Şimdi Ara

Samsung HT-XQ100 vs Logitech z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu samsung'u kullanan gören var mı?
    Evimde PS3 ve bir LG divx player var, samsung bir de m87 lcd tv.
    Uzun zamandır televizyona uyacak bir ses sistemi arayışındayım, optik ve coax girişleri olmalı vs diye araştırırken bu dikkatimi çekti. logitech z5500 almak üzereyken tekrar aklım çelindi.
    Bu cihazı alırsam lg boşa çıkmış olacak.fakat televizyonumla çok uyumlu bir dvd player ve speaker sistemine kavuşmuş olacağım,öte yandan bununla z5500 arasında ses kalite farkı nasıl olur hangisi daha iyidir bilemiyorum doğrusu :(

Bir başka sorun şu ki bu alet 1080i ye upscale edebiliyormuş dvd leri,bense ps3 üzerinden 1080p upscale ile izliyorum zaten.Boşuna mı para vermiş olacağım o zaman?
    Divx lerde upscale oluyor mu? Malum PS3 şimdilik kayda değer bir şekilde divx oynatamıyor :(

Bir yardım?

• Şahsi fikrim, seti incelemiş biri olarak, z5500e göre güç ve kalite olarak geride bir set.. ama son tercih ve karar tabii ki son kullanıcıya ait..
  • ps3 te z-5500 kullananlar cok memnun ama yinede arastır öyle al tecih ve para senin
  • Sadece şöyle söyliyim, z5500ün sub ağırlığı 20kg. civarında ama bahsi edilen samsung setin sub ağırlığı ise sadece 7.8kg. bu bile kıyas için yeterlidir diye düşünüyorum..
  • Yorumlar için saolun. z5500 ün çok daha güçlü olduğunu biliyorum.Beni endişelendiren de biraz gücü zaten.Malum apartman hayatı Komşularla papaz olmayalım sonra :)
    Yine de z5500 ağır bastı.Muhtemelen haftasonu alacağım.Benim ihtiyacımı fazla fazla görecek şimdilik..
    Şahsi fikrim samsung'un ana ünitesi (üstünde dvd olan) son derece kaba. PS3 dururken tv sehpamda bu kadar büyük ve işe yaramaz birşeye ihtiyacım olmayacak.
    Bu ps3'e ne zaman divx oynatma özelliği koyacaklar yaw
  • Apartman hayatına göre z5500 fazla gelecekse başka alternatifler var. ama dijital değil tabii ki.. ben mesela en çok logitech x530 veya x540 ayarındaki setleri öneririm apartman için.. ama bana göre creative megaworks bu konuda en iyi analog set..
  • Slm arkadaşlar WOLVERİNE sana aynen katılıyorum. adam gibi bi ses sistemi arayanlar mutlaka logitech ürünlerini ziyaret edin. BU GÜNE KADAR logitech logitech z5500 alıp ta şikayet etmiş insan görmedim. bu z5500 bağımlılık yapıyor alan bi daha alıyor ürün çok talep aldıgı için pisayada bulmak şans ister. ses sistemi Düşünüyorsanız LOGİTECH almayıpta bu durumlara düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktör -- 10 Ağustos 2007; 18:12:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.