Şimdi Ara

samsung ht-tx35 5.1 konuşma sesleri az geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu model mi böyle yoksa bütün 5.1 lermi böyle bilmiyorum ama efektler süper konuşma sesleri az geliyor.efektler evi inlettiği için sesi biraz kısmam gerekiyor bu sefer konuşmaları anlamıyorum ayarları denedim ama sonuç elde edemedim.başına gelen varsa yada fikri olan sevinirim...

• center çalıştığından emin olun
    cihazın ayarlarından center ses seviyesini kontrol edin
    normal bir filmde en çok ses center dan gelir, sizde tam tersi
  • en sırf bu yüzden vestel slim10 u sattım ve yerine z5500 aldım geçen gece dts sesli incredible hulku seyrettim ve centerden hulk sesi içimi titretecek kdar çok geliyordu. eğer sistemin gece modu varsa onu açın . o zaman center ın sesi artar ve efektler kısılır. bu işine yarayabilir....
  • centerdan ses gelyor ama dedigim gibi efektler bastiriyor konusma sesini.gece modu drc yi de denedim fakat bir sonuc elde edemedim...
  • normaldir sinemaya gittiğinizdede bu böyledir zamanla alışıyorsunuz.ses ayarıda konuşma sesine göre yapılır tabi dts veya dolby efektler başlayınca ses bir anda yükselir orjinal sesler böyle çünkü konuşmayı normal dinlemeniz istenirken silah sesinde veya patlama efektinde irkilmeniz korkmanız istenmektedir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.