Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm anladım peki fiyatı niye s2 ile aynı fiyat da onu anlamadım. Kusura bakmayn çok soru sordum galiba ama halen s2 ile s advance arasında gidip geliyorum. Çünkü s2 tam istediğim gibi tv çıkışı ve usb otg en çok işime yaşayacak özellikleri ama gel gör ki ekran boyutu biraz büyük :) ama s advance hemen hemen herşeyi aynı aynı zaman da jelly bean sürümünu de alacak ama bu dediğim iki özellik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

hmm anladım peki fiyatı niye s2 ile aynı fiyat da onu anlamadım. Kusura bakmayn çok soru sordum galiba ama halen s2 ile s advance arasında gidip geliyorum. Çünkü s2 tam istediğim gibi tv çıkışı ve usb otg en çok işime yaşayacak özellikleri ama gel gör ki ekran boyutu biraz büyük :) ama s advance hemen hemen herşeyi aynı aynı zaman da jelly bean sürümünu de alacak ama bu dediğim iki özellik yok.

Aradığınız önemli özellikler s2 de mevcutsa onu alın. Ekrana zamanla alışırsınız. Genelde öyle oluyor. Advancenin 1200 tl civarindaki fiyatı bence uçuk bir fiyat. O paraya daha güzel telefonlar bulunabilir. Ben aldığım sıralar hepsiburadada 990 tlydi. Suan yok niyeyse. Advance alırsanız eğer indirime girmesini bekleyin derim. Muhtemelen 1000 tlye bulunabilir.
    Paralel ithalatlı advanceler 850 tl civarında. S2 ler aşağı yukarı 1100 tl.

• Aynen advance fiyatları çok uçuk fiyatdan satılıyor. Büyük ihtimal s2 alacam. Bu arama cevaplarınız için tsk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Aynen advance fiyatları çok uçuk fiyatdan satılıyor. Büyük ihtimal s2 alacam. Bu arama cevaplarınız için tsk ederim.

Önemli değil.

• Arkadaşlar markete girdiğim zaman brothers in arms 2, asphalt vs oyunlar çıkmıyor. İnternet üzerinden girince de cihaz için uygun olmadığı yazıyor. Bu durum sizlerde de var mı? Yoksa benim cihazın imei kayıtlı olmasından mı kaynaklanıyor?

• aranızda real racing 2 yi yükleyen varmı varsa hangi sürümü yükledikler benim yüklediklerim hep hata veriyor
  • arkadaslar
    bugun paralel ıthalat ıle bır advance aldım ancak rehberdekı bır numarayı aramak ıstedıgımde numaranın basına arama sırasında 041'i eklıyorve aradıgınız numaraya ulasılamıyor dıyerek arama yı sonlandırıyor,ancak arama gelıyori,yanı denedım baska numaradan aradıgımda telefon calıyor ve ınternete baglanmada da bır sıkıntı yok?

sorun nasıl gıderılır,nasıl arama yapabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: istikbale

Arkadaşlar markete girdiğim zaman brothers in arms 2, asphalt vs oyunlar çıkmıyor. İnternet üzerinden girince de cihaz için uygun olmadığı yazıyor. Bu durum sizlerde de var mı? Yoksa benim cihazın imei kayıtlı olmasından mı kaynaklanıyor?

O uygulamalar S Advance ile uyumlu değil, programlayan adam güncelleyip destek sunarsa indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar
    bugun paralel ıthalat ıle bır advance aldım ancak rehberdekı bır numarayı aramak ıstedıgımde numaranın basına arama sırasında 041'i eklıyorve aradıgınız numaraya ulasılamıyor dıyerek arama yı sonlandırıyor,ancak arama gelıyori,yanı denedım baska numaradan aradıgımda telefon calıyor ve ınternete baglanmada da bır sıkıntı yok?

Bende hiç öyle birşey olmadı kullanmadıgım bir telin imesini vermiştim,ama sendeki büyük bir sorun hiç karşılaşmadım dostm bende sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

aranızda real racing 2 yi yükleyen varmı varsa hangi sürümü yükledikler benim yüklediklerim hep hata veriyor

ben oyunu satın aldım yükledim,oynuyorum problem yok ama bazen kasma yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar

Bende hiç öyle birşey olmadı kullanmadıgım bir telin imesini vermiştim,ama sendeki büyük bir sorun hiç karşılaşmadım dostm bende sıkıntı yok.

evet sıkıntıyı gene kendım cozdum,satıcıyı ıse bulastırmak ıstemedım,yarın almanyaya gıdıyorum ve urun hakkrıden gonderıldı,yanı ,satıcı ıle cozsem yenı urunun geldıgı sırada yurt dısında olacaktım,
    neyse not duselım ,sıkıntının nASIL COZULDUGUNE DAIR;

arama yaparken ekranda carrıer code is active yazısını gordum,dmek kı carrıer code 2u ın aktıf yapmak lazım,
    aram seceneklerıne gırdım ve carrıer code sekmesının clıcklenmıs oldugunu gordum.onu off konumuna getırınce sıkıntı kayboldu

• bu arada elımde bır de wonder var,

ıkısını kıyaslıyorum daglar kadar mı fark olur yaaaa,
    samsung advance wondera gore muthıs bır sey,
    ekran ısıgının otomatık olması,yanı ortam ısıgına gore optımumunun kendılıgınden bulunması pıl omrunu kesınlıkle uzatıyor,ekran kalıtesı ve dolayısıyla gorunur foto kalıtesı de daha ustun

ergonomısı de cok ıyı,

wonderdan advance kesınlıkle terfı edılır,ben gercı ıkısını de kullanıyorum da ,kafasında soru ısaretı olanlara bu kadarlık yeter sanırım
  • 9070p kullanan varmı nfc li modeli. ben root etmek istiyorum ama sadece nfc siz modelini buldum ayrıca 4.1 den haber alan varmı?
  • Evet jelly bean den bir haber var mi? S2 icin bir iki haftaya gelecek diyorlar ama?

• 4.1 Jelly bean ile ilgili bir haber duymadım, bizim telefon için yeni bir kernel çıktı ben yükledim güzel,ayrıca supressed rom 2.2 kullanıyorum.temple run vs. hicbir oyunda kasılma yaşamadım pil durumuda iyi stock roma göre daha hızlı tepkili tavsiye ederim,twrp recovry mode ile bu romuda yükleyebilirsiniz.kernel linki aşağıdadir,

XDA Developers
    [Kernel][01/03/2013] CoCore 4.1
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939528

• Bu telefon niye tutmuyor yav kaçak fiyatları 700 civarı, f/p, özelliklere bakınca süper ama forumda topu topu 5 sayfa ana konu da mesaj var?
  • Samsung i9070 Galaxy S Advance telefonu tek sim kartlımı çift sim kartlımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurksoyGokceOmer

Samsung i9070 Galaxy S Advance telefonu tek sim kartlımı çift sim kartlımı?

Tek

• quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Bu telefon niye tutmuyor yav kaçak fiyatları 700 civarı, f/p, özelliklere bakınca süper ama forumda topu topu 5 sayfa ana konu da mesaj var?

evet fazla tutmadı,galaxy w gibi çok satışa çıkması gerek,hepsiburada da şu an satılmıyor ama kampanyalı devamlı satışa girerse ilgi artar.jellybean çıksa daha birşey
    istemez telefon zaten.yaklaşık 1.5 GHZ yede çıkartırlar yeni kernel yaparak o zaman tadından yenmez,S2 yi ezer geçer benchmarkta :)
  • Benim S Advance root'lu beyler JellyBean güncellemesini yapmadan önce unroot gerekir mi rootlu halde 4.1'e geçersem bi zararı olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.