Şimdi Ara

Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaslar merhaba,

Evimde hali hazirda kullanmakta oldugum 5+1 ev sinema sistemini satıyorum.

Ana hatlariyla cihazdan oldukca memnunum, ses kalitesi olsun, baglanilabilirlik ozellikleri olsun, ihtiyac aninda beni hic yari yolda birakmadi emektar.. saolsun
    Kozmetik olarak en ufak cizigi kusuru yoktur, gonul rahatligiyla salonunuzda veya oturma odanizda kullanabilirsiniz.

Temel ozelliklerini siralamak gerekirse:
    # 5+1 kule tipi sistem
    # Kulelerde Piano black parlak tasarim
    # DVDplayer uzerinde visne curugu rengi samsung 5 serisi tv'lerde kullanilan renk modellemesini ayni tonu. (zaten o seri icin ozel cikartilmisti bu ses sistemi)
    # Kart okuyucu, bluetooth, optik ve fiber baglanti
    # Dokunmatik ve kirmizi led kayan yazili on panel

Urun ile ilgili detayli bilgileri asagidaki ornek linklerden takip edebilirsiniz.

DETAYLI URUN OZELLIKLERI

URUNU ILK ALDIGIMDA FORUMDA ACTIGIM BASLIK :)

Dusundugum fiyat 450 TL dir. Istanbul ici ATASEHIR, UMRANIYE, KURTKOY 'den elden teslim yapilabilir. Urun haliyle kutusuz ve faturasizdir, bilginize.

Tesekkurler,
     Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI

Edit: imla
    Edit2: yeni resimler
     Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI Samsung HT-TX725 800W 5+1 EV SINEMA SISTEMI

Edit: imla
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elguug -- 11 Eylül 2014; 15:57:04 >

• Detayli Kullanici Manual - PDF

Bu da el altinda bulunsun, alan incelemek ister belki..
  • Yeni resimlerle ilan güncellenmiştir.

Sistemi sildim, torbaladımi, yeni sahibi için kenara koydum. Hayırlısı bakalım
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel cihaz. Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiatınız oldukça yüksek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogel

Fiatınız oldukça yüksek değil mi?

Ne ile mukayese ettiğinizi bilmediğim için bu sorunuza evet ya da hayır şeklinde cevap veremeyeceğim malesef.

Zamanında samsung'un yine aynı seri TV'leriyle birlikte çıkmıştı bu ses sistemi, bir nevi özel seri diyebiliriz.. Teknik özellikleri belki 2014 model bluerayli sistemlerle yarışamaz ama herkes de evinde haldır huldur blueray seyretmiyor. Daha mütevazi bütçeler için oldukça şık bir sistem olduğunu düşünüyorum dostum.

Saygılar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum ilgileniyorum ben özel mesajlarına bakabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

dostum ilgileniyorum ben özel mesajlarına bakabilirmisin

Mesajınıza cevap verdim
  • dostum?
  • Bukadar ilgisizlik olmaz ama dostum tüm gün sana ulaşmaya çalıştım 6'dan sonra müsaitim dedin iletişim bilgilerini attım geri dönmedin bana! Kendin bukadar ilgisizsen malzemen nasıldır acaba!Vazgeçiyorum ben sadee bu durumdan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjDevilsOwn

Bukadar ilgisizlik olmaz ama dostum tüm gün sana ulaşmaya çalıştım 6'dan sonra müsaitim dedin iletişim bilgilerini attım geri dönmedin bana! Kendin bukadar ilgisizsen malzemen nasıldır acaba!Vazgeçiyorum ben sadee bu durumdan dolayı

Beklettigim icin uzgunum, keske cep numarami yazmis olsaydim en son mesajlastigimizda. Mazeretlerden hoslanmam ama sahsim ve satmaya calistigim urun hakkinda yargisiz infaz yapman, ithamlarda bulunman da hosuma gitmez o yuzden ozet geciyorum: hastamiz vardi, dun tum gun hastanedeydik, 3te sirkete geldim, 6 da eve geldim, 4 saattir de uyuyorum.

Ben sana mesaj olarak numarami tekrar atacagim, ilgilenirsen oradan ulasabilirsin. Burdan gecikme yasiyoruz belli ki.

Kolay gelsin
  • Şiddetle takibimdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsur

Şiddetle takibimdesin?

Hocam selam,
    Şiddetli takiplere bayılırım ama dün akşam itibariyle ses sistemini satmış bulunuyorum.. Forum dışından, sahibinden.com üzerinden satış gerçekleşti. Ben de ilanı ona göre güncellemek üzereydim açıkcası.
  • tamam arkadaşım nasip değilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.