Şimdi Ara

.::.SAMSUNG HT-TX35.::. [Altyazı sorunu çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
27.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğiniz büyüklükteki bir odaya rahatça yeter. Sesin tatmin etmesi olayı tamamen kişisel birşey. Ben memnunum.

Kılavuzlardan anladığım kadarıyla THX25 ile TX35 arasında dikkat edilecek en önemli fark; THX25'de optik giriş olmaması.
    Bunun dışında THX25'te TX35'ten farklı olarak; DVD-Audio, 3,5mm harici ses girişi, mikrofon girişleri ve Anynet+ özellikleri yok. Bir de TX35 800W.

Ses kalitesi veya kullanım ile ilgili farklılıkları THX25 kullanmadığım ve dinlemediğim için bilemiyorum.
  • Hayırlısı olsun bende Yeni evleniyorum TV olarak "Samsung PS42C91H 42 Plazma" ve bu yazından sonra Sinema sistemi olarak ta "SAMSUNG TX35 EV SİNEMA SİSTEMİ" almaya karar verdim. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Televizyonu teknosa'dan alacağım için "TX35"i de teknosadan almak isterdim zaten televizyon ile birlikte alırsan 400 YTL'lik bir indirim kampanyası vardı fakat benim açımdan ne üzücü ki Teknosa "TX35"i satıştan çekmiş yok diyorlar.

Bu durumda bende senin adresini verdiğin siteden alabilirim sanırım. Müsadenle bir kaç tane de sorum var:

1-"DSMART YE9950CIS UYDU ALICISI"ndan ev sinema sistemine ses verebilmek için nasıl bir kablo almalıyım senin adresini verdiğin kablo benim de işime yarar mı dersin ?

2-TX35 VCD'leri sorunsuz oynatabiliyor mu ?

3-Senin televizyonun modeli nedir ve kullandıkça ürün hakkında ne düşünüyorsun hala memnunmusun görüş ya da fikirlerinde bir değişiklik oldu mu ?

Yanıtlarını bekliyorum. Paylaşımın için tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 24 Nisan 2008; 4:29:33 >

• hepsiburada'da vcd'leri okumadığı için seti iade eden bir arkadaşın yorumu vardı yanlış hatırlamıyorsam...
  • Öncelikle mutluluklar dilerim.
    Sanırım YE9950CIS'da optik çıkış var; dolayısıyla bahsi geçen kablo işinizi görür.
    Sorunuz üzerine ilk defa bir VCD koyup denedim; sorunsuz çalışıyor, problem yok. Ancak 42" plazmada VCD izlenmez biliyorsunuzdur herhalde.
    TV'nin modeli ise sizin almayı düşündüğünüz Samsung 42C91H. TV'den çok memnunum, alalı 1 yıl oldu. 2600 ytl'ye almıştım şimdi fiyatlar nispeten cazip hale geldi. 2000 ytl'ye alınıyor. 2 ürünü birden az bir pazarlıkla 2500 ytl'ye alma şansını göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau
    hepsiburada'da vcd'leri okumadığı için seti iade eden bir arkadaşın yorumu vardı yanlış hatırlamıyorsam...
    Bende buna benzer bir şeyler okudum bir yerlerde o yüzden sorma ihtiyacı duydum.

quote:

Orjinalden alıntı: solestar

Öncelikle mutluluklar dilerim.
    Sanırım YE9950CIS'da optik çıkış var; dolayısıyla bahsi geçen kablo işinizi görür.
    Sorunuz üzerine ilk defa bir VCD koyup denedim; sorunsuz çalışıyor, problem yok. Ancak 42" plazmada VCD izlenmez biliyorsunuzdur herhalde.
    TV'nin modeli ise sizin almayı düşündüğünüz Samsung 42C91H. TV'den çok memnunum, alalı 1 yıl oldu. 2600 ytl'ye almıştım şimdi fiyatlar nispeten cazip hale geldi. 2000 ytl'ye alınıyor. 2 ürünü birden az bir pazarlıkla 2500 ytl'ye alma şansını göz önünde bulundurun.

Teşekkürler arkadaşım. vermiş olduğun yanıtlar beni çok mutlu etti. Tavsiyeni göz önüne alacağım. Yardımların için tekrar tekrar teşekkür ederim. Televizyon konusunda da biraz kafam karıştı alttaki linke yazdım yardımlarınızı bekliyorum:http://forum.donanimhaber.com/m_22789441/mpage_1/key_//tm.htm#22789441

Bu arada birde üzücü bir haberim var teknomix'i aradım Aydın bey diye birisine aktardılar. Samsun HT-TX35 elimizde kalmadı dedi adam canımı sıktı ya. Fiyatı da çok iyiydi. Acaba uğraşmak istemediği için mi yok dedi yoksa gerçekten mi yok diye düşündürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 24 Nisan 2008; 15:38:37 >

• Rica ederim.
    Uğraşmak istemeyeceklerini sanmam. Stokta olmayabilir. Aşağıdaki siteden hemen hemen aynı fiyata alınabilir.
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.003.1271.0008
  • quote:

Orjinalden alıntı: solestar

Rica ederim.
    Uğraşmak istemeyeceklerini sanmam. Stokta olmayabilir. Aşağıdaki siteden hemen hemen aynı fiyata alınabilir.
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.003.1271.0008

Ooo bu da iyimiş tekrar teşekkürler...
  • arkadaslar bende hizlial dan aldim bitane.henüz gelmedi.arka hoparlörlerin kablo uzunlugu nasil aceba bilgi verirmisiniz montaj hakkinda?
  • benim siparisimde geldi.kurdum.5.1 filmler mükemmel.ses cok iyi.ancak altyazilarda sorunlu bir sistem.altyazi boyutunu nasil büyütebiliriz bilen arkadaslar varmi?filme gömüyorum ama ozamanda altyazilarin bi kismi görünüyo bi kismi görünmüyor.yardimci olursaniz sevinirim.
  • merhaba arkadaslar,bende de thx25 var, gecen hdmi ile tv baglantisini yaptim fakat tv'deki sesi alamadim, nasil bir baglanti yapmaliyim tv sesini almak icin?
  • Ben bugün Teknosa'dan Samsung 40M87BD Lcd ve TX 35 aldım, cihazın liste fiyatı 999 YTL diyorlar fakat tv aldığım için 599 YTL ye iniyormuş, ayrıca teknosanın elinde fazlasıyla var (stokları kontrol ederken gördüm) hangi mağaza yok dedi bilmiyorum ama cihaz Teknosa'da var. Söylemek için geçmi kaldım bilmiyorum ama bilgin olsun Teknosa stoklarında fazlasıyla var.
    Benim asıl sorum şu olacak bu sistemlerin bağlantı kısmında fazla bilgim yok Tv'de optik ses çıkışı var TX 35 te de olduğu için bu ikisini optik kabloyla mı bağlamam gerekiyor yoksa hdmi ile mi? Seste hdmi bağlantı mı daha iyidir yoksa optik bağlantımı?

quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

Hayırlısı olsun bende Yeni evleniyorum TV olarak "Samsung PS42C91H 42 Plazma" ve bu yazından sonra Sinema sistemi olarak ta "SAMSUNG TX35 EV SİNEMA SİSTEMİ" almaya karar verdim. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Televizyonu teknosa'dan alacağım için "TX35"i de teknosadan almak isterdim zaten televizyon ile birlikte alırsan 400 YTL'lik bir indirim kampanyası vardı fakat benim açımdan ne üzücü ki Teknosa "TX35"i satıştan çekmiş yok diyorlar.

Bu durumda bende senin adresini verdiğin siteden alabilirim sanırım. Müsadenle bir kaç tane de sorum var:

1-"DSMART YE9950CIS UYDU ALICISI"ndan ev sinema sistemine ses verebilmek için nasıl bir kablo almalıyım senin adresini verdiğin kablo benim de işime yarar mı dersin ?

2-TX35 VCD'leri sorunsuz oynatabiliyor mu ?

3-Senin televizyonun modeli nedir ve kullandıkça ürün hakkında ne düşünüyorsun hala memnunmusun görüş ya da fikirlerinde bir değişiklik oldu mu ?

Yanıtlarını bekliyorum. Paylaşımın için tekrar teşekkürler...

• Orjinalden alıntı: muratf

Benim asıl sorum şu olacak bu sistemlerin bağlantı kısmında fazla bilgim yok Tv'de optik ses çıkışı var TX 35 te de olduğu için bu ikisini optik kabloyla mı bağlamam gerekiyor yoksa hdmi ile mi? Seste hdmi bağlantı mı daha iyidir yoksa optik bağlantımı?

Hayırlı olsun güle güle kullan.
    TV'ndeki HDMIler giriş çıkış değil, amfideki HDMI de çıkış giriş değil yani TV'den amfiye HDMI ile maalesef ses aktaramazsın. Sen TVndeki optik ses çıkışını amfideki optik girişe bağla böylece TV yayınlarındaki sesi hoparlörlere aktarmış olsun (alternatif olarak TV'nin stereo ses çıkışından (L/R) amfinin AUX girişine bağlantı kurabilirsin, sonuç olarak TV kananalarının hiçbiri 5.1 ses vermiyo, dijital bağlantıya gerek olmayabilir. Bunu neden öneriyorum, stereo kablosu daha ucuz ). Görüntü için de TX35'deki HDMI çıkıştan TVdeki HDMI girişe bağla, ayarla 1080i upscaling, olsun sana canavar gibi sistem.

• merhaba arkadaslar, bende de thx-25 var, tv'de optik cikis yok sanirim, tv ve dvd izlemek icin ne tür kablolar kullanmam gerekir acaba?
  • DVD izlemek için
    - TV'de HDMI giris varsa HDMI-HDMI bağla (en iyisi)
    - yoksa component-component bağla (TV'nin progressive scan özelliği varsa güzel olur)
    - olmadı scart-scart

TV yayınının sesini hoparlörlere aktarabilmek için
    -TV'nin stereo ses çıkışı (L/R) varsa amfinin AUX girişine ikili lale jaklı stereo kabloyla bağlantı kurabilirsin
    -İkili stereo yok da tekli headphone çıkış varsa bir ucu tekli diğer ucu ikili lale jaklı stereo kablo da var
    Tabi TV yayını stereo değilse Dolby Porlogic bazen işe yaramıyo 5 hoparlörden ses alamayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: engineer_06

merhaba arkadaslar, bende de thx-25 var, tv'de optik cikis yok sanirim, tv ve dvd izlemek icin ne tür kablolar kullanmam gerekir acaba?
  • tesekkur ederim sekoer yardimlarin icin, kablolar konusunda tekrar kapini calabilirim.
  • Sen calmadan ben soyleyim

ikili lale jaklı stereo kablo
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270758&CS_Category=_SBA_892_1992_835_3933&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KABLOLAR892

bir ucu tekli diğer ucu ikili lale jaklı stereo kablo
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270760&CS_Category=_SBA_892_1992_835_3933&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KABLOLAR892

quote:

tesekkur ederim sekoer yardimlarin icin, kablolar konusunda tekrar kapini calabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: sekoer

Sen calmadan ben soyleyim

ikili lale jaklı stereo kablo
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270758&CS_Category=_SBA_892_1992_835_3933&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KABLOLAR892

bir ucu tekli diğer ucu ikili lale jaklı stereo kablo
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270760&CS_Category=_SBA_892_1992_835_3933&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KABLOLAR892

quote:

tesekkur ederim sekoer yardimlarin icin, kablolar konusunda tekrar kapini calabilirim.

tesekkurler, yardimlarin icin, benim tv philips 9521 crt bir tv, bununla hangisi baglanabilir samsung thx25'e, bir de samsung set icinden bir kablo cikti bu o baglanti icin uygun mu, bir tarafi ikili idi ama öbür tarafi tek mi hatirlamiyorum su an, ikisi de ayni islevi gorur degil mi?

• Kardes senin TVye baktım stereo L/R ses çıkışı var sanırım. Samsungun kablosunu bir dene ama o kablo video kablosu olabilir. Kablonun İki ucu ikili jak olmalı. Olmazsa çok yaygın bir kablo stereo iki uçlu kablo dersen her elektronik dükkanında vardır. Kabloyu TVnin ses çıkışına ve amfinin aux girişine bağlayacaksın, tabi sesi hoparlörlere verebilmek için thx25in kumandaki usb/aux tuşuna basmalısın.

tesekkurler, yardimlarin icin, benim tv philips 9521 crt bir tv, bununla hangisi baglanabilir samsung thx25'e, bir de samsung set icinden bir kablo cikti bu o baglanti icin uygun mu, bir tarafi ikili idi ama öbür tarafi tek mi hatirlamiyorum su an, ikisi de ayni islevi gorur degil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: sekoer

Kardes senin TVye baktım stereo L/R ses çıkışı var sanırım. Samsungun kablosunu bir dene ama o kablo video kablosu olabilir. Kablonun İki ucu ikili jak olmalı. Olmazsa çok yaygın bir kablo stereo iki uçlu kablo dersen her elektronik dükkanında vardır. Kabloyu TVnin ses çıkışına ve amfinin aux girişine bağlayacaksın, tabi sesi hoparlörlere verebilmek için thx25in kumandaki usb/aux tuşuna basmalısın.

yan tarafinda kırmızı sarı girisler var, tv konyada, haftaya gidecegim, gidince bakacagim artik, tesekurler tekrar, sende th35 mi var,iyi gunler.
  • rica ederim, kolay gelsin.
    bende philips hts3357 var.
    nedir bu samsung ilgisi dersen, bi ara thx35 almaya niyetlenmiştim, süper bir cihaz, fakat son dakikada bir şokla divx altyazılarda tr desteğinin olmadığını öğrendim, hatta samsung distribütörüyle de görüştüm ama adamların düzeltmeye niyeti yok gibiydi. Nasip değilmiş. Hoş Philipsim de canavar gibi maşallah.

memleketime de selam götür.

yan tarafinda kırmızı sarı girisler var, tv konyada, haftaya gidecegim, gidince bakacagim artik, tesekurler tekrar, sende th35 mi var,iyi gunler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.