiniz?

Fiyati cok uygun ,henüz sahip olmasam da güzel ürün kullanan arkadaslar var tavsiye ederler sanirim .
  • 1 hafta önce vatan bilgisayarda mağazadan aldım 899 TL 1 adet kalmıştı bimekste aynı fiyata veriyor sanırım darty de bimeksin sayfasını gösterirseniz aynı fiyata alabilirsiniz en düşük fiyat darty için baz alınıyor. Sisteme gelince yok yok 300 tl ilaveyle wireless haparlör modülünü bile bağlıyabiliyorsunuz tek eksiği coaxsial çıkışı yok yani gitar çalan arkadaşlar dijital çıkıştan faydalanamıyor gt 10 gibi bi prosesörü bağlayamıyorsunuz bağlamanız için 2 ayrı jak yaptırıp sağ ve sol girişine bağlamanız gerek alet süper ve yeterli.
  • Sonunda ses sistemi geldi ve kurulumunu yaptım. Bunun öncesinde kullandığım emektar creative 4.1 imi çatıya kaldırdım. Hemen karayip korsanlarının 3D sini taktım başladım izlemeye. Alışkanlıktan olsa gerek dayadım sesi 35 sularına. Açıkçası kendimden böyle bir tepki beklemiyordum; 30. Sn.de ilk aksiyonda korkudan yerimde resmen zıpladım.
    Hem film hem müzik bakımından beklentimin cok cok üzerinde bir performans sergiledi bu alet..

• Merhaba arkadaşlar. Bende bu üründen almak istiyorum. Fakat ben sürekli alt yazılı orjinal sesli mkv uzantılı film izlerim. Mkv formatlarında sorun çıkarıyor mu? Ayrıca en önemlisi altyazılı filmlerde mesela arka plana siyah bant atıyor mu? Font büyüklük ve senkronizayon ayaraı ( 3-5 sn ileri veya geri alma) gibi özellikleri var mı?
  • Mkv formatinda ki filmlerde bir problem yaşamadım. En azından denediklerimde yoktu. Alt yazıda siyah bant yok. Altyazı da senkronizasyon ayarı var mı bilmiyorum bunu hiç düşünmedim ama tahminimce yoktur. Yinede dener haber veririm

• bu ürünle ilgili sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar ? benim ürünüm 2 kez arızalandı ve kendi kendine mod değişimi yapıyordu , servise gönderdım ürünümü :(
  • Bu üründen çok memnundum acayip seviyordum ses sistemimi. Ön dokunmatik arızalanınca tr de parça yok diye f serisi ile değişim yaptılar. Gelen f serisi de son güncellemeden sonra nete bağlanmaz oldu. Sonuç al birini vur ötekine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkill -- 29 Mayıs 2015; 8:19:40 >
  • angelkill kullanıcısına yanıt
    aynen benimde ön dokunmatik paneli arızalandı , sonra paneli değiştirdiler , 6 ay sonra yıne arızalandı , garantısı de bitti , servıste beklıyor bundan sonra samsung dan soğurum abi
  • Sony almamak pişmanlıkmış :) arıza neydi? Bende disc tepsisi açılıp kapanıyordu kendi kendine

ben de LG almadığıma pişmanım :) bende ki sorun hdmı 1 de tv ızlerken yada dvd modunda fılm ızlerken modlar kendı kendıne değişiyordu ..
  • Araştırdığım zamanlar LG de Dts sertifikası yoktu. Aslında aklım ilk onlardaydı ;) Geçmiş olsun inşallah surunsuz çalışır. Bu arada bendeki cihaz bozulduğunda servis yetkilisi; aslında bu panel 20-25 liralık birşey, olmaması saçma ve bu parça için değişim yapmaları da ilginç demişti. Servis ne kadar fatura çıkaracak merak ediyorum.
    ilk arızalandıgında panel sorunsuz degısmıstı , garantısı devam edıyordu , sonra yıne arızalandı servıse götürdüler , garantısı de bitmiş oldu bakalım ne kadar fatura çıkacak bekliyorum :)
  • Arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım. Samsung'dan yetkili biri geldi kurdu ama arka 2 hoparlörden ses gelmedi. Dijital kablo(optik kablo) almamı söyledi gittim teknosadan aldım taktım ama yine arkadan ses gelmedi acaba hoparlör mü bozuk ayar mı yapılması lazım? Yardımcı olur musuunz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.