Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Orijinalden alıntı: peacefrog

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar. bir süredir bu telefonu araştırıyorum ama kamera performansından emin olamıyorum. alacağım telefonda kamera benim için önemli ve açıkçası 5 mp. olması beni düşündürüyor.sırf bu yüzden galaxy s2ye yönebilirim.kullanan arkadaşlar kamerasından memnun mu? hatta eğer mümkünse örnek fotoğraflar çok ama çok yardımcı olur herkese iyi forumlar :)

Dostum S Advance fiyatına S2 var internette.S Advance'ın kamerasıyla bariz fark var ne kadar foto çektiğinede bağlı tabi.

öncelikle cevap için teşekkür ederim.dediğin gibi aynı fiyata s2 de bulunuyor ama benim bulduklarım hep spot ürünler.spotlara da pek sıcak bakmıyorum.kamerayı profesyonal anlamda kullanmayacağım tabii ama fotoğraf çektiğim zaman da kaliteli bir sonuç elde etmek istiyorum.hele ki öğrenci harçlığıyla bu bütçelere çıkınca hakkını versin istiyorum :) ama s advancede bildiğim kadarıyla ne image stabilizer var ne de zoom. (yanılıyor da olabilirim.)

Ben stok kamerayı kullanmıyorum "Camera FV-5" adlı bir uygulama indirdim.Normale göre çok daha fazla ayar/ayrıntı var ve sonuç bariz daha mükemmel yani iş birazda farklı yazılımlarda ve ayarlarda bitiyor.S2 her türlü alıyor şimdi ki kafam olsaydı s advance almazdım.

peki neden s advance almazdın? sadece kameradan dolayı mı başka sebepler de var mı?

Var tabi ekranı daha büyük, super amoled PLUS desteği var, kamerası daha iyi, piksel yoğunluğu daha yüksek vesaire..

pixel yoğunluğu daha mı yüksek arkadaşım ikisinde de çözünürlük aynı 480x800. S advance in ekranı daha küçük olduğu için pixel yoğunluğu (ppi) daha yüksekdir.

Pardon, gerçekten yüksekmiş.Ama bu laubali bir üslup kullanmanı gerektirmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar. bir süredir bu telefonu araştırıyorum ama kamera performansından emin olamıyorum. alacağım telefonda kamera benim için önemli ve açıkçası 5 mp. olması beni düşündürüyor.sırf bu yüzden galaxy s2ye yönebilirim.kullanan arkadaşlar kamerasından memnun mu? hatta eğer mümkünse örnek fotoğraflar çok ama çok yardımcı olur herkese iyi forumlar :)

Dostum S Advance fiyatına S2 var internette.S Advance'ın kamerasıyla bariz fark var ne kadar foto çektiğinede bağlı tabi.

öncelikle cevap için teşekkür ederim.dediğin gibi aynı fiyata s2 de bulunuyor ama benim bulduklarım hep spot ürünler.spotlara da pek sıcak bakmıyorum.kamerayı profesyonal anlamda kullanmayacağım tabii ama fotoğraf çektiğim zaman da kaliteli bir sonuç elde etmek istiyorum.hele ki öğrenci harçlığıyla bu bütçelere çıkınca hakkını versin istiyorum :) ama s advancede bildiğim kadarıyla ne image stabilizer var ne de zoom. (yanılıyor da olabilirim.)

Ben stok kamerayı kullanmıyorum "Camera FV-5" adlı bir uygulama indirdim.Normale göre çok daha fazla ayar/ayrıntı var ve sonuç bariz daha mükemmel yani iş birazda farklı yazılımlarda ve ayarlarda bitiyor.S2 her türlü alıyor şimdi ki kafam olsaydı s advance almazdım.

s2 de ne var aga şarjı yarımgün gitmiyor,ben senede 50tane resim çekmiyorumdur mesela,zaten fotograf isteyen dslr filan bir fotgrf makinası alır,advance gayet güzel bir
    cihaz jellybean de alacak daha ne olsun,,

Haklısın hocam S advance benim işim zaten rahat görüyor,(hele rootladıktan sonra rahatladım) ama aynı paraya daha iyisi varmış o biraz koydu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istikbale

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: western__

quote:

Arkadaşlar ben u dönüşü yaptım ve Jetmod 3.0.1 kurdum.holocher ı launcherı pek sevmiyordum onu kaldırdım,yerine go launcher kullanıyorum. Jetmod ta bir update yapıldı yani 3.0.1 e yükseltildi birde bu romda farklı bir kernel var overclock yapılmıyor ama cpufriils te işlemci ayarlarken smartassv2 lionheart gibi değişik seçenkler var.şu an bendek iyi gidiyor,üzerinde baya bir ayar yaparak istediğim hale getirdim,altta bir elemanında videosu var.isteyen kurabilir,tabi yinede eski stock romu backup yapınız,twrp recovry mod üzerinde.

http://www.youtube.com/watch?v=efADlblGtWI

aga biz daha alamadık telefonu sen paso rom atıyon ha :D Bende i9000 vardı arkdşa sattm şimdi bunu düşüüyorm önerirmisin S2 iyi gibi ama buyuk ve şarjı az bunun boyutları tam istedğim gibi varsa başka tavsiniz açığım.

Ne yapayim dostum birsey gorursem denemeden yapamiyorum :) bende senin gibi dusunuyorum s2 cok kenarli advance gibi ele oturmuyor ve s2nin sarji cok cabuk bitiyor,ben advance i tavsiye ederim baska bu ayarda telefon aklima gelmiyor kardes.ben 720ye aldim 630a satan bile oldu,paralelden. Asil jellybean geldiginde telefon kendini bulacaktir.

Ben de bu telefonu düşünüyorum arkadaşım. 720 TL'ye sıfır alabileceğimiz paralel var mı şuanda ?

Sanalpazarda var kardes.ordan alabilirsin.

Sanalpazardaki 720 tlye olanlar paralel değil kaçak imei kayıtlı oluyor. 680 tlyede vardı.

ben imei numaramı kendim verdim dostum kaçak olsun ne olur,orjinal ürün. polonyadan gelmiş, miss

aynen bende öyle yaptım. 680 tlye aldım

• quote:

"fotograf isteyen dslr filan bir fotgrf makinası alır"

Yeap Valla benim ki de 700'e geldi (imei kaydı dahil) Eindhoven mediamarkt'dan aldım. Bu fiyata S2 bulabilen varsa alsın tabii
  • Ben Şırnak'ta askerim, burada bu telefon 600 tl. Kapanma riski yok. Sadece garantisi yok. Almalı mıyım sizce? Root falan yapmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Ben Şırnak'ta askerim, burada bu telefon 600 tl. Kapanma riski yok. Sadece garantisi yok. Almalı mıyım sizce? Root falan yapmayı düşünmüyorum.

Fiyatı gayet güzel. Ben 680'e aldım. Garanti benim için önemli değil diyorsan al derim. Varsa hurda bi telin onun imeisini ver.

• arkadaslar bendede bu telefondan var ancak karsi tarafin aramalarunda sesim karsiya ilk 1saniyr falan gitmiyor bu diru uasayan varmi

• Samsung galaxy s advance aldım alalimbakalim.com'dan (akakçe) garanti filan var herkezin içi rahat olsun hiç bir sorun yok gayet memnunum 4.1 JB geleceğini duyunca hemen aldım. Buyrun link +rep isterim :)
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Jelly Bean Alacak Samsung Modelleri - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/jelly-bean-alacak-samsung-modelleri-40128.html

• beyler temple run da sıkıntı yaşayan varmı benim tel bazen kasıyor bu oyunu bazende yağ gibi akıyor anlamadım bir türlü bu arada @
    Livermorium kusura bakma kardeş ama pekte kötü birşey demedim aslında sadece bir demişim o kadar yinede pardon
  • arkadaslar sanal pazardan alıs verıs yapılır mı?sanalpazarın mantıgı nedır?gıttıgıdıyor gıbı mı çalısıyor?

orada 670-680'e var,tabı garantı dısı,ama bence bır sıkıntı cıkmaz amasanalpazara odemeyı yaptıgımızda satıcıya dırek para gecısı oluyor mu?yoksa gıttıgıdıyor gıbı havuzda bekletılıp bızım onayımızla mı satıcıya aktarılıyor?
    lınktekı satıs hakkında ne dusunuyorsunuz buradan almalımıyım???

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance-Cep-Telefonu__isp4643011
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

beyler temple run da sıkıntı yaşayan varmı benim tel bazen kasıyor bu oyunu bazende yağ gibi akıyor anlamadım bir türlü bu arada @
    Livermorium kusura bakma kardeş ama pekte kötü birşey demedim aslında sadece bir demişim o kadar yinede pardon

Ben de herhangi bir kasılma yok. Kasılma olduğunda arkada çalışan uygulamalara bir göz atmakta fayda var. Bir de neti kapatıp öyle oynamayı deneyin. Arkada çalışan bir program netten data falan indiriyor olabilir o sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar sanal pazardan alıs verıs yapılır mı?sanalpazarın mantıgı nedır?gıttıgıdıyor gıbı mı çalısıyor?

orada 670-680'e var,tabı garantı dısı,ama bence bır sıkıntı cıkmaz amasanalpazara odemeyı yaptıgımızda satıcıya dırek para gecısı oluyor mu?yoksa gıttıgıdıyor gıbı havuzda bekletılıp bızım onayımızla mı satıcıya aktarılıyor?

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance-Cep-Telefonu__isp4643011

Gittigidiyor tarzında bir site. Ben 2 tane tel aldım hiç bir sıkıntı olmadı. Paran havuzda bekliyor. Gold bilgisayara ait bir site. Linkleri satıcı güvenilir birine benziyor profil yorumları iyi.

• quote:

quote:

arkadaslar sanal pazardan alıs verıs yapılır mı?sanalpazarın mantıgı nedır?gıttıgıdıyor gıbı mı çalısıyor?

Gittigidiyor tarzında bir site. Ben 2 tane tel aldım hiç bir sıkıntı olmadı. Paran havuzda bekliyor. Gold bilgisayara ait bir site. Linkleri satıcı güvenilir birine benziyor profil yorumları iyi.

bu tur ımeı kayıtlı telefon alımımızda herhangı bır legalıte problemımız olmuyor değil mı ?bılgın var mı?

• Arkadaşlar ben de aranıza katıldım, az önce Gittigidiyor'dan bonus kampanyası ile paralel ithalat aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 9 Ekim 2012; 0:31:04 >
  • Iki gündür elimden düşmüyor. Suan için tek sıkıntım bazı google uygulamaları markette gözükmüyor. Dolayısıyla güncel olup olmadıklarını anlayamıyorum. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar?

• arkadaslar bendede bu telefondan var ancak karsi tarafin aramalarunda sesim karsiya ilk 1saniyr falan gitmiyor bu diru uasayan varmi

• Arakdaşlar artık flash player çalışmıyor,hurriyet vs. video izleyemiyeceğiz,Bugün itibariyle Adobe 4.0 altı cihazlardan desteğini çekmiş bulunuyor,boşuna market ile vs uğraşmayın ben boşuna fabrika ayarına çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 8 Ekim 2012; 19:38:48 >
  • *** NOTE: FLASH PLAYER IS NO LONGER BEING UPDATED FOR NEW DEVICE CONFIGURATIONS. FLASH PLAYER WILL NOT BE SUPPORTED ON ANY ANDROID VERSION BEYOND ANDROID 4.0.x ***
    While Flash Player remains on Google Play for installation on Android devices that are certified by the manufacturer, installing Flash Player on an uncertified device may result in unexpected behavior and can potentially destabilize your device. A list of certified devices can be found at Flash Player WILL NOT be supported on any device shipped with or upgraded to an Android version beyond Android 4.0.x

• quote:

quote:

quote:

bu tur ımeı kayıtlı telefon alımımızda herhangı bır legalıte problemımız olmuyor değil mı ?bılgın var mı?

Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım ama şöyle bişey söyleyim rastgele bir imei girildiğinde başkasına ait bir telin imeisi olabiliyor. Bu durumda da o tel iptal oluyor. O yüzden kendi imeimizi vermek daha iyidir.
    Hepsinden iyiside pasaport kaydı. Rahat rahat kullanırsınız. Guncellemelerdede sıkıntı olmaz.

• arkadaslar bendede bu telefondan var ancak karsi tarafin aramalarunda sesim karsiya ilk 1sanie falan gitmiyor bu durumu yasayan varmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.