Şimdi Ara

SATILIK Samsung Galaxy Note 2 ## 3-6 AY GARANTILI ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus Samsung Model #Galaxy Note 2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK Samsung Galaxy Note 2 ## 3-6 AY GARANTILI ##
    Detaylı açıklamaları aşağıda okuyabilirsiniz. Özet geçiyorum; Note4 almak için cihazımı satıyorum, fiyatı 730TL dir.

Arkadaşlar merhaba,

2 sene önce Fransa'dan (Paris) satın aldığım Samsung Galaxy Note 2 cihazımı satıyorum. Ilan ve cihaz detayları aşağıdadır:

Maksat ürününü satıp para kazanmak olunca kimi zaman insanlar küçük detayları "es geçip" gerçekleri daha farklı yorumlayabiliyorlar ama bunun adı düpedüz dolandırıcılıktır, sahtekarlıktır. Cihaz hakkında herşeyi açık ve net yazıyorum ki mümkün mertebe kafada soru işaretleri kalmasın.

Cihaz birkaç hafta önce duvara fırlatmam sonucu kullanılmaz hale geldi. Ekranı kırıldı ve içerisindeki pili büküldü. Bostancı vatanbilgisayardan yeni pil alırsam çalışacağını düşündüm ama ekrana görüntü gelmediğini görünce note 2 sıfır ekranı arayışlarına başladım. Sadece ekranı değiştirince sorunun çözüleceğini düşündüğüm için gidip orjinal, bandrollü Note 2 ekranı satın aldım (420 TL 6 ay garantili). Ekran montajı yaptıktan sonra telfon çalışır vaziyete geldi fakat simkart slotunun çalışmadığı, wifi'ın normalden az çektiği, yakınlık uzaklık sensörünün çalışmadığı gibi durumlar tespit edildi. Bu tespitler DESTECH BİLİŞİM tarafından yapıldı. Faturaları hep mevcut.

Sonuç olarak anakartın değiştirilmesi gerektiği kanısına varıldı ve 550 TL fiyat çıkarttılar. Fazla geldiği için ben de arayışlara başladım. Altunizade'de sahibinden.com üzerinden bulşduğum bir telefoncu/teknik servis'ten sıfır anakart satın aldım (350TL 3 ay garantili). Ben olaya pek vakıf değilim ama yapılan şey şu: benim kırılan anakartımın IMEI numarasını yeni anakartın üzerine clonladılar. Bunu yaparken de telefonu rootladılar. Bana söylenen şey de, telefonu OTA update'lerini yani samsung tarafından yayınlanan Android güncelleştirmelerini yüklemediğim sürece sorunsuz kullanabileceğim yönünde. Yani şuan yeni anakartın üzerinde benim orjinal IMEI numarası atanmış şekildedir.

Custom rom ile telefonu kullanmayı tercih edenler için gayet idel bir tercih olduğuna inanıyorum. Tek isteğim masraflarım kadarını çıkartabilmek..
    Yukarıda yazdığım bütün tamirlerin ve değişimlerin ışığında bakarsanız, donanım olarak cihazın SIFIR olduğunu anlayabilirsiniz. Sanki yurt dışı cihazı gibi oldu, sıfır ama garantisi yok..

Az da olsa bir pazarlık payı vardır. Ama dediğim gibi masrafım çıksın başka bir arayışım yok. Ben rootlu telefon kullanmayı tercih etmediğim için telefonumu satıyorum, bilginize..

Cihazla birlikte vereceklerim:
    #Cihazın kutusu
    #Cihazın şarj adaptörü
    #Siyah, arkası sürtünmeden ötürü çizilmiş ama amacına hizmet edebilen koruyucu kapak (samsung orjinal)
    #Ön cam filmi (ekran değişimi yapılırken takıldı ama çok da kaliteli birşey olduğunu sanmıyorum.. şimdiden üzerinde kılcal çizikler var gibi).
    #Cihazın kendi arka kapağında kılcal çatlaklar vardır, duvara fırlatmamdan sonra oluşmuş.. Nasıl olsa koruyucu kapak kullanıyorum diye, bidaha onun için para vermeyi mantıklı bulmadım. O yüzden cihazın önü beyaz ekran ama arkası gridir.. değişiklik olsun diye beyaz alayım dedim, adamların beyaz arka kapak da vereceğini düşünmüştüm, ona da ayrıca 30TL istediler ben de almadım.

Cihazı görüp inceleyebilirsiniz, güvendiğiniz bir servis vs avrsa baktırtabilirsiniz, nitekim ben DESTECH'e tekrar kontrol ettireceğim. Bütün donanımı ile cihaz çalışır vaziyette midir vs diye. Arzu ettiğim fiyat 730 TL dir. ATAŞEHİR-ÜMRANİYE-KURTKÖY taraflarında elden teslim yapabilirim. Istanbul içi yukarıda yazdığım gibi buluşup anlaşabiliriz.

Teşekkürler,

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 730 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Kasım 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 420 Tl + 350 tl masraf (770 TL)

830 TL satış,

Temiz , hiç servis görmemiş ve Tr cihazı note 2 fiyatına çok çok yakın bir satış olmuş.

Bilgilendirme süper, ancak tamir işine çok fazla zaman ayırmışsınız (((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

420 Tl + 350 tl masraf (770 TL)

830 TL satış,

Temiz , hiç servis görmemiş ve Tr cihazı note 2 fiyatına çok çok yakın bir satış olmuş.

Bilgilendirme süper, ancak tamir işine çok fazla zaman ayırmışsınız (((

Peki, haklisiniz. Fiyatı güncelliyorum o zaman.

Ben alacak olan arkadaşın da gönlü olsun diye 30 lira pazarlik payi birakmistim, o kısmı kaldiriyorum..

• Fiyat tekrar ve son kez güncellenmiştir, zaten bundan aşağısı zarar anlamına geliyor benim için..
    Hesap ortada.

Teşekkürler,
  • Ben yerinizde olsam sorunu yoksa kullanirim ben telefon ne zaman alsam 3 gun sonra root atarim. Pek bir sorun olmaz bu kadar emek vermissiniz yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: andersin

Ben yerinizde olsam sorunu yoksa kullanirim ben telefon ne zaman alsam 3 gun sonra root atarim. Pek bir sorun olmaz bu kadar emek vermissiniz yazik.

Valla hocam an itibariyle de aynen dediğinizi yapıyorum. Hani bazen düşünüyorum acaba satılsın diye fiyatı mı indirsem diye de, değmez ya..

Ben zaten Yurtdışından Note4 almayı düşünüyorum, bunu da anneme veririm güzel güzel kullanır nolcak.. Beni tedirgin eden şey bu root olaylarıydı o yüzden satmak istiyordum ama dediğiniz gibi, bu işlere aşina olanlar için gayet normalmiş bunlar..
  • S3 le takas düşünür müsünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4SK1N

S3 le takas düşünür müsünüz?

Yok hocam tesekkurler

• Hocam cihaza box ile imei attirin bir sorun kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Hocam cihaza box ile imei attirin bir sorun kalmaz.

Hocam selam,
    Şuan bir sorunu yok normal kullanmaya devam ediyorum ama bunu söylediğiniz vok iyi oldu. En azından olur da işim düşerse neyi nasıl yapacağımı arastiracak biseyim oldu şimdi ;)
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.