Şimdi Ara

.::.SAMSUNG HT-TX35.::. [Altyazı sorunu çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
27.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar divx lerdeki Tr. altyazı sorunu sir pesimist adlı üyenin gönderdiği firmware ile çözülmüş durumdadır. Yazılımı denedim ve sorun ortadan kalktı, kendisine teşekkür ediyoruz.
    quote:

selam ht-tx35 bölge kodu içinde cd yokken sırasıyla kumandadan
    enter
    84269
    enter yap initial yazıp kapanırsa işlem başarılı

ht-tx35 alt yazı sorunu için aşadaki linkdeki dosyayı usb üzerinden yükleyip alt yazı dilini türkçe yap

http://sites.google.com/site/sirpesimist/dosyala/XPNSTNXX.rar?attredirects=0

kolay gelsin ,

Güncellemeyle ilgili şu noktalara dikkat edin:
    *Yukarıdaki firmware dosyasını adı: XPNSTNXX.ROM
    Şu anda cihazınızda bulunan yazılımın adı yukarıdaki ile aynı değilse indirdiğiniz dosyanın adını cihazdakiyle aynı yapın.
    Cihazdaki yazılımı nasıl öğrenebiliriz? : Oynatıcıda CD yokken CD tepsisini(tray) açın. Kumandadan sırayla MENU - 8 - 9 - 5 düğmelerine basın, çıkan ekrandaki Update File kısmında mevcut yazılımı göreceksiniz.
    *Formatladığınız bir USB flash diske yazılımı atın. Cihazı aux düğmesine basarak USB ye ayarlayın ve kapatın.
    *Kapalıyken USB flash diski takıp cihazı açın, güncellemeyi kendisi yapıp kapanacak ve tekrar açılacak.Açıldığında cd tepsisi de açılırsa cd tepsisini kapatın. ( Cihaz güncelleme işini yaprken siz de elektrik kesintisi olmaması için dua edebilirsiniz :))
    *No disc yazısı çıkınca oynatıcıdan STOP düğmesine basın. STOP düğmesine tekrar basın ve cihaz kapanana kadar basılı tutun. İşlem tamam.
    Cihazı açın ve SETUP'dan LANGUAGE ayarlarını yapın. Kolay gelsin.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Arkadaşlar merhaba,

Sonunda Philips 720sa DVD player ve Everest Z-1200 hoparlör setinden oluşan ev sinema sistemini sattım ve hiç aklımda olmayan Samsung HT-TX35’ i aldım. İlk başta almayı düşündüğüm model LG’nin 902TB modeliydi. Forumumuzun ses sistemleri bölümünü inceledikçe fikirlerim değişti. Kendim sistem toplamayı düşünmeye başlamıştım; ancak apartman dairesinde oturduğum için ses sistemine çok para harcamanın gereksiz olacağına uzun zaman sonunda karar verebildim. Ancak ilerde müstakil evde oturma durumum olursa inşallah gönlüme göre bir ses sistemi oluşturacağım.

Paket ev sinema sistemi arayışı içerisindeyken başlıca beklentilerim şu şekildeydi:

Plazma TV’ye bağlantı için HDMI çıkışı ve görüntü üst örnekleme özelliği , laptop ’tan sisteme bağlantı için optik ses girişi, USB bağlantısı, hoparlörlerin kule tipi olması(bu yüzden seçeneklerim büyük ölçüde azalmıştı ama bu, evde kolay yerleşim için şarttı), DD,DTS, PrologicII dekoderlerinin olması vs…

Neden LG değil de Samsung derseniz;
    LG’nin fiyatı 825-850YTL arası iken Samsung’u 589 YTL’ye buldum. Arada önemli bir fiyat farkı var. LG’deki hoparlörlerin teknik özellikleri daha iyi görünüyor. Ancak her ikisinin de sinemada hemen hemen aynı performansı vereceğini düşünüyorum. Müzik derseniz; zaten müzik için 5.1 çok mantıklı değil ve onda da yakın bir performans olacağını sanıyorum, ama tabi aralarındaki farkı sadece ikisini de dinleyenler doğru bir şekilde ortaya koyabilir.

Sistemi teknomix.com.tr’den 589 YTL’ye aldım. Siparişi verip havale yaptıktan sonra 1 gün bile geçmeden kargo elime ulaştı. Bu, şu ana kadarki en hızlı alışverişim oldu. Fiyatı, örneğin Teknosa’da 900 YTL’nin üzerinde ; onun için önce fiyatını teyit ettirdim, sonra ürünü aldım.

Siparişten sonra iki konu beni sevindirdi; şöyle ki; sitelerde incelediğimde paket içeriğinde HDMI kablo görünmüyordu ama kablo mevcuttu.(Kablo 3 metre, yarım metre yeterdi aslında, kalabalık yaptı biraz ;) ) Ve DVD-Audio okumadığını sanıyordum; okuyormuş. Bunlar LG’den üstün yanları diyebiliriz.

Paket içeriğini aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.

Fotoğraflar çok güzel değil ancak ürünün internette göründüğünden daha şık olduğunu rahatça söyleyebilirim Montajı da oldukça kolay, kablolar yeterli uzunlukta ve renklerle kodlanmış.

Ses sistemini kurup ilk denememi AC3 ve DTS ses dosyaları ile yaptım(Audio CD değil). Sonuç oldukça iyiydi. Ses kalitesi beklediğim düzeydeydi, hiçbir zaman hi-fi bir setten alınacak ses beklentim olmadı, bence beklentilerimizde gerçekçi olmalıyız yoksa hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Ama paket ev sinema sistemi için ses kalitesinin mp3’lerde bile oldukça tatminkar olduğunu söyleyebilirim. Wav dosyalarını dinlemek için nero’dan ses CD’si oluştur seçeneğiyle yazdırmanız gerekiyor, aklınızda olsun.
    Merkez,arka hoparlörler ve subwoofer’ın ayrı ayrı ses ayarlarını yapabiliyorsunuz.(-6,+6db)

Divx konusu tam bir fiyasko arkadaşlar. Belki CD’ye yazdıralı uzun zaman olduğundandır bilmiyorum ama divx cd’ lerimin en az yarısını açamadı.Cihazda Türkçe karakter sorunu var ve altyazılar çok küçük. Yazılım ile düzeltilebilir muhtemelen. Yazılımları falan mevcut mu bilmiyorum ama artık divx’lerle çok fazla işim olmadığı için çok da önemsemiyorum, zorunlu kalırsam laptop bağlantısı yaparım veya firmware olayını araştırırım.

DVD’lerde görüntüler oldukça iyiydi. Cihazın 720p ve 1080i üst örnekleme yeteneği var ve gözlerim aradaki farkı algılayabildi. Yani bence bu konuda başarılı bir cihaz. Ayrıca 576p, 720p ve1080i yi kendiniz seçebiliyorsunuz, otomatik değil, o da iyi bir özellik.

USB girişini denemek için USB 2.0 flash disk ve Samsung YP-Z5 mp3 player kullandım, ikisini de sorunsuz algıladı ve içindeki desteklenen dosyaları sorunsuz, takılmadan oynatabildi.
    Optik kablom olmadığı için laptop bağlantısı yapamadım, AUX’ dan digital in’i seçerek cihaza dijital ses girişi yapabiliyorsunuz.

Samsung’u tercih etmemdeki bir diğer neden de plazma tv’ min Samsung olmasıydı. Her ne kadar TV’ de anynet+ özelliği olmasa da ses sisteminin kumandasıyla TV’yi kontrol edebiliyorsunuz. (Açma-kapama-görüntü,ses ayarları vs.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar; bu fiyata bu kadar özellikli bir ev sinema sistemi bulmak gerçekten zor, ve samsung pek çok alanda başarılı ürünler çıkarıyor, biraz da ona güvenerek aldım ve memnunum, ancak divx’lerle çok fazla işi olanlar bence bu sisteme hiç bakmasınlar. Bendeki eski player , Philips 720sa, gerçekten dört dörtlük bir cihazdı bu konuda, hiçbir şeyi okumam demiyordu ve firmware’lerle yapılamayacak şey yok gibiydi.
    Neyse; son cümle: Bu fiyata bu ürün alınabilir, tavsiye olunur…

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 2 Mayıs 2009; 13:36:30 >

• Hayırlı olsun güle güle kullan inceleme içinde teşekkürler

Öte yandan bence lg nin cihazları genel olarak fiyat performans oranı açısından daha üstün.

Bu sistemin sürücü çapları gerçektende çok küçük, rms i şu kadar bu kadar farketmez, o kadar küçük bir subwoofer ve o kadar küçük diğer uydular pek bir ses hacmi yaratamaz.

Öte yandan lg nin sistemlerinde subwooferlar çok daha hacimli ve güçlüdür sanırım sizde farketmişsinizdir, sırf subda değil diğer elemanlarıda bu fiyatlı olanlara kıyaslarsak çok daha hacimlidir. samsunglerın hemen hepsinde nedense subwooferlar çok küçük oluyor.. Ayrıca yine lg nin decklerinde divx ve altyazı sorunu yoktur.

Genede sen beğendiğin sürece gerisi önemli değil çok şık olmuş sistemin HDMI olmasıda ayrı bir güzellik tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Hayırlı olsun güle güle kullan inceleme içinde teşekkürler

Öte yandan bence lg nin cihazları genel olarak fiyat performans oranı açısından daha üstün.

Bu sistemin sürücü çapları gerçektende çok küçük, rms i şu kadar bu kadar farketmez, o kadar küçük bir subwoofer ve o kadar küçük diğer uydular pek bir ses hacmi yaratamaz.

Öte yandan lg nin sistemlerinde subwooferlar çok daha hacimli ve güçlüdür sanırım sizde farketmişsinizdir, sırf subda değil diğer elemanlarıda bu fiyatlı olanlara kıyaslarsak çok daha hacimlidir. samsunglerın hemen hepsinde nedense subwooferlar çok küçük oluyor.. Ayrıca yine lg nin decklerinde divx ve altyazı sorunu yoktur.

Genede sen beğendiğin sürece gerisi önemli değil çok şık olmuş sistemin HDMI olmasıda ayrı bir güzellik tabii
    Teşekkürler JakX
    Dediğim gibi tercihimde fiyat ön plana çıktı, yine de divx dışında memnunum. RMS değeri en son ilgileneceğim konuydu açıkçası, ayrıca evet sub. biraz küçük ama kullandığım odaya(22m.kare) fazla bile, sesini eksilere getirmek zorunda kaldım. Bugün, daha önce CD'den okutamadığım bir divx filmi flash diske aktararak denedim, kusursuz okudu, takılma, atlama falan olmadı. Yeni sistem almayı düşünenler mutlaka USB girişli alsın, çok elzem bir şey bence. Şu an tek sorun Türkçe altyazı sorunu. Lg 902TB aklımda kalmadı değil ama. 250 fazla veririm,sorun değil diyorsanız onu tercih edebilirsiniz...

Bir de s/pdif - optical bağlantı için kablo sipariş etmem lazım; bildiğiniz siteler varsa paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: solestar

Teşekkürler JakX
    Dediğim gibi tercihimde fiyat ön plana çıktı, yine de divx dışında memnunum. RMS değeri en son ilgileneceğim konuydu açıkçası, ayrıca evet sub. biraz küçük ama kullandığım odaya(22m.kare) fazla bile, sesini eksilere getirmek zorunda kaldım. Bugün, daha önce CD'den okutamadığım bir divx filmi flash diske aktararak denedim, kusursuz okudu, takılma, atlama falan olmadı. Yeni sistem almayı düşünenler mutlaka USB girişli alsın, çok elzem bir şey bence. Şu an tek sorun Türkçe altyazı sorunu. Lg 902TB aklımda kalmadı değil ama. 250 fazla veririm,sorun değil diyorsanız onu tercih edebilirsiniz...

Bir de s/pdif - optical bağlantı için kablo sipariş etmem lazım; bildiğiniz siteler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Bugün, daha önce CD'den okutamadığım bir divx filmi flash diske aktararak denedim, kusursuz okudu, takılma, atlama falan olmadı.

Hmm o zaman alette değil sorun.

Yazdığın cd/dvd leri en düşük hızda ve kaliteli bir medyaya yazdır ve öyle dene büyük ihtimalle güzel okuyacaktır. Hatta mümkünse dvd olsunki makina çok daha rahat okur, memorex tdk falan olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Bugün, daha önce CD'den okutamadığım bir divx filmi flash diske aktararak denedim, kusursuz okudu, takılma, atlama falan olmadı.

Hmm o zaman alette değil sorun.

Yazdığın cd/dvd leri en düşük hızda ve kaliteli bir medyaya yazdır ve öyle dene büyük ihtimalle güzel okuyacaktır. Hatta mümkünse dvd olsunki makina çok daha rahat okur, memorex tdk falan olsun..

Alıntıları Göster
    720sa'dan alışmışız tabi, cd'yi kırıp koysan okuyordu alet

• quote:

720sa'dan alışmışız tabi, cd'yi kırıp koysan okuyordu alet

Alıntıları Göster
    720 kullanıyorum ben de gerçekten sorunsuz , yeni sisteminizle mutlu günler geçirmeniz dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

720 kullanıyorum ben de gerçekten sorunsuz , yeni sisteminizle mutlu günler geçirmeniz dileğiyle

Alıntıları Göster
    Teşekkürler snoopdogg , sizin de pure acoustics setiniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
    Selamlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler snoopdogg , sizin de pure acoustics setiniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
    Selamlar...

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim solestar umarım sistemin performansından memnun kalırsın,beğenmezsen biraz zararla satarsın olur biter ,bunun için de pişman olmanıza değmez en azından içinizde kalmamış olur,kulak öyle bişey ki başkalarının beğenmediğini beğenebiliyor ya da tam tersi...selamlar

• quote:

teşekkür ederim solestar umarım sistemin performansından memnun kalırsın,beğenmezsen biraz zararla satarsın olur biter ,bunun için de pişman olmanıza değmez en azından içinizde kalmamış olur,kulak öyle bişey ki başkalarının beğenmediğini beğenebiliyor ya da tam tersi...selamlar

Alıntıları Göster
    bu seti teknosada dinledim sesi bence iyidi görünümüde hoş ama bassları yeteri kadar güçlü değil bence ve sürücüleri yanılmıyorsam 6 inç ama siz uygun fiyata bulmuşsunuz hayırlı olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba ses sisteminiz hayirli olsun. Bugun Enplus'un brosurune baktim. Samsung LCD ya da plazma alanlara sehpa hediye ediyorlar ve bu ses sistemini 999 ytl yerine 599'a verdiklerini soyluyorlar sanirim biraz kandirmaca var.

10 metrekarelik odama nakit 1.799ytl'ye bir adet Samsung LE32R81B almayi dusunuyorum. Sehpasi zaten hediye geliyor. Yanina da HT-TX35 almayi dusunuyorum sonuc olarak 2.400 ytl'ye lcd, sehpa ve home theater sanirim fena degil ama sanirim bu ebatta bir odaya da 600 watt cok.

Merak ettigim konu ses sisteminde kolonlardan hic birini kablosuz olarak kullanip kullanamadiginiz. Cunku kablo kalabaligi cidden cok cirkin bir goruntu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

bu seti teknosada dinledim sesi bence iyidi görünümüde hoş ama bassları yeteri kadar güçlü değil bence ve sürücüleri yanılmıyorsam 6 inç ama siz uygun fiyata bulmuşsunuz hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun, tv ile beraber şık durmuş. fiyati da uygun, divx performansi kötü olmasaydı ben de dusunebilirdim bu fiyata ama divx'ten başka bir şey de seyretmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightfallstar

Merhaba ses sisteminiz hayirli olsun. Bugun Enplus'un brosurune baktim. Samsung LCD ya da plazma alanlara sehpa hediye ediyorlar ve bu ses sistemini 999 ytl yerine 599'a verdiklerini soyluyorlar sanirim biraz kandirmaca var.

10 metrekarelik odama nakit 1.799ytl'ye bir adet Samsung LE32R81B almayi dusunuyorum. Sehpasi zaten hediye geliyor. Yanina da HT-TX35 almayi dusunuyorum sonuc olarak 2.400 ytl'ye lcd, sehpa ve home theater sanirim fena degil ama sanirim bu ebatta bir odaya da 600 watt cok.

Merak ettigim konu ses sisteminde kolonlardan hic birini kablosuz olarak kullanip kullanamadiginiz. Cunku kablo kalabaligi cidden cok cirkin bir goruntu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nightfallstar

o fiyatlar doğrudur arada bir bu tür kampanyalar yapıyor enplus mesala ben onkyo tx-sr603 ü 850 ytlye almıştım kampanyasından.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nightfallstar

o fiyatlar doğrudur arada bir bu tür kampanyalar yapıyor enplus mesala ben onkyo tx-sr603 ü 850 ytlye almıştım kampanyasından.

Alıntıları Göster
    İyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında ses kalitesi hayallerimdekinden uzak tabi ki; ancak müstakil evde oturmadıktan sonra ses sistemine çok para yatırmama kararı aldım, idare edeceğiz artık. Sub. konusunu tekrar edeyim; kesinlikle yetersiz değil, öyle ki sub.’ın sesini -5db’ye ayarladım bazen o bile fazla geliyor. Hoparlörlerin frekans aralığı 140Hz-20Khz ; sub.’ınki ise 35Hz-155Hz. Tabi ki toplama bir sistemin ses kalitesini vermez, ama cihazın bağlanabilirlik özellikleri ve fiyatı cazip. Düşünen varsa ürünü bahsettiğim siteden güvenle alabilir.
    Sistemde hoparlörler kablosuz değil; kablosuza hazır.Yani ayrıca alınacak bir modülle sanırım arka hoparlörler kablosuz çalıştırılabiliyor, ama değmez.

• quote:

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında ses kalitesi hayallerimdekinden uzak tabi ki; ancak müstakil evde oturmadıktan sonra ses sistemine çok para yatırmama kararı aldım, idare edeceğiz artık. Sub. konusunu tekrar edeyim; kesinlikle yetersiz değil, öyle ki sub.’ın sesini -5db’ye ayarladım bazen o bile fazla geliyor. Hoparlörlerin frekans aralığı 140Hz-20Khz ; sub.’ınki ise 35Hz-155Hz. Tabi ki toplama bir sistemin ses kalitesini vermez, ama cihazın bağlanabilirlik özellikleri ve fiyatı cazip. Düşünen varsa ürünü bahsettiğim siteden güvenle alabilir.
    Sistemde hoparlörler kablosuz değil; kablosuza hazır.Yani ayrıca alınacak bir modülle sanırım arka hoparlörler kablosuz çalıştırılabiliyor, ama değmez.

Alıntıları Göster
    Philips'in kablosuz bir sistemi mevcut (S335W). Hemen hemen bu urunle ayni fiyata. Bildigim kadariyla bazi klavye ve mouse'larda oldugu gibi bir alici ile kolonlari kablosuz baglama imkani veriyor yani cep telefonu ve modem gibi aletler parazit yapmiyor.

Merak ettigim konu Samsung LCD ile uyum sorunu yaratip yaratmayacagi. Elektronik konusunda biraz zayifimdir da.

• quote:

Philips'in kablosuz bir sistemi mevcut (S335W). Hemen hemen bu urunle ayni fiyata. Bildigim kadariyla bazi klavye ve mouse'larda oldugu gibi bir alici ile kolonlari kablosuz baglama imkani veriyor yani cep telefonu ve modem gibi aletler parazit yapmiyor.

Merak ettigim konu Samsung LCD ile uyum sorunu yaratip yaratmayacagi. Elektronik konusunda biraz zayifimdir da.

Alıntıları Göster
    Bence kablo olayını fazla kafanıza takmayın, büyütecek birşey yok

• quote:

Bence kablo olayını fazla kafanıza takmayın, büyütecek birşey yok

Alıntıları Göster
    PC ve laptop'unda ayni odada oldugunu dusunecek olursak kablolar yuzunden adim atmaya yer kalmayacak yakinda:]

• quote:

PC ve laptop'unda ayni odada oldugunu dusunecek olursak kablolar yuzunden adim atmaya yer kalmayacak yakinda:]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dvd player, uydu alıcı ve laptop'taki optik giriş çıkışların fotoğraflarına bakarak nasıl bir kablo(tek kablo) kullanmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Linkteki kablo olur mu? Sanırım 3,5 mm jack adaptörü var.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270702&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

• quote:

Arkadaşlar dvd player, uydu alıcı ve laptop'taki optik giriş çıkışların fotoğraflarına bakarak nasıl bir kablo(tek kablo) kullanmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Linkteki kablo olur mu? Sanırım 3,5 mm jack adaptörü var.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270702&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

Alıntıları Göster
    @solestar

O kablo olur, ben de onu kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eider

@solestar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eider

@solestar

Cevap için teşekkürler. Kabloyu birkaç hafta önce aldım. Hem uydu hem de laptop bağlantısında kullanıyorum. Özellikle uydudan radyo dinlemek isteyenlere tavsiye ederim. Çok fazla bilgisayar bağlantısı yapmıyorum zaten.
    Bu arada cihazın sesi kullandıkça biraz daha oturdu ve güzelleşti. Daha önce de dediğim gibi divx ile çok fazla işiniz yoksa düşünmeden alın, fiyatına göre özellikleri oldukça iyi. Forumda bazı arkadaşlar merak etmiş; dvd'lerde TR altyazı sorunu yok, sadece divxlerde bu sorun var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eider

@solestar

Cevap için teşekkürler. Kabloyu birkaç hafta önce aldım. Hem uydu hem de laptop bağlantısında kullanıyorum. Özellikle uydudan radyo dinlemek isteyenlere tavsiye ederim. Çok fazla bilgisayar bağlantısı yapmıyorum zaten.
    Bu arada cihazın sesi kullandıkça biraz daha oturdu ve güzelleşti. Daha önce de dediğim gibi divx ile çok fazla işiniz yoksa düşünmeden alın, fiyatına göre özellikleri oldukça iyi. Forumda bazı arkadaşlar merak etmiş; dvd'lerde TR altyazı sorunu yok, sadece divxlerde bu sorun var.

Alıntıları Göster
    600W Hoparlör gücü,5+1 Kanal Ev Sinema Sistemi,HDMI,USB - HT-THX25 ile SAMSUNG HT-TX35 arasinda en önemli farklar nelerdir, ben de gecenlerde 575/5 taksit HT-THX25 aldim ama daha dinleme firsatim olmadi, ses kalitesi olarak baslangic icin doyurucu mudur, dvix izlemedigime gore altyazi problemini es gecebiliriz, dvd ve muzik icin 13,50 m2 odaya yeterli midir, goruntusu sik diye aldik biraz, yorumlarinizi bekliyorum...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.