Şimdi Ara

samsung i5 3230m nasıl bir notebook almayı düşünüyorum yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung i5 3230m nasıl bir notebook almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim 1500 tl civarı bütcem var i5 almamı tavsiye ediyorlar ben genelde autocad 7 8 kullanıyorum ve solidwork automation stüdio genellikle bunların güzel seri çalışacağı grafiğininde iyi oldugu bir bilgisayar düşünüyorum bunun iyi olacağını düşündüm ve oynadığım oyun knight ve most wantedin son cıkan oyunu tek bunlar olacak. bi tavsiye kimseyi fakir etmez arkadaşlar teşekkürler :)

SAMSUNG ATIV Book
    NP370R5E-S06TR

i5-3230M
    2.6GHz
    4GB
    500GB
    2GB HD8750M

15.6" Windows 8 Notebook

• fyt ne ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1299 tl şuan metro grossmarket kataloğu önümde imes teki metro.
  • al bnce gyt iyi

• teşekkür ederim ama hani biraz daha araştırmam gerek direk almak istemiyorum çok teşekkür ediyorum.
  • Ben cok araştirdim ve bahsettigin aleti aldım. Senin soyledigin fiyattan daha pahaliya. Bende autocad kullaniyorum. Memnunum, ilk firsatta 4 gb ram daha alacagim. Cd room olmadigindan cok hafif. Tek dezavantaji windows 8. Elimde bulunan autocad 2009 yukleyemedim. 2013 edindim. Windows 8 evlat olsa sevilmez.

Ana konuyu incele istersen.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71330374&p=21#81052409

• teşekkür ederim yardım ettiğin için ancak cdrom yokmu onu net anlayamadım daha doğrusu teyid etmek istiyorum varmı yokmu teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 007captiva kullanıcısına yanıt
    bencede öyleymiş gittim metro grosstan direk aldım sıkıntı cıkmadı sıkıntı tınne :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.