Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar konu güncelmi galaxy s advenced güncelleme alcak diye okudum 4.1 doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

arakdaşlar konu güncelmi galaxy s advenced güncelleme alcak diye okudum 4.1 doğrumu

Konu güncel ve 4.1 alacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya çk güzel birşey s3 mini bekliyordum şimd iutlu ldum sevindim ama baktımki vatanda felan yok piyasda telefon az 900 tl olduğu gün almayı planlıyorum electro world 100 tl s3 gelince fiyatı düşer diye düşünüyorum
  • arkadaşlar desire x le ortalama fiyatları aynı

galaxy s adcance daha iyi midir hangisini öneririsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

arkadaşlar desire x le ortalama fiyatları aynı

Tabikide S Advance

www.kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Desire-X-vs-Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Tabikide S Advance

www.kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Desire-X-vs-Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance

peki hocam bu telefonun fiyatında düşme olur mu bekleyeyim mi alayım mı hemen

• benimde alma niyetim var 900 tl fiyat aralığına düşsün diye bekliyorum.
  • Bende 900 tl için pusuya yatanlardanım fakat bir sorum olacak.Cihazın şarjı ne kadar götürüyor.Bir arkadaş ace2 ile bataryası aynı ama s advance'in ekranı daha büyük almadan kullananlara sor,sıkıntı olmasın demişti.Sizleri ne kadar götürüyor şarjı ve arkadaşın paylaştığı fotoğraftaki kırmızılık olayı hepinizde aynı mı?
  • quote:

quote:

quote:

Tabikide S Advance

peki hocam bu telefonun fiyatında düşme olur mu bekleyeyim mi alayım mı hemen

Bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mekanizm

Bende 900 tl için pusuya yatanlardanım fakat bir sorum olacak.Cihazın şarjı ne kadar götürüyor.Bir arkadaş ace2 ile bataryası aynı ama s advance'in ekranı daha büyük almadan kullananlara sor,sıkıntı olmasın demişti.Sizleri ne kadar götürüyor şarjı ve arkadaşın paylaştığı fotoğraftaki kırmızılık olayı hepinizde aynı mı?

internet ve oyun olayına çok girmezsem 2 gün çok rahat gidiyor internet kullandığımda da wifi bütün gün açık arada birkaç saat wifiden radyo falan dinliyorum e tabi telefon mesaj hatta viberla da ortalama 1 saat konuşuyorum ona rağmen günün sonunda %20-25 şarjım oluyor. arkadaş ace 2 almıştık onun şarjı daha çabuk bitiyor ekran boyutu çok farklı değil iki modelde ama süper amoled daha az şarj tüketiyor normal lcdye göre. fotoda kırmızılık olayıyla da karşılaşmadım

• merhaba arkadaslar.bende ürünü yeni aldım sanalpazardan şuan değiştirmem gereken neler vardır. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu pilden aldım Çinden 7.5dolara artık telefonum hamile gibi olacak ama pil 2.5 katı artıyor 3500Mah yani pil daha büyük arka kapak ile geliyor ;)

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU

Bundan TR'de bulamazmıyız hocam veya S Advance için herhangi bir 3000'in üzerinde pil bulabilirmiyiz ? Acil lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu pilden aldım Çinden 7.5dolara artık telefonum hamile gibi olacak ama pil 2.5 katı artıyor 3500Mah yani pil daha büyük arka kapak ile geliyor ;)

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU

Bundan TR'de bulamazmıyız hocam veya S Advance için herhangi bir 3000'in üzerinde pil bulabilirmiyiz ? Acil lazım.

aldım singapore dan hala gelecek,keşke çinden gelseydi onlar 10 günde ulaştırıyor.türkiyede yok galiba dostum.bu pilin bir handikabı var,telefon kalınlaşıyormalum pil büyük olduğu kalın olduğu için.birde Türkiyede satılsa 30 TL olur bende 7 dolara kargo dahil aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 8 Kasım 2012; 0:44:36 >

• Elimde i9070P modeli mevcut NFC özelliği olanlardan. Yazılanın aksine dahili hafızası 4 gb. 2 gb romu da var. Harici 16 gb taktım tanıdı ancak içine veri atmakta sıkıntı yaşıyorum. Dosya atarken bazen koruma mevcut gibi uyarılar veriyor. Bazen dosya desteklenmiyor diyor. Bir şekilde kabul ettiğinde ise farklı sorunlar oluşuyor. Mesela attığım müzikleri dinlerken bazen yarıda kesiyo bazen bir-iki şarkıyı birleştirirmiş gibi çalıyor. Dahili bellekde olan dosyalarda müzik vs herhangibir sıkıntı yok. Sd kart sandisk marka. aldığım yerden değiştirdim 2. sd kartda da aynı sorunu yaşadım. Herhangibir fikri olan varmı 16 gb desteklememesi yada markalı sd kart olmaması ile ilgili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Elimde i9070P modeli mevcut NFC özelliği olanlardan. Yazılanın aksine dahili hafızası 4 gb. 2 gb romu da var. Harici 16 gb taktım tanıdı ancak içine veri atmakta sıkıntı yaşıyorum. Dosya atarken bazen koruma mevcut gibi uyarılar veriyor. Bazen dosya desteklenmiyor diyor. Bir şekilde kabul ettiğinde ise farklı sorunlar oluşuyor. Mesela attığım müzikleri dinlerken bazen yarıda kesiyo bazen bir-iki şarkıyı birleştirirmiş gibi çalıyor. Dahili bellekde olan dosyalarda müzik vs herhangibir sıkıntı yok. Sd kart sandisk marka. aldığım yerden değiştirdim 2. sd kartda da aynı sorunu yaşadım. Herhangibir fikri olan varmı 16 gb desteklememesi yada markalı sd kart olmaması ile ilgili ?

8gblık i9070 modeli var bende 2 gb rom, 2 gb da yüklenen program ıvır zıvır için ayırmışlar 4 gb gitmiş zaten geriye 4 gb kullanıcı alanı bırakmışlar dediğiniz gibi. ben birde 4 gb samsung hafıza kartı taktım dosya taşıma müzik dinleme falan bütün işlemleri o hafıza kartı üzerinden yapıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. hafıza kartına telefonda bir format atmayı deneyin eğer yapmadıysanız çünkü telefon 32gb a kadar hafıza kartı destekliyor. bendeki kart class 10 siz class 4 bir kart kullandıysanız belkide sorun yaratmış olabilir. en son çare telefonun romunu değiştirin belki işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: labirent300a

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Elimde i9070P modeli mevcut NFC özelliği olanlardan. Yazılanın aksine dahili hafızası 4 gb. 2 gb romu da var. Harici 16 gb taktım tanıdı ancak içine veri atmakta sıkıntı yaşıyorum. Dosya atarken bazen koruma mevcut gibi uyarılar veriyor. Bazen dosya desteklenmiyor diyor. Bir şekilde kabul ettiğinde ise farklı sorunlar oluşuyor. Mesela attığım müzikleri dinlerken bazen yarıda kesiyo bazen bir-iki şarkıyı birleştirirmiş gibi çalıyor. Dahili bellekde olan dosyalarda müzik vs herhangibir sıkıntı yok. Sd kart sandisk marka. aldığım yerden değiştirdim 2. sd kartda da aynı sorunu yaşadım. Herhangibir fikri olan varmı 16 gb desteklememesi yada markalı sd kart olmaması ile ilgili ?

8gblık i9070 modeli var bende 2 gb rom, 2 gb da yüklenen program ıvır zıvır için ayırmışlar 4 gb gitmiş zaten geriye 4 gb kullanıcı alanı bırakmışlar dediğiniz gibi. ben birde 4 gb samsung hafıza kartı taktım dosya taşıma müzik dinleme falan bütün işlemleri o hafıza kartı üzerinden yapıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. hafıza kartına telefonda bir format atmayı deneyin eğer yapmadıysanız çünkü telefon 32gb a kadar hafıza kartı destekliyor. bendeki kart class 10 siz class 4 bir kart kullandıysanız belkide sorun yaratmış olabilir. en son çare telefonun romunu değiştirin belki işe yarar.

hocam bilgi için saol şimdi kontrol ettim kartın üstünde c4 simgesi var. C10 bi sd kart bulayım ben birde onu deneyim bakalım ne olacak..

• Anlamadigim birsey var, neden herkes yok JB, yok ICS surumlerini sabirsizlikla bekliyor. Gecen arkadas S2 telefonunu guncelledi internet paketi ile 210 mb civari veri indirdi, 2.3.6 olan Android surumu ICS'ye yukseldi. Gorunumde sadece bir kac hos degisiklik oldu o kadar. Bu JB, ICS neden bu kadar onemli sizin icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Anlamadigim birsey var, neden herkes yok JB, yok ICS surumlerini sabirsizlikla bekliyor. Gecen arkadas S2 telefonunu guncelledi internet paketi ile 210 mb civari veri indirdi, 2.3.6 olan Android surumu ICS'ye yukseldi. Gorunumde sadece bir kac hos degisiklik oldu o kadar. Bu JB, ICS neden bu kadar onemli sizin icin?

ics 4.0da çok bir numara yok ama jellybean çok farklı olacakkardeş,neden dersen ram kullanımı düşüyor,sistem geçişleri çok hızlı.yani iphne stabilitesine yakın sistem.Jelly bean butterproject var diye birşey çok seri geçişler ve sistem kaynaklarını daha az kullanıyor.mesela galaxy s3 quadrant 5000 puanalıyorken jellybean güncellemesi ile 6500 puan almış.jelly bean son noktadır, ogüncelleme gelsin artık birşey yapmayacağız çok rahatlatacaktır.hiçbirşey yapmasam telefon 400mb rmkullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 9 Kasım 2012; 13:22:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Anlamadigim birsey var, neden herkes yok JB, yok ICS surumlerini sabirsizlikla bekliyor. Gecen arkadas S2 telefonunu guncelledi internet paketi ile 210 mb civari veri indirdi, 2.3.6 olan Android surumu ICS'ye yukseldi. Gorunumde sadece bir kac hos degisiklik oldu o kadar. Bu JB, ICS neden bu kadar onemli sizin icin?

Sadece chrome icin bile beklenir sabirsizca

• 2 aylık söylenti neti didik didik ettim samsung bulgar yetkilisi facebook sayfasında söylemiş, samsung ne doğrulamış ne de yalanlamış. Bir netleşse hemen alacam telefonu. Haber alan yazsın lütfen.. tabi kaynak göstererek.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.