Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKEON

Arkadaşlar daha önce LG marka android telefon kullanmıştım ve o telefonu kullanırken root yapıyordum, farklı modlar kuruyordum. Çünkü LG servisi genelde sorun çıkarmadan garantili telefonunuzla ilgilenen bir servis. Lakin Samsung un bu konudaki namını pek iyi duymuyorum genelde.
    Root nedir, neden yapılır falan az çok bilirim ama çok merak ettiğim birşey var : Bu telefonu Root yapmak şart mı ? Root olmadan telefon kullanarak neleri kaybetmiş oluyoruz ?
    Burada bir root muhabbetidir sürüp gidince bende merak edip sorma gereği duydum. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

güzel soru sormuşsun, root etmek şart mı diye ? Aslında şart değil. bunu isteyen programlar var.Ben titanium backup programını kullanıyorum,bu program istiyor.Birde root
    explorer ile sistem dosyalarına müdahele etmek için istiyor.normal bir kullanıcı için gerek yok.ama ben recovery mod suz yapamam yani full backup alıyorum,rom yükleyip
    beğenemessem geri dönüyorum.ama dediğim gibi illa root edeceksin filan gerek yok dostum,çok fazla birşey kaybetmessin

• Bu arada Root etmek isteyenler için konumu açmış bulunmaktayım

forum.donanimhaber.com/m_67577580/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoute Cherie -- 5 Kasım 2012; 17:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT-I9070 INU I9070DDLJ1 2.3.6 29.10.2012 24.10.2012
    yeni firmware 29 ekimde yayımlanmış hindistan da 2.3.6 versiyonla.

4.0 veya 4.1 i beklememek lazım daha önce 9 uncu ayda hindistanda 2.3.6 yayımlamış şimdide 29 ekimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-u-S-r-e-T -- 2 Kasım 2012; 8:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-u-S-r-e-T

GT-I9070 INU I9070DDLJ1 2.3.6 29.10.2012 24.10.2012

4.0 veya 4.1 i beklememek lazım daha önce 9 uncu ayda hindistanda 2.3.6 yayımlamış şimdide 29 ekimde

Hocam TR ne zaman gelir ? Bide bunu yüklerken unroot etmek gerekir mi ?

SGS Adv'e 4.0 yok ; 4.1 gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Orijinalden alıntı: N-u-S-r-e-T

GT-I9070 INU I9070DDLJ1 2.3.6 29.10.2012 24.10.2012

Hocam TR ne zaman gelir ? Bide bunu yüklerken unroot etmek gerekir mi ?

SGS Adv'e 4.0 yok ; 4.1 gelecek.

aynı ülkede 2 ay ara ile güncelleme yayımlanıyo ben artık beklemekten sıkıldım 4.1 i galaxy 3 mini yeni çıktı hemen güncelleme yayımlandı 4.1

tr de yayımlanırmı bilmem. ayrıca ben halen orj rom kullanıyorum root da etmedim. yüklemek için unroot etmek gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-u-S-r-e-T -- 2 Kasım 2012; 9:03:13 >

• http://samsung-updates.com/

bu adresten güncellemeleri takip edebilirsiniz.
  • Forumdan Ertank07 JetMod ROM'u yüklemiş ama memnum kalmamış.Tek yol JellyBean, banada gına geldi ama bekliyoruz işte.

İhtiyaç duyuyorsanız root etmenizi öneririm, gereksiz 1 ton yazılımdan kurtulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Forumdan Ertank07 JetMod ROM'u yüklemiş ama memnum kalmamış.Tek yol JellyBean, banada gına geldi ama bekliyoruz işte.

İhtiyaç duyuyorsanız root etmenizi öneririm, gereksiz 1 ton yazılımdan kurtulursunuz.

aslında root etmek istiyorum ama benn cihazı alırken bana 1400 e geldi :) root ederken brick olması garantiyi bozar demek istediğimi anladınız :)
  • Arkadaşlar bizim kamera da Zoom özelliği yokmuş dün akşam konserde anladım ne yaptıysam yakınlaşmadı :) birde bugün kamera da birşey farkettim orta noktada kendi programı ile epey kırmızılık oluştu aşağıdaki resime bir bakın kendi uygualaması ne kadar kötü çekti ?

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU

edit: orjinal kamera derken kendi orjinal kamera uygulaması demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 2 Kasım 2012; 17:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

bu telefon androidin herhangi bir guncellemesini almicak heralde dogru mu ?

edit: imla

Samsung resmi olarak açıkladı ya dostum Jelly Bean güncellemesini alacak ama biraz sabretmeliyiz 6 ay olur 8 ay olur sonunda alacak,S3 'e yeni geldi ocak gibi bizede çıkabilir,ilk avrupa güncellemesinde odin ile yükleriz Türkiye sürünümünü beklemeye gerek yok.

Hocam güncelleme yapılacağı resmi olarak mı açıklandı ? Ayrıca Türkiye sürümünü beklemeye gerek yok dedin ya, bu sistem olsun, garanti vb. şeylerde bi sorun oluşturur mu ?Çünkü bazı yerlerde güncellemeyi almayacak telefonlar arasında bizim telide gördm.

• quote:

quote:

quote:

Samsung resmi olarak açıkladı ya dostum Jelly Bean güncellemesini alacak ama biraz sabretmeliyiz 6 ay olur 8 ay olur sonunda alacak,S3 'e yeni geldi ocak gibi bizede çıkabilir,ilk avrupa güncellemesinde odin ile yükleriz Türkiye sürünümünü beklemeye gerek yok.

Hocam güncelleme yapılacağı resmi olarak mı açıklandı ? Ayrıca Türkiye sürümünü beklemeye gerek yok dedin ya, bu sistem olsun, garanti vb. şeylerde bi sorun oluşturur mu ?Çünkü bazı yerlerde güncellemeyi almayacak telefonlar arasında bizim telide gördm.

evet resmi olarak açıkladı 1ay önceydi galiba,güncelleme alacak modeller belli bizimkide onların içinde.belki yılbaşına doğru gelir.mesela gidip polonya sürümünü kurmamız
    garanti için problem çıkarmaz sonuçta orjinal samsung un update yazılımı,bir sıkıntı çıkmaz sonuçta aynı telefon.çok yükledik öyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet resmi olarak açıkladı 1ay önceydi galiba,güncelleme alacak modeller belli bizimkide onların içinde.belki yılbaşına doğru gelir.mesela gidip polonya sürümünü kurmamız
    garanti için problem çıkarmaz sonuçta orjinal samsung un update yazılımı,bir sıkıntı çıkmaz sonuçta aynı telefon.çok yükledik öyle.

tmmdr hocam saolasin.o zmn guncelleme cikar ins. bi an oncede bizde guncelleriz

• quote:

Arkadaşlar bizim kamera da Zoom özelliği yokmuş dün akşam konserde anladım ne yaptıysam yakınlaşmadı :) birde bugün kamera da birşey farkettim orta noktada kendi programı ile epey kırmızılık oluştu aşağıdaki resime bir bakın kendi uygualaması ne kadar kötü çekti ?

ertan bu telefonda kullandıgın androıd uygulamaları neler?

bır de benım cektıgım fotolar bole kırmızı değil,bende snal pazardan ucuz alanlardanım

yoksa boyle kırmızıda fark mı etmıyorum?kullandıgın kamera programının adı tam olarak nedır?ındırıp bır deneyeyım

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Arkadaşlar bizim kamera da Zoom özelliği yokmuş dün akşam konserde anladım ne yaptıysam yakınlaşmadı :) birde bugün kamera da birşey farkettim orta noktada kendi programı ile epey kırmızılık oluştu aşağıdaki resime bir bakın kendi uygualaması ne kadar kötü çekti ?

ertan bu telefonda kullandıgın androıd uygulamaları neler?

bır de benım cektıgım fotolar bole kırmızı değil,bende snal pazardan ucuz alanlardanım

yoksa boyle kırmızıda fark mı etmıyorum?kullandıgın kamera programının adı tam olarak nedır?ındırıp bır deneyeyım

Havanın da çok kapalı olmasının etkisi ile kamera sapıtmışta olabilir kullandığım programlar

ics camera
    ram booster
    titanium backup
    root explorer
    easy uninstaller
    kingsoft office
    adobe reader
    foursquare
    tubemate
    tümhaber
    wallbase
    ligtv
    googles
    sahibinden
    mxx player
    opera browser
    macolik
    instagram
    temple run rayman jungle run
    fotmob
    facebook
    riptide gp
    data on-off
    viber
    whatsup
    soundhood
    dead trigger
    Gsam battery monitör

• beyler telefon ile birlikte gelen mikroflu kulaklığı pc ye taksam mikrofonunu kullanabilir miyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

beyler telefon ile birlikte gelen mikroflu kulaklığı pc ye taksam mikrofonunu kullanabilir miyim acaba

maalesef bilgisayarlarda mikrofon girişi için jack ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

beyler telefon ile birlikte gelen mikroflu kulaklığı pc ye taksam mikrofonunu kullanabilir miyim acaba

Ben kullanıyorum yeşil jack'te.

Edit : Mikrofonmuş ben sadece kulaklık zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoute Cherie -- 4 Kasım 2012; 22:32:41 >
  • quote:

Hocam malesef bizim kameranın orjinal yazılımının otomatik beyaz ayarı kötü. Malesef hep yanlış seçimler yapıyor. Resmi çekmeden önce onu ayarlamak gerekiyor fakat işkence de olmuyor değil. Lgcamera'yı deneyeniniz oldu mu?

• S2 nin 2000mah bataryasını S Advance e takabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Checksum

S2 nin 2000mah bataryasını S Advance e takabilirmiyiz?

Banada bu sorunun cevabı lazım...

Evet beyler bilen varsa söylesin, bu telefona farklı mah değerinde bir pil takabilir miyiz ? Takabiliyorsakta en fazla kaç mah olur ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.