Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pspcü

hadi ya o kötüymüş. dönüştürücüler zamanla sorun yaratabililiyor sürekli alete takıp çıkarmaktan.

haklısınız ama aklınızdan i780 almak geçiyorsa, sırf bu kulaklık girişi yüzünden vazgeçmeyin derim gerçekten her açıdan çok memnun kalırsınız, bu fiyata bu ergonomi ve özellikler bir arada her zaman çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasebu

Telefonu istediğimiz saatte otomatik olarak kapatma programını bulabilirmiyiz arkadaşlar,reca etsem

Telefonunuzu İstediğiniz Zamana Ayarlayıp Açıp-Kapatma (Wifi-Alarm-Bluetooth-Soft Reset...vb programlarıda zamanlayabiliyorsunuz.)

Mükemmel bir kapsamlı zamanlayıcı programı.

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

Aşağıdaki linklerdeki xx gözüken yeri re olarak değiştiriniz.
    Auto Flight
    http://rapidshaxx.com/files/182563354/autoflight.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

Telefonu istediğimiz saatte otomatik olarak kapatma programını bulabilirmiyiz arkadaşlar,reca etsem

Telefonunuzu İstediğiniz Zamana Ayarlayıp Açıp-Kapatma (Wifi-Alarm-Bluetooth-Soft Reset...vb programlarıda zamanlayabiliyorsunuz.)

Mükemmel bir kapsamlı zamanlayıcı programı.

Aşağıdaki linklerdeki xx gözüken yeri re olarak değiştiriniz.
    Auto Flight
    http://rapidshaxx.com/files/182563354/autoflight.rar

Saolasın arkadaşım hemen deniyorum

• Denedim programı ama teli istediğim saatte kapatma ve yine saatte yeniden açılma olayını göremedim.Yada sadece istediğim saatte kapansa oda yeter.Sadece reset yeniden başlatma var.
  • quote:

Denedim programı ama teli istediğim saatte kapatma ve yine saatte yeniden açılma olayını göremedim.Yada sadece istediğim saatte kapansa oda yeter.Sadece reset yeniden başlatma var.

Resimde gördüğünüz gibi type bölümünden flightmode'u seçin.Kendi cihazımdan görüntüler...
  • yorumun için çok teşekkürler.
    Bende inceledim eten x600 formunu özellikle ses sorunu olduğu konusunda yazılar var ama burada ses konusunda bir yoruma raslamadım bununda herhangi bir sorunu olmadığı izlenimi yarattı bende ama herhangi bir kıyaslamayada rastlamadım eten in çok hızlı işlem gördüğü yazıyor özellikle gps igo 8 ile 30sn de bağlandığı anlatılıyor. samsungda 2-3 dk. gibi konuşmalar geçmiş birde igo ile igo8 arasında bir fark varmı onuda bilmiyorum. birkaç inceleme daha okuyup karar vermek istiyorum. görüşmek dileğiyle

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orjinalden alıntı: pupayelken

Merhaba inşallah yanlış yere yazıp düzen bozmuyorumdur. karar vermekte zorlanınca sizden yardım istemek ihtiyacı duydum. hepsiburada da 100 tl farkla eten x600 ve samsung i780 görünce kilitlenip kaldım. sizce hangisi daha önde olur. mesela ekran boyutundan dolayı i780 de pencerelerin sığmaması gibi bir durum oluşur mu? vs.. kararımı sizin görüşlerinize göre vermek istiyorum. şimdiden herkeze çok teşekkürler.

ben samsung i780 aldım fena degil eteni inceledim bende internetten, 3g si yok ve yorumlarda olumsuz şeyler konuşulmuş.birde ben klavyeli telefon istiyordum ve de samsung markasına güvendiğim için daha cazip geldi

• flightmode sadece hattı görüşmeye kapatmakta arkadaşım yada ben mi beceremedim.Ben telefon derken gsm hattını değilde cihazı kastetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasebu -- 13 Ocak 2009; 0:10:57 >
  • quote:

flightmode sadece hattı görüşmeye kapatmakta arkadaşım yada ben mi beceremedim.Ben telefon derken gsm hattını değilde cihazı kastetmiştim

Malesef telefonu tamamen kapatmıyor ki neden kapatıyorsunuz?
    Telefonu kapatıp açmak daha fazla güç harcar.
  • Pil tasarrufu bakımından geceleri kapatmayı düşünmüştüm,sağlık olsun yinede size çok teşekkür ederim
  • Nereden yükledim şu Real VGA'yı. Anlatılan herşeyi harfiyen yaptım ama olmadı. En son 96 dpi'yı seçtim. çıkan ekrandan Proceed dedim. Kapatıp açtı ve sonra simsiyah bir ekan. Kaç kez soft reset attım hep siyah ekran çıkıyor. Bu i780'de hard reset nasıl atılıyor bilen var mı?
  • ben uyarmıştım...

i780'nin hard reset

1- Cihaz kapalı iken önce yeşil arama tusuna sonra kırmızı arama tuşuna ve sonrada cihazın üstündeki açma kapama tuşuna basıyoruz.

2- Üçüne birden aynı anda basılı tuttuktan 1 sniye sonra açma kapama düğmesini bırakıp birkez daha yeşil ve kırmızı tuşa aynı anda basıyoruz.

3- Önümüze 2 secenek çıkıyor.bunlardan birincisi hard reset atmak için space (boşluk) tuşuna basın diyor.yani klavyenin en altındaki 0 (sıfır tuşu).sonra cihaz hard resetlenmiş oluyor.

bütün bilgilerinin silineceğini unutma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leppard

Nereden yükledim şu Real VGA'yı. Anlatılan herşeyi harfiyen yaptım ama olmadı. En son 96 dpi'yı seçtim. çıkan ekrandan Proceed dedim. Kapatıp açtı ve sonra simsiyah bir ekan. Kaç kez soft reset attım hep siyah ekran çıkıyor. Bu i780'de hard reset nasıl atılıyor bilen var mı?

Hard reset'in nasıl yapılacağını resimli olarak ilk mesajda bulabilirsiniz.Real vga olayını yapamamanız ilginç ben birçok kez kurdum hiçbir sorun yaşamadım.Birçok arkadaş da kurdu.Mutlaka biryerde hata vardır.Tekrar deneminizi tavsiye ederim.
  • arkadaşlar ürünün ses kalitesi, wi-fi kapsama alanı, gps bağlanma süresi vs hakkında bilgiler verirseniz sevinirim.
  • WinPeAcE telefonu parmak kaydırmalı yapabilirmiyiz tamamen, programla.bir program yükledim güya öyle olacaktı ama olmadı telefon sapıttı hatta.
  • quote:

arkadaşlar ürünün ses kalitesi, wi-fi kapsama alanı, gps bağlanma süresi vs hakkında bilgiler verirseniz sevinirim.

Sesini elimde bulunan 2 adet telefonla kıyaslıcak olursam.Bunlardan biri samsung e250.E250'den daha yüksek ve temiz-net bir ses çıkmaktadır.
    Diğeri ise Nokia 6630.6630 i780'den biraz daha yüksek çıkarıyor sesi fakat i780 kadar temiz ve net çıkarmamaktadır.
    Wifi kapsama alanı gayet iyi bir laptop kadar olmasada.
    Gps'i açık alanda tüm ayarlamaları yaptıktan sonra 15-30 saniyede gerçekleşiyor.
    Batarya süresi çok kurcalarsanız 1,5 gün kadar.(Sürekli wifi,telefon,gps)
    Normal kullanımda 3-4 gitmektedir.(Ara sıra wifi,kısa süreli gps,telefon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 13 Ocak 2009; 16:09:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetius

WinPeAcE telefonu parmak kaydırmalı yapabilirmiyiz tamamen, programla.bir program yükledim güya öyle olacaktı ama olmadı telefon sapıttı hatta.

Spb Mobile shell ile kaydırma ve efektlerle menüler arasında gezinebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28940577/tm.htm#28942104
  • quote:

quote:

arkadaşlar ürünün ses kalitesi, wi-fi kapsama alanı, gps bağlanma süresi vs hakkında bilgiler verirseniz sevinirim.

Sesini elimde bulunan 2 adet telefonla kıyaslıcak olursam.Bunlardan biri samsung e250.E250'den daha yüksek ve temiz-net bir ses çıkmaktadır.
    Diğeri ise Nokia 6630.6630 i780'den biraz daha yüksek çıkarıyor sesi fakat i780 kadar temiz ve net çıkarmamaktadır.
    Wifi kapsama alanı gayet iyi bir laptop kadar olmasada.
    Gps'i açık alanda tüm ayarlamaları yaptıktan sonra 15-30 saniyede gerçekleşiyor.
    Batarya süresi çok kurcalarsanız 1,5 gün kadar.(Sürekli wifi,telefon,gps)
    Normal kullanımda 3-4 gitmektedir.(Ara sıra wifi,kısa süreli gps,telefon)

• Spb Mobile shell programını bir türlü kuramadım.ama tekrar deneyecem cevap için teşekürler
  • Real vga'nın ingilizce versiyonunu burada WinPeAcE arkadaşımızın anlattığı şekilde gayet sorunsuzca kurdum ve kullandım ama ayarlarından Türkçe'ye geçince çakıldı :)
    siyah ekran sonrası hard reset atmak zorunda kaldım. Sanırım Türkçe'yle alıp veremediği birşeyler var bu programın :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Leppard

Nereden yükledim şu Real VGA'yı. Anlatılan herşeyi harfiyen yaptım ama olmadı. En son 96 dpi'yı seçtim. çıkan ekrandan Proceed dedim. Kapatıp açtı ve sonra simsiyah bir ekan. Kaç kez soft reset attım hep siyah ekran çıkıyor. Bu i780'de hard reset nasıl atılıyor bilen var mı?

Hard reset'in nasıl yapılacağını resimli olarak ilk mesajda bulabilirsiniz.Real vga olayını yapamamanız ilginç ben birçok kez kurdum hiçbir sorun yaşamadım.Birçok arkadaş da kurdu.Mutlaka biryerde hata vardır.Tekrar deneminizi tavsiye ederim.

• peki üründe internete girmek nasıl, sayfalar bilgisayardaki gibi mi görünüyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.