Şimdi Ara

Samsung HT-E6750W 7.1 ses sistemi aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
118
Cevap
7
Favori
30.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu cihazdan aldım lakin okuduklarımdan sonra cihaz henüz elime geçmeden iade etmeyi düşünmeye başladım. Ben bu cihazı satın alırken niyetim Popcorn C200 media player ve LG 60PH670S PLAZMA TV ile kullanmaktı. Acaba harici player olarak C200'ü bu sisteme bağlasam(ki media player bilinen en iyi sayılı cihazlardandır) bu ses sistemini tam performanslı kullanamaz mıyım? Bu şekilde kullanan arkadaşlar ya da konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • F5550 ve E5550 arasında kaldım ben de. F5550'de 1 tane input varmis gibi anliyorum ben. Benim gibi PS3, Digiturk kullanacaklar için sorun gibi gözüküyor.
  • Arkadaşlar bende samsung ht-e 6750w ev sinema sistemi alacağım ancak kullanıcı veya bilgili arkadaşlara iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim;
    1-Cihaz üzerinde (bluray) vakumlu lambalı sistem var ( 2 adet lamba) bu lambaların ömrü var diye duydum acaba böyle bir şey varsa ömrü nedir değiştirmek maliyetli mi buluna bilinirlik şansı nedir ? (servisler durumdan bi haber)
    2-Cihazın özellikleri arasında futbol modu var mı ?
    cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Samsung bu isleri iyi biliyor cihaz 10 numara... o segmentte alternatifsiz. Lamba sizi korkutmasin. Omru var elbet servis temin eder ama ben ilsam lambayi ebay dan alir cok da ucuza yedeklerdim. Fakat unutmayin ki gunde ortalama 5 saat kullanimla en az 5 sene dayanacaktir. Rahat olsun kafaniz.
  • Ben de bu cihazı almayı düşünüyordum ama AVR - Hifi sisteme yöneldim. Pioneer vsx 323 veya 528 AVR almayı planlıyorum.
  • Arkadaşlar,

Konunun sahibi olarak güncelleme yapmak istedim.

Samsung HT-E6750W 7.1 ses sistemi 1,5 yıldır kullanıyorum. Her izlediğim filmi keyifle ve sanki yaşıyormuş gibi zevkle izledim. Cihaz bu zamana kadar en ufak sorun çıkarmadı ve ses kalitesi birçok kişiyi (odyofil hariç) çok memnun edecektir.

Yukarıda yazılan mesajlara hiç aldırmadan rahatça satın alabilirsiniz. Şuanda fiyatı ve kalitesine göre piyasadaki en iyi ses sistemlerinden biri Samsung HT-E6750W.

Keyifli forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Arkadaşlar,

Konunun sahibi olarak güncelleme yapmak istedim.

Samsung HT-E6750W 7.1 ses sistemi 1,5 yıldır kullanıyorum. Her izlediğim filmi keyifle ve sanki yaşıyormuş gibi zevkle izledim. Cihaz bu zamana kadar en ufak sorun çıkarmadı ve ses kalitesi birçok kişiyi (odyofil hariç) çok memnun edecektir.

Yukarıda yazılan mesajlara hiç aldırmadan rahatça satın alabilirsiniz. Şuanda fiyatı ve kalitesine göre piyasadaki en iyi ses sistemlerinden biri Samsung HT-E6750W.

Keyifli forumlar.

Kısık seste net ve ayrıntılı ses arayışındayım, Sony 9100w ile veya başka bir ht ile karşılaştırma şansınız oldu mu?

• Selamlar.

Aynı ses sistemini bende düşünüyorum şu an kullandığım TV çok dandik fakat ben ses hastası olduğum için bu ses sitemi çok hoşuma gitti borcu bitirdikten sonra ilk işim bunu almak inşallah. Bende bir ses sistemini yaklaşık 7 - 8 sene kullanma derdindeyim.

Sizce ses sisteminde bir ( - ) / ( + ) taraf olarak en çok göze batan nedir öğrenebilirmiyim acaba bu paraya değer mi gerçekten ?

Not : Yoksa Bose ses sistemi mi düşünsem diye düşünmeden edemiyorum ne tavsiye edersiniz arkadaşlar 1 - 2 sene çocuğum olunca onla birlikte büyüyecek ve onun zararlarından etkilenmesini istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 28 Şubat 2014; 23:37:20 >
  • DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer bu seti 7-8 sene gibi bir süre kullanmayı düşünürseniz yanılırsınız en fazla 2 senede eskir güncelleme yapamazsın onun yerine avr+hoparlör sistemi daha mantıklı vede uzun süre kullanıma uygun vede alınan ses kalitesi bu tarz sistemleri 2 ye katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam eğer bu seti 7-8 sene gibi bir süre kullanmayı düşünürseniz yanılırsınız en fazla 2 senede eskir güncelleme yapamazsın onun yerine avr+hoparlör sistemi daha mantıklı vede uzun süre kullanıma uygun vede alınan ses kalitesi bu tarz sistemleri 2 ye katlar

Cevabınız için çok teşekkür ederim ben kiralık evde oturuyorum fakat görselliğe ve ses'e çok önem verdiğimden dolayı estetik vs olarak bu hoşuma gitmişti ses olaylarını tam bilmediğim için. Tabi kalite olarak şöyle söyleyeyim ben 8 yıl boyunca Z5500 kullandım ve sonra sattım çok memnundum sadece bass olarak tizler çok kötü idi benim istediğim böyle kulak zarlarımı titretecek ses netliği ve inanılmaz sarsacak deep bas tarzı birşey ama ben bunu set olarak bir sistemde bulabilir miyim diye çok araştırdım bir türlü işin içinden çıkamadım 2.000 liralık gibi bir bütçe ayırdım kendime kararı iyi verebilmek içinde sürekli tereddütlü bir şekilde araştırma içindeyim henüz net bir cevap bulamadım kendimce.

Rica etsem bana biraz daha yardımcı olabilme şansınız varmı dır acaba ?

merhaba hocam forumda konum var konumu incelersen biraz fikir sahibi olursun sonra duruma göre bakarızhttp://forum.donanimhaber.com/m_87054142/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 1 Mart 2014; 0:53:06 >
  • Çok teşekkür ediyorum ilginiz için tekrardan hemen incelemeye başladım.
    Almayin derim teneke gibi sesi var bu cihazin basi güçlü değildir baglanabilirlik kisitlidir vs vs o bütçeye AVR ve hop takimi çok daha iyi olur denon pio AVR lere bakin pure GM hop takimlarida uygun olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    sistem canlı
  • Arkadaşlar ben de dün HT 6750 aldım :) Henüz baya çömezim...
    @TorwaK

1. SORUM
    ------------------------------------
    Şuanda bende;

-- Samsung C6000 Televizyon var : 4 HDMI+Optik girişli (TV de ARC girişi yok 1. HDMI girisi DVI diye geçiyor)
    -- HT 6750 Ses Sistemi: 3 HDMI+Optik Girişli
    -- DSmart
    -- Playstation 3

var...

Bunları en iyi nasıl birbirine bağlarım?
    (HDMI Optik farketmez en iyi bağlantı nasılsa kabloları ona göre alacağım.

Bir de hangi marka, çeşit kablo alayım?)

Bağlantılardan sonra nerde hangi ayarları yapmak lazım? TV'de DSmartta? PS3 te? Ses Sisteminde?

2. SORUM
    Ses sistemine 1 TB lık harddisk bağladım ama filmleri ya açamıyory paso Yükleniyor ibaresinde takılı kalıyor yada baya geç açıyor nedendir?
    O açamadığı filmi mesela harddiski direk TV ye bağlayıp açınca direk açılıyor film TV de

3. SORUM
    Ses sistemi ilk kurulurken otomatik mesafe ayarlama programını çalıştırdılar gayet güzel çalıştı otomatik ayarı yaptı.
    Sonra ben hoparlörlerin yerini biraz değiştirdim gene otomatik ayar yapmak istedim ama ayarın ortasında hoparlörlerin takılı olduguna emin olun falan diyor.. Eee takılı zaten normalde ses geliyor hepsinden...

Ne yapmam lazım?

4. SORUM
    2-3 film açtım sadece DSP ve SEP aktif Effect tuşuna basınca. Bunlarda bi işe yaramıyor gibi.... Bu filmlerden mi kaynaklanıyor?
    DTS, 5+1 falanı nasıl ayarlıcaz filmlerde?

5. SORUM
    Kurulumdan sonra ortada böyle 7-8 santim boyunda içi boş silindir bir alet kaldı. Gri renkte. Adamlarda gitmişti soramadım.
    Bu nedir? Ne işe yarar? :)

Biraz çok soru sordum ama son sorum...
    ARC nedir? Ne işe yarar?

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 13 Mart 2014; 14:56:39 >

• Bende aldım Bimeks ten 1400 tl ye. AVM'de denediğim kadarı ile ses tatmin ediciydi, servis kurunca yorumlarımı yazarım.
  • Nerden aldınız bende almak istiyorum

• bimeks te teşir ürünü olarak satıyorlar fiyatıda 1460 tl gibi bir rakamdı
  • Vaybe sistemi alıp kullanali bir seneyi geçmiş bir yıl sonra kendi mesajını okumak ve onca sure sonra ilk defa foruma girip tekrardan yorum yapmak ilginç bir duygu :) o zamanlar sormustum kendisinin verdigi cevaptan sonra gidip sistemi almistim s.togay isimli arkadasa buradan selam olsun sistem Allaha şükür hala canavar gibi tek bir problemi var site içerisinde oturan aile ve yapılara uygun değil bu sistemi tam anlamak için size ayrı bi sokak lazim :) çünkü ses seviyesi çok yuksek 20 değerini gecemezsiniz ki ses seviyesi 50 ye kadar çıkıyor komsu hakkina ve çevreye önem vermeyen kişilerin eline gecmemeli :) görev ve işlerden dolayı konulara uzak kaliyordum artik elimden geldiğince buralara uğramaya çalışacağım konu ile ilgili arkadaslara sevgilerimle

• BEN 800 -900 civarına sattım bebeğimiz olduğu için yoksa çok memnundum ama bu tarz ürünler evde de kalabalık yapıyor.kulaklık alacağım mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.