Şimdi Ara

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.222
Cevap
14
Favori
493.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p videoları çekip oynatamazsa tuhaf olurdu
  • Merhaba bende ürünü dün aldım,fakat bilgisayara bağlantı için usb driver ları gerekiyor.Nereden bulabilirim.Teşekkürler.
  • Yabancı kaynaklardan anlayabildiğim kadarıyla samsung henüz bu ürün için win7 desteği vermiyormuş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

Yabancı kaynaklardan anlayabildiğim kadarıyla samsung henüz bu ürün için win7 desteği vermiyormuş galiba.

New_PC_Studio_1.5.1.10064_2 bunu kur pc ye...
  • merhaba bende ürünü bugün aldım, firmware güncellemesi yaptım
    dosyaları şurdan indirdim
    http://samsung-firmware.webs.com/samsunglinuxi8320.htm

fakat svideoz arkadaşın imzasında ;
    PHONE: i8320BUJA2
    PDA: i8320BUJC1
    CSC: i8320ATLIK5
    yazıyor.
    ben *#1234# yaptığım zaman bende şu şekilde;
    PHONE: i8320BUJA2
    PDA: i8320BUJC1
    CSC: i8320VODIJ8

yani phone ve pda aynı fakat CSC benimki farklı..önemli birşeymidir bu CSC nedir tam olarak ?, bu arada telefonda biraz hız artışı oldu gerçekten
  • bide pc studio yu açıp usb ile bağlanmaya çalıştığımda sürekli mod değiştirelemedi diyo.bunu nasıl çözebilirim? usb ile dosya atmak istiyorum
  • @Kogane bu csc dosyası vodafone servisleri ile ilgili bazı sınırlamaları ortadan kaldırıyor yalnız dosyalarınızı yedekleyin çünkü bunu yüklediğinizde tüm ayarlarınız ve dosyalarınız siliniyor!

http://www.mega upload.com/?d=7HC3ABB4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 15 Ağustos 2010; 9:31:02 >
  • biide sürekli bu sınırlama vs. diyolar ama ben ahım şahım çok sınırlama görmedim.neleri sınırlıyoki bu o kadar? bide vodafone hat alsak düzelirmi? vodafone360 oturum açamıyorum çünkü birtürlü.hattım avea şu an.bu arada dosyayı indiriyom deniycem bakalım.odin le önceki yaptığım gibi yapıcam ama "sadece" csc yüklüycem dimi? yoksa pda ve phone u tekrardan yapmama gerek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogane -- 15 Ağustos 2010; 12:33:13 >
  • bde bu csc yi seçince vodafone_spain oluyo o şekilde kalsınmı yoksa tekrar sadece vodafone u seçiyimmi ?
  • Kogane açılmaması mümkün değil kafana göre bi hesap ismi oluştur yalnız dikkat et başka bir hesap kalmasın internet movil varsa o hesabıda düzenleyebilirsin yada silebilirsin apn yani erişim adı kısmına internet yazıp parola ve kullanıcı adı kısmını boş bırak sorunsuzca oturum açarsın
  • asıl cevabını merak ettiğim şey kaynadı arada? :D
  • phone pda csc hepsini aynı anda tekrar yaptım, select nation bölümü vodafone_spain olarak bıraktım.yaptı herşeyi yanlız şu an telefonda fabrika ayarlarına dönülüyor lütfen bekleyin yazıyo.eyvah eyvah..korktuğum sadece imei side gitmesi, çünkü fake imei yüklü telefonda.orjinali kayıtlı deil :(
  • Turkistan hocam New_PC_Studio_1.5.1.10064_2 de kurdum ama hala usb de tanımlanamayan aygıt olarak gözüküyor.
  • arkadaslar benim Samsung i8320 fotograf cekmiyor kamera tusuna basiyorum fotograf cekme moduna geciyor tekrar kamera tusun basdigimda cekim yapmiyor, video moduna gectigimde gayet güzel video cekimi yapiyor, ayni sorunu yasayan biri varmi yada bana yardimci olabilicek birisi? umarim garanti hali degildir makbusuda yok
  • @mikkalli o tuş iki kademelidir tahminimce tuşa yarım basıyorsun sadece netleme yapıyor tam basarsan çekim yapar
  • Birader şu aleti bilgisayara nasıl bağlıyorsunuz bir hayırsever yok mu?
  • @suatkara konuyu dikkatli okursan nasıl bağlandığını anlarsın bu topic zaten bunun için !
  • Valla 3 kere okudum ama benim problemimle ilgili bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatkara -- 15 Ağustos 2010; 14:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

Birader şu aleti bilgisayara nasıl bağlıyorsunuz bir hayırsever yok mu?

birde öndeki usb girişleri kullanıyorsan arkadaki girişleri dene hala sorun devam ediyorsa usb kabloda sıkıntı olabilir kabloyu bağladığında telefon ekranında pc studio - medya oynatıcı vs. menü karşına çıkmıyorsa sorun kabloda veya usb girişindedir(telefonun)
  • Hiç bir şey çıkmıyor yarın yeni bir kablo alıp deneyim bakayım ilgin için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.