Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam menünüzdeki screen capture'ı da koyabilir misiniz? .cab versiyonu
  • klansavaaslarina girebilip oynuyorsun ha süpermiş gerçi ben oyunu bıraktım
  • Sayın Winpeace, size çok zahmet verdim, çok teşekkür ederim screeshotlar için, fazlasıyla yardımcı oldular. Bir sorum daha olacaktı üstte sağdaki gibi tüm ekranı gördüğümüz durumda, linklere tıklayabiliyormuyuz? yoksa zoom yapıncamı işliyor linkler? Tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

winpeace hocam,

diamond tv'yi tam yükleyecektim mesaj geldi birşeyler oldu, yüklemek için tam onay vermem gereken yerde başka tuşa basmak üzere kabul etme tuşuna bastım ve yüklemeyi iptal etti. şimdide yüklemeye kalkınca hata veriyor. sildim aynı dosyayı bir daha attım yine hata verdi. ne yapmam lazım?

Program ekle/kaldırdan kaldırıp soft reset atıp tekrar deneyin.Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

hocam program ekle/kaldırda yok çünkü hiç yükleyemedim, daha en baştanproceed tuşuna basacağıma cancel'a bastım ve sorun oluştu, şimdi sorun veriyor ve yüklemiyor. sildim yine attım ama ne yazık ki olmadı.soft reset yapmadan nasıl halledebilirim?

• quote:

hocam menünüzdeki screen capture'ı da koyabilir misiniz? .cab versiyonu

Picture view denilen bir program var onunla beraber kuruluyor.Ayrı cab dosyası yok malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: md1

Sayın Winpeace, size çok zahmet verdim, çok teşekkür ederim screeshotlar için, fazlasıyla yardımcı oldular. Bir sorum daha olacaktı üstte sağdaki gibi tüm ekranı gördüğümüz durumda, linklere tıklayabiliyormuyuz? yoksa zoom yapıncamı işliyor linkler? Tekrar çok teşekkürler.

Yani tutturabilirseniz tıklayabilirsiniz.Çünkü çok küçük oluyor.

quote:

quote:

quote:

winpeace hocam,

diamond tv'yi tam yükleyecektim mesaj geldi birşeyler oldu, yüklemek için tam onay vermem gereken yerde başka tuşa basmak üzere kabul etme tuşuna bastım ve yüklemeyi iptal etti. şimdide yüklemeye kalkınca hata veriyor. sildim aynı dosyayı bir daha attım yine hata verdi. ne yapmam lazım?

Program ekle/kaldırdan kaldırıp soft reset atıp tekrar deneyin.Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

hocam program ekle/kaldırda yok çünkü hiç yükleyemedim, daha en baştanproceed tuşuna basacağıma cancel'a bastım ve sorun oluştu, şimdi sorun veriyor ve yüklemiyor. sildim yine attım ama ne yazık ki olmadı.soft reset yapmadan nasıl halledebilirim?

Soft reset atmaktan neden çekiniyorsunuz ki .Sadece telefon yeniden başlayacak.
    Sorunun tam olarak nerden kaynaklandığını tam bilemiyorum.Ama tavsiyem cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin.

• quote:

quote:

hocam menünüzdeki screen capture'ı da koyabilir misiniz? .cab versiyonu

Picture view denilen bir program var onunla beraber kuruluyor.Ayrı cab dosyası yok malesef.

hocam o zaman o programı alayim komple birde soft reset nasıl yapılıyor? bilgisayardaki restart gibi mi etkisi?
  • İlk mesajda reset olaylarını anlattım.Restart ile aynı işlemdir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: buzdan01

WinPeAcE arkadaşım merhaba öncelikl kouyu açtıgın içn teşekkür ederim.

Sana bi soru vrdı chazımakutudan çıkan türkçeleştirme cd sini yükledim ama mesaj yazarken ( ı ) harfleri ? soru işareti olarak gidiyor ne yapsam olmadı yardımcı olurs sevinirim

Önce sorununuzu tam olarak anlayamadım.Sms'lerdemi bu sorun.Gönderdiğiniz kişidemi bu şekilde çıkıyor?
    Şu an cihazıma türkçe dil yükledim 'ı' harfleri normal bir şekilde çıkıyor.Son ihitimal hard reset atıp hemen ardından cd'yi kurup tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşım biraz geç cevap yazdım özür dilerim dediğini yaptım oldu çok teşekkür ederim.Sorunum ben mesaj yazarken sorun yok ı harfleri çıkıyordu ama karşı tarafa soru işareti olarak gidiyordu.

• Sevgili WinPeAcE öncelikle böyle bi topiğe çok ihtiyaç vardı eline sağlık :)
    Lisanslı route66 kurdum güzelde çalışıodu.cebe format atınca haliye bütün programlar uçtu.Route66 tekrar kurdum ilk açılışta senkronize yapmamı istedi yapmak istediğimde ağ bağlantıları penceresi çıkmakta(my internet,work,wap vs.) hepsini denedim ama hepsindede bağlantı hatası uyarısı geldi.Türkiye üzerindeki kilidi kaldırmak için makbuz kodunu girdiğimde yine bağlantı hatası verdi normalde SMS seçeneği çıkması gerekli ama çıkmadı.Sıkıntı ne olabilir.Bu arad slikon kılıf çok güzel nerden alabilirim.TEŞEKKÜRLER
  • Amiga Invasion Oyunu ( Sadece Realvga yüklü cihazda denendi çalışıyor )

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

http://rapid_share.com/files/181552827/AmigaInvasion127.zip

Aşağıdaki Oyunlar Şuan için sadece RealVga yüklü cihazda denenmiş ve çalışmıştır. İşte ss'ler

TEXAS HOLDEM KING

İndir : http://rapids_hare.com/files/190723553/texas_holdem.rar (Aradaki _'yi kaldırmayı unutmayın )

SCARFACE

İndir : http://rapid_share.com/files/190724532/scarface.rar (Aradaki _'yi kaldırmayı unutmayın )

CIVILIZATION ( Sadece Realvga yüklü cihazda denendi çalışıyor )

http://rapid_share.com/files/181551408/Civilization4SP.rar (Aradaki "_"yi kaldırmayı unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHero -- 28 Ocak 2009; 19:35:02 >

• @winpeace

ben route 66 yı kayıt ettirdikten sonra sms falan gelmedi, sms mi gelmesi gerekiyordu?
  • quote:

@winpeace

ben route 66 yı kayıt ettirdikten sonra sms falan gelmedi, sms mi gelmesi gerekiyordu?

Sms ile yapmayın çünkü sms gelmiyor.Kaç kere denemiştim.
    Gprs ile bağlanarak 4 saniyede tamamlanıyor.
  • bilgilendirme için tesekkurler
  • Çok Saol Dostummm Bende Tam İşim Gereği Bir PDA Araştırıyordum... İyileri 1000tl'den Aşşağı Yok Kara Kara Düşünürken Dün Şans Eseri HepsiBur..a'ya Bakarken i780'İNİ Gördüm Dedim 900 ytl'yidi Bir Baktım Kampanyada Dün Gece Saat 4 e Kadar Son Kullanıcı Yorumlarını Ve Forumumuzda Ana Başlıktaki Olumlu Yorumları Okuyunca Az Önce Sipariş Verdim Güle Güle Syimbian Ve Nokia Artık Windows Mobile.....

Yanılmıyorsam Cihazdan Memnunsunuz Ve Zengin Bir Kutu İçeriği Var Diimi?
  • ROM for Samsung i780 Versiion - i780PCSHK3
    Requirements: Samsung i780 Phone
    Overview: New Windows 6.1 ROM for the old 6.0 Version
    Language: English , Norwegian
    Creator: Samsung
    Release Date: Dec 08
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=153&t=56553&hilit=i780
    inceleyen yada yükleyen oldumu acaba aramızda ?
  • bu heralde sürülen son rom olacaktır...
  • ben hepsiburada.com sipariş etmiştim bugün öğlen cihaza kavuştum.öğlenden beri navigasyonu yükleme çalıştım.bu saate kadar yeni yükledim bir türlü aktive eetmedi.ama sonunda yaptı.şimdi de progrmaları atacam ama nasıl programları telefona atacam ?kutudan çıkan cd leri kurdum nasıl telofona atacam program üzerinden bir türlü beceremedim

Edit : hallettim programı yükleme yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 10 Ocak 2009; 19:23:11 >
  • Ateksoft i780 Kamerasını Bilgisayarımızda WebCam Olarak Kullanma Programı

Program ile msn gibi programlarda daha doğrusu webcam gerektiren durumlarda i780'i bir webcam gibi kullanmanızı sağlar.Webcam olarak kullanabilmeniz için usb kablosu veya bluetooth veya wireless yardımıyla kullanabilirsiniz.Rar içindeki exe dosyamızı bilgisayarımızda çalıştırıyoruz.Aşgıda çıkan tüm uyarılara devam et diyoruz.Aşağıda resimler mevcut.

En son cihazıma kurulumuzu yapıyoruz(Bilgisayardan kurulum yaparken cihaza en son bakmanız yeterli kendisi kuruyor siz kuruacağınız yeri gösterip install diyin)Kurulum yeri olarak Cihaz(device) seçiyoruz install diyip kurulum tamamlanıyor.Resimdeki mesaj çıkarsa evet(yes)diyoruz.

Start'a basıp işlemi başlatıyoruz.İşimiz bittiğinde stop ile kapatıyoruz.Menu source bölümünde screen tuşuna basarsanız telefondaki görüntüyü karşı tarafa iletir.Camerayı seçerseniz kamerayı karşı tarafa iletir.Camerayı seçtiğinizde ışık,parlaklık,efekt gibi birçok özelliği kamera başladığında advanced bölümünden değiştirebilirsiniz.

Hem kamerayı karşı tarafa gösterme hem de ekranı karşı tarafa gösterme ile ilgili birkaç görüntü.

Wireless ile bağlantı sağlayarak görüntü almak için menu>Settings>Network seçiyoruz ve Autodetect ip tick işaretini kaldırıyoruz.Ip adresi yerine webcam olarak kullanacağımız bilgisayarın ip-adresini yazıp done diyoruz.Ana ekrana geldiğinizde start diyip 10-15 saniye bekledinizmi görüntüyü wireless olarak iletebilirsiniz.(Modeminizin wireless olması lazım ve cihazın wirelessini açın)
    Kabloluya döndüğünüzde Autodetect ip tick işaretini onaylayın.

Aşağıdaki linklerdeki xx gözüken yeri re olarak değiştiriniz.
    Web Cam Programı
    http://rapidshaxx.com/files/181808941/WebCameraPlus.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 15 Ocak 2009; 15:46:14 >

• real vga programını yükledim dediğiniz gibi yaptım ama resimdeki gibi öncesi sonrasıda aynı değişmedi neden olailir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.