Şimdi Ara

samsung i7 1400 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistem yurt dışında 1400 tl elimde hpnin dv-6 modeli var 1yıllık makina var satıp bunu almayı düşünyorum.. fakat i7 de ısınma oranları nasıl.. hp de ısınmadan dolayı sinir oluyorum..

bu modeli kullanan arkadaşlar sizce fiyatı nasıl..
    Isınmadan şikayetçimisiniz..

1400 TL

Intel ® Core ™ (2.20 GHz ile 3.10 GHz'e kadar, 6 MB önbellek) i7-2670QM

Ürünlerin Aile X serisi
    Işlemci Intel ® Core ™ (2.20 GHz ile 3.10 GHz'e kadar, 6 MB önbellek) i7-2670QM
    Yongaseti Intel HM65 Express Yonga Seti
    RAM 6144 MB (SODIMM DDRAM3, 1333 MHz, 8 GB'a kadar)
    Bellek Yuvası Sayısı 2 (0 ücretsiz)
    Sabit Disk 750 GB SATA 7200 rpm.
    Yerleşik sürücüler DVD + /-RW DualLayer
    Ekran Tipi Parlak, LED aydınlatmalı
    Ekran 15.6 "
    Nominal çözünürlük 1366 x 768 (WXGA)
    Ekran Kartı AMD Radeon HD 7610M
    Video belleği boyutu 2048 MB DDR3 (kendi bellek)
    İşaretleme Aygıtı Touchpad
    Pil tipi Li-Ion, 6 hücreli 5200mAh
    Ses Kartı Intel High Definition Audio uyumlu Entegre ses kartı
    Ağ Kartı 10/100/1000 Mbps
    Wi-Fi 802.11b / g / n
    Giriş / Çıkış tipleri 1x Bluetooth 3.0
    1 (SD / MMC / MS / MSPRO) 1x Kart Okuyucu 4
    1x DC-in (giriş gücü)
    1 x HDMI
    1 x RJ45 (LAN),
    1x USB 3.0
    1x VGA (D-sub)
    1x Mikrofon
    1x Kulaklık / Hoparlör
    2 x USB 2.0
    Yüklü işletim sistemi Eksiklik
    Yazılım dahildir Windows 7 için Sürücüler
    Yükseklik 33,1-34,9 mm
    Genişlik 378 mm
    Derinlik 253 mm
    Ağırlık 2.64 kg (pil ile)
    Ek Bilgi Alüminyum iç dizüstü
    ergonomik chiclet klavye
    bir ip (Kensington Lock bağlantı noktası), güvence imkanı
    USB şarj fonksiyonu
    enerji yönetim sistemi Asus Power4 Gear
    Asus IceCool
    Palm Proof Teknolojisi
    Video Enhancing Teknolojisi ASUS Splendid
    Entegre 0.3 megapiksellik web kamerası
    Altec Lansing stereo hoparlörler Dahili
    Dahili mikrofon
    multi-touch, sezgisel dokunmatik
    Ayrı Sayısal Tuş Takımı
    Birlikte Verilen Aksesuarlar Güç kaynağı dahil

samsung i7 1400 tl

• kullanım amacınız nedir,oyun varsa işin içinde ekran kartı düşük 7610m ekran kartı önceki seride bulunan 6610m kartın biraz daha iyileştirilmiş şekli oyunları orta yüksek ayarda oynatır.sizinki dv6'nın hangi serisi 6xxx serisi mi yoksa dv6 3xxx serisi mi.ısınma durumu soğutma sisteminin kalitesine bağlı tek fan çıkışı var normal kullanımda sorun olmaz ama oyunlarda 90 dereceleri bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 5 Mayıs 2012; 10:29:20 >
  • Ben web tasarımı için kullanıyorum.. photoshop,illustrator ve visual studio.. oyun ayda yılda bir defa oynarım..

Asusu yurt dışından getirmeyi düşünyorum.. i7 ile i5 arasında 200 tl fiyat farkı var... 1400 tl iyi bir fiyata benziyor.. HP de işimi görüyor ama ısınma olayı beni mahfediyor.. sürekli bilgisayar başındayım çok rahatsız edici bir durum..

kullanıdığım hp aşağıdaki resideki seriden..

samsung i7 1400 tl

• program kullanıyorsanız i7 olmasında yarar var bu bilgisaayr işinizi görür
  • Merhaba

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim yalnız öğrenmek istediğim asıl nokta bu i7de ısınma problemi oluyormu.. hp i5 te bilgisayar yanarken samsung i7 deki ısıyı merak ediyorum..
  • dediklerinizi yapabilirsiniz ısınma sorunu normal olur.şöyle bir durum var normal i5 işlemciler 35w güç çeker i7'ler 45 wat bunun neticesinde ısınma drumları birazdaha fazla olur ama bu fazla ısınacağı anlamına gelmez programlarda normal ısınm ayapar ama oyunlarda tabiki ortalama 85-90 olabilir i7 işlemcinin göreceği bir sıcaklıktır programlarda kullandığınız programın ağırlığına göre bu kadar ısınma yapmaz.
  • bu seriden bir kaç tane makine aldırdım arkadaşlara . Sanki ısı tasarrufu için üretilmişler bosta iken 30-35 yükte iken 70-80 arasında sıcaklık değerleri var ekran kartı çok düşük o yüzden oyunlarda fazla zorlamadığından ısınma da olmadı . Video çeviri için xilisoft video conv... da 40 dakika boyunca film çevirdi işlemci %100 kullanımdayken . Sıcaklık 85-90 lardaydı . Siz işlemci ağırlıklı kullanacaksanız bu makine işinizi görür .
  • Cevaplarınız için teşekkürler.. Getirtmeye karar verdim olmadı burada satarım.. Nede olsa türkiye piyasasından ucuza geliyor..Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.