Şimdi Ara

Samsung i8910 mu yoksa Htc HD2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende onceleri dokunmatik olmadigi icin hic dusunmemistim ama touchpad gibi bisey var. Yakindan görme sansin varsa bak. Guzel telefon.
  • tochpad olayı i900 de vardı pek tavsiye etmiyorum tochpad işinde en iyisi blackbery
  • Az once E72 aldim. 950 TL ye. 2yil ucretsiz GPS kullanimi var. Asagidaki telefonlari secmeme nedenlerim.

HTC HD2: Telefonu yakindan gördüm gercekten buyuk tek elle biseyler yapmak zor. Kamera ve Foto performansi dusuk. Video call icn ikinci bir kamera yok.
    HTC HERO: Android isletim sistemine sahip olmasi, Radyo v.b uygulamalar yok.
    SAMSUNG OMNIAII: Genel olarak Samsunglarda bataryalar kısa sureli kullanicilar bizzat soyledi. Bu yuızden vazgectim.
    Black Berry: Uygulama yapma alanin cok dar olmasi.

Neden E72 aldim: Benim icin en buyuk seceneklerin basinda QWERT klavye, Uzun batarya omru, Symbian isletim sisteminin verdig esneklik. kamera ve foto performansi, kullanim kolayligi.

Neler kaybettim: En buyuk hissedecegim eksik olarak Touch Screen ekran, bunun yaninda cok dikkat cekici bir telefon degil, Nokia daha once iki telefon kullanmistm bataryalari beni deli etmisti korkum bunda da var.

Bakalim artik ne gosterecek kullandikca

• ben gsm sektöründe çalıştığım için bu arada telefon tamircisiyim nokiaların çok ufak tefek ince ve küçük arıza denmeyecek sorunları vardır ve küçük bilgilerle çözülebilir. tamiri basittir. pil ömürleride bazen sıfır cihazların içinde pil sıkıntısından iade alınmış bataryalar geri dönüştürülerek yani biz buna şoklama diyoruz kutulara konuluyor. Bu çok mühim deildir çünkü çok az ve düşük seviye cihazlarda olur nokia alırken korkmayın hiçbir zaman
  • Bende GSM sektorunde calisiyorum ama direkt delefonlar uzerine degil sebeke uzerine.
    Gercekten e72 supriz oldu cunki Nokia telefn alacagimi dusunmuyordum. Yinede fikirlerim sabit Nokia lar Sony ericsson lara gore gercekten dayaniksiz oluyor. Sarz cihazlari bile cok da once telefonlarda kullandiklarinin aynisi. Bunun yaninda bataryalari saglam olsa bile ilerde kullanima bagli olarak performansi azaliyor. Onceleri mesala 8 saat saat giden bir batarya zamanla 6 saat ve giderek azaliyor.

E72 kullaniyorum basit kullanim bir cok ozelligi mevcut ama benim eski efsane P990 un yaninda kullanim,icerik olarak eksik kaldi. Mubarek harbiden bilgisayardi. Artik bunu SE ASPEN ve HTC Trophy cikana kadar kullanacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 4 Şubat 2010; 14:55:14 >
  • hayırlı olsun.Bende az önce i8910 u aldım.Umdugumu buldum
  • Hayirli olsun. Kac liraya aldiniz?

Bu arada ben E72 yi kullandikca cok basit gelmeye basladi acikcasi daa onceki kullandigim P990 nin gölgesinde kaldi. Bunu nasil satabiliriz. Piyasasi ne olur. Bilgi verebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dR.cmd

hayırlı olsun.Bende az önce i8910 u aldım.Umdugumu buldum

hayırlı olsun kardeş. kanaatimce doğru tercih yapmışsın?
  • ben ilk telefonum olan 3310 hariç diğer bütün telefonlarımı sony ericssondan aldım sebebi 2. telefonum cok memnun oldum diğerlerini gözüm görmedi şuan philips kullanıyorum sebebi diğer telefonumu sattım xperia x10 için bunu idarelik kullanıyorum şimdi ben de annem için i8910 hd düşünüyorum gayet güzel bir telefon bence iyi yapmışsın acaba kaça aldın ve nereden aldın
  • 1500 tl ye aldım.isteyene getirtebilirim pm atabilirler. e72 ise 500-600 arasında satabilirsiniz(en baba yeni aldığınız için 700 tl olabilir)
  • quote:

1500 tl ye aldım.isteyene getirtebilirim pm atabilirler. e72 ise 500-600 arasında satabilirsiniz(en baba yeni aldığınız için 700 tl olabilir)

Hocam telefon sektorunde calisiyorsunda insanlarin malini da bu kadar oldurmeyin. Sizde ayni ikinci el sat yapan mantiktanmisiniz. Sahibinden com da ilan verdim 870 tl ve 800 tl hemen verdiler. Satmaya cok hevesli olmamam ve telefona bir cok sey yukleyip sevmeye baslamam nedeniyle pazarlik bile yapmadim alirsaniz 870 tl dedim. Baska tekliflerde vardi.

Ikinci olarak sizin getireceginiz i8910 un ne avantaji olacak. Merak ettim. Pahali urun satan Teknosada bile taksitli 1419 tl , Keske bana soyleseydiniz 1400 t ye hem genpa hem kvk garantisi ile size telefonu ulastirirdim.

• kardeş hayırlı olsun umduğumu buldum yazınca sanki bulamadım der gibi olmuş :)
  • cemele kardeşim cihazı geliş fiyatından aldım onumu yazayım e72 için yazdığım fiyat bir cep telefoncuya gittiğinizde vereceği fiyattır elden isterseniz sıfır fiyatınada satabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.cmd -- 9 Şubat 2010; 23:57:30 >
  • quote:

hayırlı olsun.Bende az önce i8910 u aldım.Umdugumu buldum

yani onca adamdan bilgi almışsın ama hepside eksik bilgiler ile donatmış seni ve maalesef hem yüksek fiyata hemde donanım olarak yetersiz bir ürün almışsın yazık olmuş 1ghz işlemcili mobil anlamda en gelişmiş telefonu almadın gittin samsung i8910 aldın hemde pahalıya almışsın kaldıki arkadaşlar program yüklersen donuyor şunu yapıyor demiş hanginiz bunu kullandıda bu kanıya vardı birde çok merak ettim ne yüklediniz de donmuş ben 16gb lık kartın yarısını doldurdum hala zımba gibi ne donması kardeşim hangi windows mobile dan bahsediyorsunuz siz kaç senesinin yazılımıymış bu sizin donuyor dediğiniz şimdi htc hd2 hem android 2.2 hem windows mobile 7 ile çıkacak buda açıklandı multitouch üstüne krem şanti oldu arkadaşım gerçekten senin şu konuyu geç görmüşüm kusura bakma kendimi suçlar oldum bu konuda şimdi bu telefonla htc hd2 kıyaslanması bile ayıp ama iş işten geçti yapcak bişiy yok!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.