hocam ben 7562 duos kullanıyorum aldığıma çok pişman oldum çok ağır çok takılma yapıyor hattın birini çıkardım öyle kullanıyorum diğer tlf kullanmadım bimiyorum ama 7562 boşuna almayın paranıza yazık olmasın
ikiside degil
quote:
Orijinalden alıntı: balkir1907
hocam ben 7562 duos kullanıyorum aldığıma çok pişman oldum çok ağır çok takılma yapıyor hattın birini çıkardım öyle kullanıyorum diğer tlf kullanmadım bimiyorum ama 7562 boşuna almayın paranıza yazık olmasın
iletiniz ve uyarınız için teşekkürler, yaptığım araştırmalar sonucu yazdığım her iki üründe biraz hantal kalıyomuş sizinde yorumunuz tam üstüne geldi zaten :) Bu sebeplerden dolayı Galaxy Win i8552 Almaya karar verdim aynı işlevler 4 çekirdekli ve biraz daha iyi gibi duruyor ötekilerden Akranlarına nazaran 150-170 TL gibi biraz daha farklı ama bu iş görür sanırım. Pazar gününe kadar (03.11.2013) umarım haftasonu indirimi olur diye tahmin ediyorum olmasada bu şekil alırım heralde artık.
bende bu 2 telefon arasında kaldım ama iş için aramıyorum normal kullanım için hangisi uygun. fazla telefon kullanan biri değilim ama almışkende güzel ve ucuz birşey olsun istiyorum. napmalıyım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme