Şimdi Ara

Samsung i900 Omnia da gprs sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    wireless olarak modeme bağlanadığımda aynı zamanda gprs olarakta ücretlendirildiğimi farkettim, yani ben bağlantıyı modemden kullandığımı sanıyorum ve bir de bakıyorum yaptığım işlemler gprs üzerinden gerçekleşiyormuş..
    "gprs i gerektiğinde devreye sokayım" bari diye düşündüm mamafih o menüyü bulamadım.. yani gprs kafasına göre devreye giriyor, bunu gerektiği zaman ben çalıştıramıyorum..
    böyle bir sorunum mevcut,b yardımcı olabilecek olan varsa ramazan ramazan cennetin kapılarını aralamasını kolaylaştıracak duaları itinayla ederim..

• ayarlar-bağlantılar-tarayıcı bağlantısı na gelip "ağ seçin" ibaresini internet olarak değiştirirsen wireless kullanır. internet tarayıcısı için.
  • hocam sağ olasın ya, yalandan yere doldu fatura saatlerce.. baktım aslında o menüye de değiştirmedim.. :]
    eline koluna sağlık.
  • Öncelikle konuyu açan arkadaşımız candan tebrik ediyor ve verdiği bilgilere çok teşekkür ediyorum.

Dostlar şöyle bir problemim var ocağınıza düştüm.

1- Kamera düğmesi ne kadar uzun basarsam basayım kamerayı açmıyor

2- Bir program kaldırması esnasında bir reset istedi reseti yaptım ama "ayarlar" kısmına erişemiyorum artık.

Bu sorunları nasıl halledebilirim?

Telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde makina otomatik olarak Windows Mobile'ını kuruyormu yoksa bu yazılımı temin mi etmem gerekiyor?

Saygılarımla
  • dostum fabrika ayarlarına geri dön dediginde cihaz sıfırlanıyor ilk gunku haline geri dönüyor
  • gprs baglantisini surekli olarak nasil kapatabilirim. yani asil sorunum su: pilden yemesin diye wirelesi kapali tutuyorum. internet lazim oldugu zaman yada bi merakli arkadas kurcalerken explorer tilandiginda gprs den baglaniyor dogal olarak. yani oncelikle wirelesi acmak icin uyari vermiyor. bende dalginlikla bi suru para odedim iki aydir. ne yapabilirim bi bilginiz var mi?
  • internetten araştırıp ''no data'' isimli küçük patch i telefon belleğine kurarsan sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 4 Ocak 2009; 19:31:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler, eger oyle olursa bu seferde no data yı kaldirarak kullanmak gerekyor herhalde. bunun icin masa ustunde acma kapama yapabilecegim bi program biliyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbc

tesekkurler, eger oyle olursa bu seferde no data yı kaldirarak kullanmak gerekyor herhalde. bunun icin masa ustunde acma kapama yapabilecegim bi program biliyor musun?

no datayı kaldırmana gerek yok istediğin zaman program içinden gprs enable-disable yapabiliyorsun...
  • tesekkurler arkadaslar beni bir dertten kurtardiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbc

tesekkurler arkadaslar beni bir dertten kurtardiniz.

• Program kurmadan GPRS aktif olmadan Wi-Fi ile bağlanmak için..
    1)Ayarlar>Bağlantılar>Bağlantılar>Gelişmiş> sekmesindeki her iki seçeneği "internetim" ("internet") yapın, onaylayarak çıkın.
    2)Ayarlar>Bağlantılar>Tarayıcı bağlantısı>"Ayarları otomatik algıla" işaretleyin, onaylayarak çıkın.
    Bu şekilde Wi-Fi öncelikli bağlantı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonscry1

Program kurmadan GPRS aktif olmadan Wi-Fi ile bağlanmak için..
    1)Ayarlar>Bağlantılar>Bağlantılar>Gelişmiş> sekmesindeki her iki seçeneği "internetim" ("internet") yapın, onaylayarak çıkın.
    2)Ayarlar>Bağlantılar>Tarayıcı bağlantısı>"Ayarları otomatik algıla" işaretleyin, onaylayarak çıkın.
    Bu şekilde Wi-Fi öncelikli bağlantı olacaktır.

teşekkürler tarayıcı bağlantısının ingilizcesi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 5 Ocak 2009; 15:28:13 >
  • Omnia'nın İngilizce versiyonunu hiç kullanmadım ancak Windows mantığı ile düşününce, büyük ihtimal ile Browser Settings veya Web Browser olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.