Şimdi Ara

SAMSUNG i550 Mİ SAMSUNG i780 Mİ? SİZCE HANGİ TELEFON ALINMALI??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i780 > 750 ytl civraında
    i550 > 450 ytl civarında

karar veremdim yardımcı olursanız sevinirim.

• Bence Hepsiburada dan her iki telefonu da kıyasla.Hangi özellikler sana uygunsa onu alırsın.
    Biri WM 6 lı,diğeri symbianlı.Yani kategorileri de farklı.Biri 2 mp,diğeri 3 mp kameralı.Birinin ekranı 352 x 416 diğerinin 240 x 320.Birinde radyo yok,diğerinde var.Biri 64k,diğeri 256k renkli.En önemlisi biri 800 ytl ,diğeri 450 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nash0735

Sizce hangisi alınmalı.

i780 > 750 ytl civraında
    i550 > 450 ytl civarında

karar veremdim yardımcı olursanız sevinirim.

Bence kamera, radyo, kullanim kolayligi artilari, uygun fiyati ve daha yaygin Symbian isletim sistemi avantajiyla i550 tercih edilmelidir..
  • i550
  • multimedya özellikleriyle birlikte ufaklık olarak i550 agır basıyor bence. ama 450 ytl ye bu kadar ozellik nasıl olur onu hala anlamıs değilim.elimizde kalmasın i550. özellikleri super ama insanın aklına soru işaretleri takılmıyo değil.
  • quote:

multimedya özellikleriyle birlikte ufaklık olarak i550 agır basıyor bence. ama 450 ytl ye bu kadar ozellik nasıl olur onu hala anlamıs değilim.elimizde kalmasın i550. özellikleri super ama insanın aklına soru işaretleri takılmıyo değil.

Uzun sure kullanacaksan ve teli tum ozellikleriyle tam anlamiyla kullanirsan memnun kalirsin, elinde de patlamaz derim.. ayrica tel ilk ciktiginda 800 YTL falandi yanilmiyorsam, zamanla da talep olmadigi icin fiyat bu kadar dustu..
  • i 550 nin bir çok kullanıcısı var. ben de onlarda biri olarak şunu diyebilirim ki sana, fiyatına ve performansına göre gayet başaırılı bir cihaz. fiyatına bakarak sakın içinde birşey olmasın hakkını fazlasıyla veriyo. ayrıca i780 den daha çok artıları var. yine de araştırmanı tavisiye ederim. hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

multimedya özellikleriyle birlikte ufaklık olarak i550 agır basıyor bence. ama 450 ytl ye bu kadar ozellik nasıl olur onu hala anlamıs değilim.elimizde kalmasın i550. özellikleri super ama insanın aklına soru işaretleri takılmıyo değil.

valla kullandım cok da memnundum cıhazdan sadece i900 alacagım dıye sattım daha alamadım gercı i780 aldım ıkı cıhazda guzel wm kulanmak bıraz zor be bu tarz kare ekranda kulllanmak da pek ıyı olmuyor ama i550 nın ustunde nokia yazsaydı modelide N bılmem kac olsaydı fıyatı da 1000 kıra olsa hemen alırdınız bunda kılllanacak bırsey yok cıhaz super ve kalıtelıde cekılen resımlerde var hata forumda bulabılırsın bende koydum baska arkadaslarda koymustu kalıte ıyı yanı dusunmeden al derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.