Şimdi Ara

Samsung HT-TXQ120 Ev Sinema Ses Sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • upscaling problemi bendede var bilgi için teşekkürler bende hdmi kablosunu değiştirerek deneyeceğim..
  • ucuz HDMİ kablolarda sorun çıkabiliyor..
    upscale işleminden memnun kalan var mı?
    panelinizin işlemcisi daha kaliteli olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Namessar

bu sistemde arka hoparlorler icin wireless adaptor kullanan oldu mu acaba? performansi nasil? bir de komsunun wireless hirsiz alarmi, benim adsl wireless, alt kattaki mikrodalga, komsularin internet baglatnilari vb seylerden etkilenir mi cok?

bunlardan etkilenmiyo diye biliyorum çünkü herbirinin kullanıldığı frekans farklı. Atıyorum bildiğimiz wireless modemler 2.4 ghz kullanırken wireless hırsız alarmı dediğin alet 1.1 ghz kullanıyor. Yani bunları bu adamlar akıl edip karışmamaıs için her türlü olayı düşünerek yapıyolar.
  • arkadaşlar son günlerde orjinal olmasına rağmen bazı vcd ve dvd cdlerde "INVALID ENTRY" yazısı çıkıyor ve cdyi gerisin geriye çıkarıyor yardımcı olurmusunuz ben çözemedim nedenini??
  • arkadaşlar memnun musunuz bu modelden özellikle kablosuz arka hoporlor kullanımı nasıl ??
  • TXQ120 için konuşuyorum profosyonel kulağım olduğunu idda edemem ama bir ev kullanıcısı olarak sesi gayet hoş bence.Şık,kaliteli malzemeye sahip,DVD-VCD tanımama problemi bazen yapıyor belki ama görüntüsüde seside gayet iyi..
    DivXlerde Türkçe karekter problemi var ama ek programlarla tr karektere sahip altyazılar filme yamanarak problem aşılabiliyor..özellikle bass olayı muhteşem,fotolardada göründüğü gibi kendi katagorisindeki diğer rakiplerine göre gayet iri bir woofer var..çok güçlü öyleki evde mümkünü yok -2den fazla açamıyorum bası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexego -- 21 Mayıs 2009; 14:16:18 >
  • Merhabalar ben 6 aydır SAMSUNG LE-40B650 tv ile SAMSUNG HT-TXQ120 ses sistemini birlikte aldım kullanıyorum görüntü ve ses kalitesi bu ürünlerde çok iyi ben çok memnun. Şöyle bir sıkıntım var SAMSUNG HT-TXQ120 ses sistemimde kumandanın ses açıp kapatma tuşuna sanırım uzun bastığımda yada biraz seri bastığımda tam anlayamadım sesi açmak istiyorsam ses tavan yapıyor volume 50 seviyesine ulaşıyor kumanda devre dışı kalıyor yada sesi kısacaksam volume 0 a düşüyor kumanda gene kilitleniyor ana üniteden ya sesi açıp/kısıyorum yada ana üniteyi kapatıp açıyorum düzeliyor. Ama kumandada ki ses tuşlarına yavaş bir şekilde tek tek bastığımda her hangi bir sıkıntı yok sebebi nedir bilen arkadaş varmı? Firmware yükledim sıkıntı düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Barracuda

Merhabalar ben 6 aydır SAMSUNG LE-40B650 tv ile SAMSUNG HT-TXQ120 ses sistemini birlikte aldım kullanıyorum görüntü ve ses kalitesi bu ürünlerde çok iyi ben çok memnun. Şöyle bir sıkıntım var SAMSUNG HT-TXQ120 ses sistemimde kumandanın ses açıp kapatma tuşuna sanırım uzun bastığımda yada biraz seri bastığımda tam anlayamadım sesi açmak istiyorsam ses tavan yapıyor volume 50 seviyesine ulaşıyor kumanda devre dışı kalıyor yada sesi kısacaksam volume 0 a düşüyor kumanda gene kilitleniyor ana üniteden ya sesi açıp/kısıyorum yada ana üniteyi kapatıp açıyorum düzeliyor. Ama kumandada ki ses tuşlarına yavaş bir şekilde tek tek bastığımda her hangi bir sıkıntı yok sebebi nedir bilen arkadaş varmı? Firmware yükledim sıkıntı düzelmedi.

sizin sıkıntınızı ben yaşamadım, mesajınızı okuyunca gittim denedim ama yok uzun basılı tutarsam ardarda kısılıyor yada açılıyor ama birdenbire değil.sanırım donanımsal bir hata var.
    mesajınızda yeni yazılım yüklediğinizi söylemişsiniz bu konuda web adresi ve yükleme şekliyle ilgili bizlerede yardımcı olursanız seviniriz..

• Merhabalar,

öncelikle ilgin için teşekkürler.

mesajınıza daha yeni cevap verebiliyorum henüz gördüm.
    benden firmware i nereden indirdiğimi sormuşsun.

http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDown.do?group=&type=evsinemasistemi&subtype=evsinemasistemi&model_nm=HT-TXQ120&disp_nm=HT-TXQ120T&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=&prd_ia_cd=03030100&model_cd=&menu=download

bu linkten isteğin firmware e ulaşabilirsin fakat yeni firmware çıkmıyor sanırım bende bunu bulup yükledim belkide sistem üzerindekinin aynıdır. 2009 yılına ait

Buradan samsung ürünlerin hepsine ait firmwarelerin güncel olanlarına ulaşabilirsiniz.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Barracuda -- 3 Haziran 2010; 2:20:55 >

• 2. yilindan itibaren kafasina gore hic bir sey okumamaya basladi. 3.5 yildir kullaniyorum, playstation dan player a optic audio kablo cektim, ps3 u oynatici yaptim bu sebeple.

yurt disi forumlarinda da bir cok insanin okuyucu kismi ile benzeri ciddi sorunlari olmus. cogunda butun player unitesini degistirmisler.

hala kullanan var mi aranizda bunu? yoksa bir tek ben mi kaldim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 9 Kasım 2011; 19:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.