Şimdi Ara

SAMSUNG I550W FULL İNCELEME (İnceleme,Gizli kodlar,Hack Yöntemleri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
27.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerıne sağlık çok ii çalışma. Çok teşekkürler. Ön kamera olayına bayıldım =)
  • Çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler
  • Arkadaşım eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş,
    Ben şuanda 6120 classic kullanıyorum, wifi ve gps olmaması yüzünden değiştirme kararı aldım, Siz bu telefonu öneriyormusunuz benim kafama takılan konu o dokunmatik gibi olan acaip kafamı bozdu yani hemen alışılıyormu bu tuşa?
    Birde hepsiburadadan daha ucuz satan biyer varmı şuanda 439 TL
  • TELEFONLA ILGILI SORU SORMAK ICIN MSN YE GELMEYIN TUM SORULARIN CEVABINI BU BASLIGA YAZDIM. MSNYE GELSENIZ DAHI SORULARINIZ CEVAPLAMAM ! ! !
  • trackball olmasa ve tuşları biraz daha büyük olsa alıcam ama bunlar soru işareti aklımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

trackball olmasa ve tuşları biraz daha büyük olsa alıcam ama bunlar soru işareti aklımda

trackball tuşuna genelde kullanımı zor diyorlar yanlız kısa sürede alışılıyormuş tuşlara gelincede n82 gibi yapmışlar
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum hepsiburada da bu gün son fiyat 440 ytl
    acaba alsam pişma olurmuyum inceleycek fazla zaman da bulamadım
    GPS
    Wİ-Fİ sorun yaşarmıyım
    anlayamadım tam ama bana nerdeyse N95 gibi geldi kamerahariç
  • verdik siparişi bakalım çok hoşuma gitti
    inş hayal kırıklığı yaşamam.
  • N 95 den daha iyi merak etmeyin..
  • Arkadaslar Live Messenger Programini Kullanan Varmi Aranizda...Tel Benimde Bugun Elime geciyor Cevaplarsanız Sevinirim....
  • bende garmin 5.00.20 yüklü problemsiz çalışıyor
    aşağıdaki linkte anlatımı var
    http://www.downloaduc.com/garmin-mobile-pc-ve-haritalar-t199227.html

@gamerman6060 bende windowsmessenger yüklü sorunsuz kullanıyorum
  • baybars bana link verebilirmisin indirebileceğim..yada msn den göndersen olabilirmi...erman_cakmak@hotmail.com
  • adresine maille yolladım
    yanlışlıkla pm'le de garmin linklerini yolladım
  • tesekkur ederim kardes...
  • Program arayanlar en ustte yazdıgım son mesajda en alta yakın programların oldugu lınk verdım oradan programalra bakabılırsınız.
  • kaygisiz kardes seninle birlikte su magickey i benim telefona göre sertifikalasak...www.symbiansigned.com'a üye olamadim e-mail adresimi kabul etmiyor...
    MSN: erman_cakmak@hotmail.com msnden de görüşebiliriz..burda fazla kalabalik yapmiyalim...yardimci olursan sevinirim...
  • tam reset kodu nu hatırlayamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

tam reset kodu nu hatırlayamadım....

Tuafsin yukarida verdigim kodlar icinde 1 ve 2. olan tam reset kodu
  • güvenlik kodu demek i,stemiştim.onuda en başta farkettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 25 Aralık 2008; 0:42:53 >
  • kaygisiz bana yardimci olacakmisin? olumlu yada olumsuz bi cevap verirsen sevinirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: kaygisiz

Program arayanlar en ustte yazdıgım son mesajda en alta yakın programların oldugu lınk verdım oradan programalra bakabılırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.