Şimdi Ara

SAMSUNG I550W FULL İNCELEME (İnceleme,Gizli kodlar,Hack Yöntemleri) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
28.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • napalım artık bnm telefonda 2. günden servisin yolınu boylicak yapcak bişi yok müşteri destek hattınıda aradım fakat nafile yardımcı olamayınca servise getirin dediler bende karar veremedim kvk ya mı başarıya mı versem diye hangisinden daha hızlı sonuç alırım?
    quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

Anı sorun bende de var. 3 gün oldu henüz wifi ile başarılı bir bağlantı kuramadım. Dediğin yerde (menü>bağlantılar>Mvc.WLAN ağl.) hiç bir şey çıkmıyor bende. "Seçenek" kısmında da sadece "Çık" var.

Güzel bir not: Dün navking.com'dan yüklediğim Route 66 programı ile bu gün arabada test etmek istedim. Biliyorsunuz sabahtan beri istanbul yağmurlu, ve boğun yağmurlu havada 1 dakika gibi kısa bir sürede uyduları buldu ve konumlama yaptı. Tebrikler i550w :)

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

menü-bağlantılar-mev WLAN Ağlarından bir ağ tanımlaman gerekiyo sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

arkadaşlar telefon az önce elime geçti en çok wifi ve gps olayı için edinmiştim bu telefonu gps ini denemeye henüz fırsatım olmadı anacak internete bağlanayım dediğimde cihaz kullanılabilir erişim noktaları bulunuyor anonsunu çıkarıyor vede öylece dakikalarca kalıyor sizce yapmam gereken başka bişiey mi varda olmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 6 Ocak 2009; 13:39:35 >

• sertifika alıp kendi programlarını sertifikalandırmak isteyeneler aşağıdakileri okuyun

siteye üye olduktan sonra

1- önce
    OPDA's Free applications for certifications of S60V3 for foreign friends only

konusunun olduğu aşağıdaki link tıklanır

http://www.opda.net.cn/thread-44314-1-1.html

son sayfaya gidilir
    aşağıdaki bilgilerin olduğu mesaj yazılır:

opda kullanıcı adınız
    imei no
    sertifika tarihi

örneğin

id: baybars_
    imei: 95............
    the date of application :05-01-2009

bu bilgileri girdikten sonra mesaj tarihinizi ve forum sayfa nosunu biryerlere not edin

2- sonra aşağıdaki linkten sertifikanızı arayın
    http://www.opda.net.cn/forumdisplay....ype&typeid=248

benim sertifika aynı gün akşam geldi genelde 1 günde geliyor

sertifikalar gün ve sayfa olarak gruplandırılıyor ayrı ayrı konularda oluyor

örneğin
    English User Certificate 2009/01/06(789-790PAGE) New

• bugün itibarıyla ben de bir i550 sahibi olarak aranıza katıldım.bu cihaz ilk başlarda pek dikkat çekmedi ancak şuanda piyasaya çıkmasının üzerinden hayli zaman sonra araştırılan merak edilen bir model olmaya başladı.

cihazdan ilk izlenim olarak memnunum.ancak bir problem canımı sıkıyor.hellocarbide ile hack yöntemini yapamadım.daha önce kullandığım e71,n82 gibi cihazlara sorunsuz yapmıştım.menu1 dediğimde hiçbir tepki vermiyor soru falan sormuyor yani.bu durumla karşılaşan veya çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efee09
    bugün itibarıyla ben de bir i550 sahibi olarak aranıza katıldım.bu cihaz ilk başlarda pek dikkat çekmedi ancak şuanda piyasaya çıkmasının üzerinden hayli zaman sonra araştırılan merak edilen bir model olmaya başladı.
    cihazdan ilk izlenim olarak memnunum.ancak bir problem canımı sıkıyor.hellocarbide ile hack yöntemini yapamadım.daha önce kullandığım e71,n82 gibi cihazlara sorunsuz yapmıştım.menu1 dediğimde hiçbir tepki vermiyor soru falan sormuyor yani.bu durumla karşılaşan veya çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım bekliyorum

N82'yi memnun olmadığın için mi sattın? bir de i550'yi tercih etme nedenini, N serisi ile Samsung modellerini araştıran biri olarak merak ettim.
  • Bukadar zahmetli bir ise girsmeyin benim e ustte anlattiigm sertifika yontemelrinden 1. olanini yapin artik sertifika tarihi gecti sertifika tarihi gecersiz vede sertifikasiz sorunlaiyla akrsilasmazsiniz hemde hic bir programda. Her programi tek tek sertifikalanadirmaktan daha basit. yle serifik laip sertifika gelmesini beklemekte yok. Telefonu yuklediginiz program sertifikali diye kandiriyorsunuz benim analttigim ilk sertifika yontemiyle Ben denedim bana daha islevsel vede basit geldi.

quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

sertifika alıp kendi programlarını sertifikalandırmak isteyeneler aşağıdakileri okuyun

siteye üye olduktan sonra

1- önce
    OPDA's Free applications for certifications of S60V3 for foreign friends only

konusunun olduğu aşağıdaki link tıklanır

http://www.opda.net.cn/thread-44314-1-1.html

son sayfaya gidilir
    aşağıdaki bilgilerin olduğu mesaj yazılır:

opda kullanıcı adınız
    imei no
    sertifika tarihi

örneğin

id: baybars_
    imei: 95............
    the date of application :05-01-2009

bu bilgileri girdikten sonra mesaj tarihinizi ve forum sayfa nosunu biryerlere not edin

2- sonra aşağıdaki linkten sertifikanızı arayın
    http://www.opda.net.cn/forumdisplay....ype&typeid=248

benim sertifika aynı gün akşam geldi genelde 1 günde geliyor

sertifikalar gün ve sayfa olarak gruplandırılıyor ayrı ayrı konularda oluyor

örneğin
    English User Certificate 2009/01/06(789-790PAGE) New

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 7 Ocak 2009; 1:08:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: topsecret24

merhaba forumlarda yaptığım incelemede 3 sorunun ortak olduğunu gördüm

1) bu telefonda wifi özelliği kapanmıyor tamamen.samsungu aradım müşteri hızmetlerındekı adam i550W modelini bilmiyor? i550 modelı hakkında bılgılerı varmış,nasıl oluyorsa.her neyse wifi yi tamamen kapatmanın yolunu bulanınız varmı? malum sürekli modem ağı arayan bir cıhaz şarj harcar,yanlışmıyım?

2)Diğer samsung modeelerinde anladığım okudugum kadarıyla tuş aydınlatmasını akşamları kullanabılmeyı sağlayan bır menu varmış ama bu modelde yok sanıyorum ( yada ben bulamadım? ) bilgisi olan çözüm bulan lütfen yazsın

3)telin şarjını daha uzun kullanmak için neler yapabılırız şunlardan başka

a)parlaklığı kısmak
    b)zil sesını kapamak
    c) gsm 900/1800 seçmek

lütfen bu sorulara çözüm bulanlar cevaplarını esirgemesin.

1) Benim anladığım kadarıyla wireless kapalıyken arama yapmıyor. Sadece bağlanmaya çalışırken "erişim noktaları aranıyor" yazısı gözüktüğü sırada kayıtlı erişim noktalarını arıyor. Umarım yeni

2) Bildiğim kadarıyla yok.

3) "Ayarlar/Bağlantı/Paket veri"yi "Gerektiğinde" olarak ayarlamanızı tavsiye ederim. EDGE'in mevcut olup olmadığını sadece bağlantı sırasında kontrol eder.

• İnceleme için teşekkürler,telefon bence tipten kaybetmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaygisiz

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

LCD ve özellikle plazmalarda siyah(akşam,gece çekimleri..vb) görüntüler daha az enerji çekiyor, beyaz yani aydınlık görüntülerde daha fazla enerji tüketyorlardı.. Bu durumda telefona siyah ağırlıklı bir tema kullanmakta fayda var ki ben öyle yapıyorum. Gerçi telefonum 2 günlük bu yüzden işe yarayıp yaramadığı konusunda bir fikre sahip değilim.

Arkadasın dedigine katılıyorum siyah agırlıklı bu temayı tel hafızasına kurup ekran parlaklıgını da en düşüge getirirseniz pilin daha cok gittigini göreceksiniz...

http://www.symbianthemes.us/free,nokia/10307,pure_black/NWY3MTA5MDY.download

Boyle sacmasapan isleri birakin 5-10 dakka daha cok gitsin diye koyu renk teme falan iyice uptunuz. Gulunc oluyorsunuz

Walla ben de senin bu yorumuna gülüyorum ama neremle oldugunu sölemiyorum :D Sen ilk önce dene ondan sonra bilmişlik tasla bence...Saygılar!!!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

LCD ve özellikle plazmalarda siyah(akşam,gece çekimleri..vb) görüntüler daha az enerji çekiyor, beyaz yani aydınlık görüntülerde daha fazla enerji tüketyorlardı.. Bu durumda telefona siyah ağırlıklı bir tema kullanmakta fayda var ki ben öyle yapıyorum. Gerçi telefonum 2 günlük bu yüzden işe yarayıp yaramadığı konusunda bir fikre sahip değilim.

Arkadasın dedigine katılıyorum siyah agırlıklı bu temayı tel hafızasına kurup ekran parlaklıgını da en düşüge getirirseniz pilin daha cok gittigini göreceksiniz...

http://www.symbianthemes.us/free,nokia/10307,pure_black/NWY3MTA5MDY.download

Boyle sacmasapan isleri birakin 5-10 dakka daha cok gitsin diye koyu renk teme falan iyice uptunuz. Gulunc oluyorsunuz

Walla ben de senin bu yorumuna gülüyorum ama neremle oldugunu sölemiyorum :D Sen ilk önce dene ondan sonra bilmişlik tasla bence...Saygılar!!!!!

Simdi mantikli olalim sirf sarj uuzn dayansin diyeistedigimiz temayi degilde koyu renkli tema kullanmak nekadar mantikli bilemiyorum ama bana mantiksiz geliyor. Ayrica demek istedigimideanlamadiginiz acik sirf sarj icin temayla biel ugrasiyorsunuz ya anlam veremedim.

• çok güzel bir inceleme teşekkürler
  • quote:

Bukadar zahmetli bir ise girsmeyin benim e ustte anlattiigm sertifika yontemelrinden 1. olanini yapin artik sertifika tarihi gecti sertifika tarihi gecersiz vede sertifikasiz sorunlaiyla akrsilasmazsiniz hemde hic bir programda. Her programi tek tek sertifikalanadirmaktan daha basit. yle serifik laip sertifika gelmesini beklemekte yok. Telefonu yuklediginiz program sertifikali diye kandiriyorsunuz benim analttigim ilk sertifika yontemiyle Ben denedim bana daha islevsel vede basit geldi.

anlatılan yöntemleri yaptım dediğiniz gibi sertifika sormuyor her programı sorunsuzca yüklüyorum
    ben bunu telefonunu hack etmek istemeyenler ve henüz hack'lenemeyen 9.3 versiyonlara altarnatif olsun diye yazdım
  • merhaba..benimde samsung i550w hakkında bi sorum var...telefonu bilgisayara usb den bağladığımda şarj oluyor diyor ama çok yavaş şarj sanırım..sizde USB den ne kadar süre alıyor şarj olması?...USB ye taktığımda herhangi bi programlamı şarj olması gerek acaba?..bide telefon açıkken prizden şarja taktığımda 3 saat civarı sürüyor full olması...Toshiba G500 kullanırken onda USB ve prizden daha hızlı şarj oluyordu...yaklaşık 1 saatte UsB den fulluyordu şarjı...acaba sizlerde durum nasıl?
  • birde samsung i550w için yedek bataryayı nerden bulabiliriz acaba?..gittigidiyorda i550 olarak satılan bataryalar var ama...bizim tellere uygunmudur acaba..fikri olan varmı
  • İLK SAYFA KAYGISIZDAN ALINTIDIR....
    Gizli Kodlar:
    Ön tanımlı güvenlik kodu:00000000
    1)Format: Telefon açıkken *#7370# tuşluyoruz ve güvenlik kodumuzu giriyoruz.
    2)Format: Bazı programlar sistem açıldığında tuşları kilitliyor buna benzer durumlarda format atmak için telefon kapalıyken 0,8 ve açma tuşuna basıyoruz.Telefonumuz ilk haline dönüyor.
    3)Imei No: *#06#
    4)Yazılım bilgisi: *#0000#
    5)Şebeke Bilgisi: *#0011#
    6)Hoparlör Testi: *#0289#
    7)Sistem Saati: *#0782#
    8)Kamera ve Lcd Testi: *#0*#
    9)Ön Kameradan Fotoğraf Çekme: *#0*#.Açılan menuden 8 basıyoruz ve ön kamera çalışıyor.8 tuşuna basılı tutarsak resimler hafıza kartına kaydediliyor.
    10)sistem Ayarları: *#0228# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)
    11)Admin Menu : *#1546792*# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)
    12)Wlan Mac: *#95260622# (Wireless Lan Mac adresi)

12 nolu WLAN MAC kodu yanlıştır. DOĞRUSU : *#62209526# Test edilmiştir.

Arkadaşlar. Ben ne yaptıysam I550w telefonuma virus programı yükleyemedim. sadece JIANGMIN ve NETQIN programlarının eski sürümlerini yükleyebildim. onları da güncelleyemiyorum. Bilinen virus programlarından Symantec, Kaspersk, F-Secure vb. birçok program denedim. Ama tümünde ya hatalı kuruluyor ya da program bu telefona kurulamaz diyor. hack işlemi yaptım. Telefonuma birçok ta program kurdum. Ama gelgeleim şu virus programında çakıldım kaldım. 3-4 gündür forum forum site site dolanıyom ama yok!!! i550w telefonuna şöyle güncellemesi falan sağlam olan iyi bir program kuran varsa ve paylaşabilrse çok sevinirim. En azından programın adını ve sürümünü söylesin. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşk.ler.

• merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım fakat -ROUTE66 gücellerken nasılsa silmisim şimdi onu geri yükleyemiyorum bana yardım lütfen.şimdiden teşekürler
  • ikinci el (garantili+kutulu) 350 liralık fiyatı nasıl sizce?
  • hacı valla sana 1907 nin hatırına cevap veriyorum
    11 ocak
    27 şubat
    30 nisan
    son üç mesaj tarihi
    bu konuyu nerden buldun helal sana
    asıl konu bu başlık altında
    http://forum.donanimhaber.com/m_16194138/mpage_64/key_/tm.htm

soruna gelince eğer ben satmaya kalkarsam 450-500 den aşağı vermeye kıyamam
    artık sen nasıl istersen öyle anla

quote:

Orjinalden alıntı: emek1907

ikinci el (garantili+kutulu) 350 liralık fiyatı nasıl sizce?
  • bende ikinci el 360tl ye aldım garantili fiyatlar genelde böyle ama ilk cıktığında sıfırı 300 tl civarında satılmış. Yanlız ben bi türlü internete bağlanamadım kablosuz ağları buluyor ancak nete girdiğim zaman otomatik wap üzerinden bağlanıyo, müşteri himetlerinden wap ı kapattım ama wifi ile halen nete giremedim, baştan sona anlatacak arkadaşlar olursa sevinirim
  • arkadaşlar telefonu uzun zamndır kulanıyorum bi sorun yok ama tek şikayet etiğim nokta konuşurken sesin bana basslı gelmesi boğuk bi sese neden oluyor anlaşamıyorum bazen karşıdakiyle . daha önce u600 kullnıyordum onda sesler gayet iyi tizi fazlaydı ses net duyuluyordu.. bu telefonda bas kısma tiz artırma ayarlar warmı..??
  • Arkadaşlar Ben 6 aydır kullanıyorum Mobil msn hariç her türlü fonksiyonunu kullandım aktif olarak denedim .Hatta birkaç versiyon da firmware denedim memnunum kim nederse desin...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.