Bildirim
Samsung HT-E5550 Ses Sistemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
güncel ? -
Bugün almayı planlıyorum bu aletten. Alırsam eğer birkaç gün içinde yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: sansin
Bugün almayı planlıyorum bu aletten. Alırsam eğer birkaç gün içinde yazarım.
vatan bilgisayarda kampanyada 1090 tl fiyatı vardı, dün gece 1600 tl dı bugün 1300 tl olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: krm_group
quote:
vatan bilgisayarda kampanyada 1090 tl fiyatı vardı, dün gece 1600 tl dı bugün 1300 tl olmuş.
Bimeks te mağaza özel indirimi olarak 899 tl şuan mağazaya telefon ettim nasıl öder alırım diye illa buradan ödemeyi yapmanız lazım diyor kısaca istanbulda olan varsa kaçırmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkımm
quote:
quote:
vatan bilgisayarda kampanyada 1090 tl fiyatı vardı, dün gece 1600 tl dı bugün 1300 tl olmuş.
Bimeks te mağaza özel indirimi olarak 899 tl şuan mağazaya telefon ettim nasıl öder alırım diye illa buradan ödemeyi yapmanız lazım diyor kısaca istanbulda olan varsa kaçırmasın.
hocam senin baktığın d-5550 olmasın ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bimeks te mağaza özel indirimi olarak 899 tl şuan mağazaya telefon ettim nasıl öder alırım diye illa buradan ödemeyi yapmanız lazım diyor kısaca istanbulda olan varsa kaçırmasın.
hocam senin baktığın d-5550 olmasın ?
http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/samsung-ht-e5550-ht-e5550--3d-ev-sinema-sistemi,-smart-hub,-dahili-wi-fi,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=59964
ürün bu şuan bimeks sitesini giremiyorum
http://www.bimeks.com.tr/urun/119243/samsung-ht-d5550-3d-ev-sinema-sistemi-bluray-.aspx
linki normalde bu kaçırılmaması gereken bir fırsat ama sadece mağazaya özel.
NOT:İlk baktığımda E olarak yazıyordu düzeltmişler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 27 Ağustos 2012; 12:30:32 >
-
Ben E5550 aldım. Geçen hafta Vatan'da kampanyalı idi. Şimdi fiyatı tekrar yükseltmişler. Sorularınız varsa alabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Alkımmquote:
quote:
quote:
quote:
hocam senin baktığın d-5550 olmasın ?
http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/samsung-ht-e5550-ht-e5550--3d-ev-sinema-sistemi,-smart-hub,-dahili-wi-fi,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=59964
ürün bu şuan bimeks sitesini giremiyorum
http://www.bimeks.com.tr/urun/119243/samsung-ht-d5550-3d-ev-sinema-sistemi-bluray-.aspx
linki normalde bu kaçırılmaması gereken bir fırsat ama sadece mağazaya özel.
NOT:İlk baktığımda E olarak yazıyordu düzeltmişler :D
Alıntıları Göster
-
Orta karar bi makine bence. Sesinden çok memnunuz. Köpeğimiz harıl harıl sesin geldiği yönü aradi hdmi'lar arası geçislerde biraz sıkıntı var. Bazen digiturku acip kapamak zorunda kalabiliyoruz sourcelar arasinda gezinince. İnternet olayi cok kullanişlı değil. Yazmasida zor okuda kullanmak zor. Tabi simdi çok kurcalıyoruz tepkileri biraz yavaş oluyor. Stabil kulanırsak sorun olmaz sanıyorum. -
3 gün önce teknosa da 1700 gibi bir fiyatı vardı burada 399 Euro . Bugün alicaktim ipad e gönlüm kaydı Samsung önümüzdeki aya kaldı maalesef -
quote:
Orta karar bi makine bence. Sesinden çok memnunuz. Köpeğimiz harıl harıl sesin geldiği yönü aradi hdmi'lar arası geçislerde biraz sıkıntı var. Bazen digiturku acip kapamak zorunda kalabiliyoruz sourcelar arasinda gezinince. İnternet olayi cok kullanişlı değil. Yazmasida zor okuda kullanmak zor. Tabi simdi çok kurcalıyoruz tepkileri biraz yavaş oluyor. Stabil kulanırsak sorun olmaz sanıyorum.
Hocam ssesten biraz bahsedersen iyi olur varsa birde video :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonyFun
http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/blu_ray_li/1399/110100688/samsung_hte5550_3d_bluray_ev_sinema_sistemi
1400 tl ye düşmüş
çok pahalı , biraz dha bekleyin 1000 tl civarına kampanya bulunabilir. özellikle vatan ve kliksa'da... -
quote:
quote:
Orta karar bi makine bence. Sesinden çok memnunuz. Köpeğimiz harıl harıl sesin geldiği yönü aradi hdmi'lar arası geçislerde biraz sıkıntı var. Bazen digiturku acip kapamak zorunda kalabiliyoruz sourcelar arasinda gezinince. İnternet olayi cok kullanişlı değil. Yazmasida zor okuda kullanmak zor. Tabi simdi çok kurcalıyoruz tepkileri biraz yavaş oluyor. Stabil kulanırsak sorun olmaz sanıyorum.
Hocam ssesten biraz bahsedersen iyi olur varsa birde video :)
Ses dediğim gibi güzel. 3 farklı tür içinden farklı ses yayılımlar seçiyorsun. Yani 3D, prology gibi seçeneklerin içinden hall, film, music gibi. Valla en kolay yapılabilen şey dış belekten film seçip seyretmek. Bellekteki tüm filmleri açtı sadece bir filmde bu ses formatı tanınmıyor dedi. Ama hangı format bakmakla uğraşmadım. Onceden dediğim gibi sourcelar arası geçis çok iyi değil. Sanırim alet yeni olduğu için birkac güncellemeye ihtiyaci var.
-
quote:
quote:
http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/blu_ray_li/1399/110100688/samsung_hte5550_3d_bluray_ev_sinema_sistemi
1400 tl ye düşmüş
çok pahalı , biraz dha bekleyin 1000 tl civarına kampanya bulunabilir. özellikle vatan ve kliksa'da...
Yok hocam ben yurt dısında yasıyorum 2 gün önce Türkiye de fiyatına bakmıştım su anda sipariş geçsem amazon.de adresinde 399€ biraz daha beklesem bu fiyat düşer zaten gelecek aya kaldı .
http://www.amazon.de/Samsung-HT-E5550-3D-Blu-ray-Heimkinosystem-1000-schwarz/dp/B007H86XK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1346597057&sr=8-1
-
Bluray disk den seyrederken tüm hoparlörler çalışıyor. digitürk cihazdan sesi L-R rca fişle giriyorum . sadece ön hoparlörler çalışıyor . sesi tüm hoparlörlere vermenin bir yolu olmalı diye düşünüyorum...yardımcı olabilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: SonyFunquote:
quote:
1400 tl ye düşmüş
çok pahalı , biraz dha bekleyin 1000 tl civarına kampanya bulunabilir. özellikle vatan ve kliksa'da...
Yok hocam ben yurt dısında yasıyorum 2 gün önce Türkiye de fiyatına bakmıştım su anda sipariş geçsem amazon.de adresinde 399€ biraz daha beklesem bu fiyat düşer zaten gelecek aya kaldı .
http://www.amazon.de/Samsung-HT-E5550-3D-Blu-ray-Heimkinosystem-1000-schwarz/dp/B007H86XK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1346597057&sr=8-1
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihat45
Bluray disk den seyrederken tüm hoparlörler çalışıyor. digitürk cihazdan sesi L-R rca fişle giriyorum . sadece ön hoparlörler çalışıyor . sesi tüm hoparlörlere vermenin bir yolu olmalı diye düşünüyorum...yardımcı olabilirmisiniz?
Hdmi ile yapın bağlantıyı. Bende hepsinde ses var bu şekilde. -
Hdmi ile yapın bağlantıyı. Bende hepsinde ses var bu şekilde.
teşekkürler... kumandada sağ altta efekt ve hemen üstündeki düğmelerle oynayarak da ses elde ettim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat45 -- 5 Eylül 2012; 23:42:23 > -
ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE VATANDAN ALDIM BU ALETİ KURULUMUNU KENDİM YAPTIM . KULE ALT TABLA BAĞLANTILARININ VİDALARI ÇIKTI PAKETTEN, KULELERİ BİRLEŞTİRDİMquote:
Orijinalden alıntı: cihat45
Hdmi ile yapın bağlantıyı. Bende hepsinde ses var bu şekilde.
teşekkürler... kumandada sağ altta efekt ve hemen üstündeki düğmelerle oynayarak da ses elde ettim....
Alıntıları Göster
FAKAT BİRLEŞTİRDİKTEN SONRA ORTADAN BİRLEŞTİRME VİDALARI ÇIKMADI...BU VİDALAR NORMALDE PAKETTEN CIKYORMU YOKSA BÖLE BİR VİDA YOK MU BİLGİ VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM..
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: berko282
ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE VATANDAN ALDIM BU ALETİ KURULUMUNU KENDİM YAPTIM . KULE ALT TABLA BAĞLANTILARININ VİDALARI ÇIKTI PAKETTEN, KULELERİ BİRLEŞTİRDİM
FAKAT BİRLEŞTİRDİKTEN SONRA ORTADAN BİRLEŞTİRME VİDALARI ÇIKMADI...BU VİDALAR NORMALDE PAKETTEN CIKYORMU YOKSA BÖLE BİR VİDA YOK MU BİLGİ VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM..
Alıntıları Göster
bu hafta sonu Teknosa İçerenköy-Carrefour mağazasından 1300TL'ye aldım.
Samsung 55ES7000 ile kullanıyorum. Blu-ray hariç, uydu, dvd, iPhone, iPod, radyo hepsini denedim.
DVD'de tüm sesin en fazla 1/3'ünü açabildim, zira ortalık inliyor :)
Bizim salon 36m2, küçük bir sinema salonundan farkı kalmıyor.
O sebeple Blu-ray'i hiç merak etmiyorum :))
Eğer Samsung'un HT-E serilerinden alacaksanız bir kaç bilgi paylaşmak isterim:
- 4550'de HDMI Input yok (HDMI yok demiyorum, Output var, Input yok),
ayrıca manuel güncelleme yapmak zorundasınız, eğer USB girişi yok ise.
- 6750'de arka kolonlar wireless, ancak satış temsilcileri (ve bizzat samsung servis)
etraftaki modem, telsiz telefon ve Gsm gibi cihazlarından etkilenebileceğini söylüyor
(ayrıca TV ünitesi altında çekmeceye vs. koymak da frekansı olumsuz etkiliyor.)
1300W ses çıkışı da zaten ortak bir alanda oturanların hiç ihtiyacı olmayacağı bir şey,
ve de bence o kadar para verilmez.
- 5550'nin, 4550'nin üzerine 2 x HDMI Input, ARC ve iPhone/Pod dock station özelliği var,
ve istenirse arka kolonların kablosuz kullanılması da mümkün, bir adet samsung TX-Card ile.
Eğer evde bir Smart tv'iniz var, ARC'yi - audio return channel - destekliyor ve de markası Samsung ise
bence hiç düşünmeden gidin, 1300TL'ye kıyın ve alın derim.
Benzer içerikler
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- 5+1 ses sistemi tv bağlantısı resimli anlatım
- android teyp ekolayzer ayarı
- uyduda görüntü var ses yok
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X