Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AdanalıQ990D Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
241
Cevap
28
Favori
9.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

benim tv plus'i bagladigim hdmi 1 kablosu takiliyken earc calismiyor. HDMI baglantilarini soktugumde ise calisiyor. reddit, yurtdisi forumlari arastirdim ve birkac yontem denedm ama fark etmedi. oneriniz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drcaucasian D kullanıcısına yanıt
    TV+ sa sahip değilim, benim yaşadığım başıma gelen bir durum değil. Bazı Digitürk harici uydu alıcıları da HDMI-CEC'i engelliyordu, HDMI fişindeki bir teli bükerek/kırarak sorunu çözenler oluyordu. Bunda benzer yöntem olur mu bilemiyorum siz daha fazla araştırma yapmışsınız. Ayrıca forumdaki Soundbar konusunda da sorabilirsiniz, kullanıcı orada daha fazla olduğundan çözüm bulmuş olanlar cevaplayabilir. En kötü çözüm TV+'ı fiziksel box olarak değilde uygulama olarak kullanma olabilir mesela...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drcaucasian D kullanıcısına yanıt

Tivibu kullanıyorum bende hdmi earc sorunsuz sekilde baglantisini yaptim

• Arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim 10 gün once samsung marka QE65S90CAT modeli tv aldim servis kurulumu yapti ve bi kac gün sonra dikkatimi cekti ekranda acayip iz kalıyor ve geçmiyor bunun çözümü varmidir,servis cagirdim hafta ici gelecek aşırı derecede rahatsiz edici bir durum okadar para verip ürün alıyorsun ve ekrandaki izler geçmiyor ,,

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdanalıQ990D -- 16 Şubat 2025; 10:40:59 >

• Arkadaşlar merhaba, q990d arka hoparlörler için piyasada satılan duvar askıları çok önde durduğu ve hoparlörün arkasından göründüğü için alternatif ararken internetten bir tasarım bulup arkadaşımın 3d yazıcısından bastırdım. Hoparlörler için terzi işi oldu. Üstelik duvara sıfır olmasına rağmen Samsung’un arka hoparlörler için önerdiği 120 derece açıyla duruyor. Çok da sağlam oldu.

Tasarım tam bu cihaz için yapılmış, 120mm olan ve askı deliği ortada olan hoparlörler için de uygulanabileceğini söylüyor tasarımı yapan kişi. Bende başka hoparlör olmadığı için deneme şansım olmadı ama resimlerden anlaşılabileceğini düşünüyorum. Özellikle 990b ve 990c modellerinde sorun olmayacaktır.

Tasarım linkini bırakıyorum, imkanı olan bastırıp kullanabilsin:

makerworld.com
    Samsung Surround Speaker Wall Mount by EngineerPro
    https://makerworld.com/en/models/1049551

Arkadaş da talep olursa ücret mukabili üretebileceğini söyledi. İstek olursa pm gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BLooDLiNe_ -- 16 Şubat 2025; 16:26:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

Yukarıda da bilgi verdiğim gibi benim sağ arka surround speaker bağlantısı gitti ve ne yaptıysam tekrar eşleştiremedim. Bugün servis geldi ve tüm cihazı aldı. Sağ arkada problem olduğunu, gerekirse yeni hoparlör isteyeceklerini söylediler. Gelişmeleri yine paylaşacağım.

Servis tüm cihazı değil sadece bağlanmayan sağ arka hoparlörü, orta soundbarı ve kumandayı aldı. Subwoofer ve sol arka hoparlörü bıraktı. Son konuşmama istinaden yeni hoparlör bekliyoruz dediler. Samsung un sisteminde onarım devam ediyor diyor. Değişiklik oldukça güncelleyeceğim.

• SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Arkadaşlar merhaba elimde philipsin eski bir hoparlör ayağı var bunu 990D arka hoparlörlerinde kullanmak istiyorum lakin uyumlu değil ikisi arasına takabileceğim bir aparat bilen duyan ya da bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek olur ise yazabilir mi? Birde arka hoparlör yuvasına uygun vida ölçüleri nedir bilgisi olan var mı?

• Az önce memur indirimi ile 31.387,00 Tl'ye aldım. Kutu geldikten sonra servis mi geliyor ? yoksa kendimiz mi kuruyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Ürün geldikten sonra Samsung tan randevu alıyorsunuz. Kuruluma geliyorlar. Kendiniz kurmayın garanti dışı kalır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

memur indirimi nasıl oluyor acaba?

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    kampanyalar bölümünden kamu avantajları var, ordan girip .gov lu mailinizi giriyorsunuz.

Serviste geliyor kendinde kurabilirsin garanti engeli olmuyormuş servis ücretsiz

• Ben kendim kurdum garantiye bir etkisi olmadı.

• cevaplar için teşekkürler. garantiye etkisi olmuyorsa servis çağırmanın bir artısı yok sanıyorum, teknik olarak bizden bilgili olduklarını, işe yarayacak bilgiler vereceklerini sanmıyorum.

Bana samsung m h dedi üşenme ara teyit et

• Samsung Soundbarlarda geçerli %30 indirim kodu mevcut. Almak isteyen varsa belirli bir fiyata verebilirim. Pm atabilirsiniz.

• soldier_x kullanıcısına yanıt

Memur indirimi hangi sitede var ?

• Selamlar bende bugün itibarı ile aranıza katılmış bulunuyorum

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Merhaba ses sisteminde garanti disi kalma isi olmaz illa servis kuracak diyede birsey yok acip sizde kurabilirsiniz ben oyle yaptim,arayip servisi bilgiisni aldim sikinti yok

• islam0326 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın ben ayarlarını tam yaptim ve netflix üyeliği başlattım uhd olarak ve evim müstakil inanın ses 10dan sonra muhteşem ses duzeyi var ben 20 lerde kullanıyorum efsane birsey sinemayi adeta yaşıyorum 👋👋👋

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.