Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşlar ankara'da oturuyorum ankara içi sahibinden.com da 699 tl ye bu telefonu buldum sıfır pasaport garantili diyor.sizce nasıl tüm aparatları varmış.kararsız kaldım herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum

Dostum bende öyle aldım ama benim sıfırdı,bu alacağın kişi sıfır mı satıyor? ben 720ye aldım.kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona.Sanalpazar'da da bak derim.Benim aldığım link,allta.hiçbir sorun yaşamadım,arıza çıkmadı zaten paralel ithalatta önceden kutuyu açıyorlar.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance-Kayitli-Full-Kutulu__isp4376149

EDİT: ben yorumları okudum millet 1.100liraya leblebi gibi galxy s3 almış bu şekilde
    üstelik 400liraya Batman'dan sıfır samsung alan arkadaş var,yakın olsa gider alırız ;)

dostum telefona başka bir imei attırmıssın güncelleme çıktığında sorun olmasın nette okuduğum kadarıyla o durumdaki telefonlarda güncelleme gelse bile yokmuş gibi gözüküyor

haklısın kardeş ama rom çıkarsa yani jellybean mesela dosyası paylaşılacak ben odin programı ile yükleyeceğim,o işlerden anlıyorum benim açımdan sıkıntı olmaz ;)

• odin programı ile istediğimiz romu yükleyebiliyo rmuyuz birde rom yüklemek için root yapmak gerekli midir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

odin programı ile istediğimiz romu yükleyebiliyo rmuyuz birde rom yüklemek için root yapmak gerekli midir acaba ?

odin programı ile rom yükleniyor ama her rom değil bizim telefona uygun rom olmalı,zaten şu an bir tane rom var oda orjinal rom üzerinde düzenleme yapmışlar,pekyüklemeye değmez gibi geldi,yeni orjinal rom çıktığında onu paket halinde paylaşıyorlar odin ile yüklenebiliyor,root yapmana gerek yok dostum,orjinal rom yüklediğin içinde garantide problem olmaz ama yüklerken hata yapmamalısın telefon gidebilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 26 Eylül 2012; 23:22:54 >
  • arkadaşlar s2 ile arasında kaldım şarj konusunda nasıl advanced s2 kullananlar şarjın 1 gün gitmediğini yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

arkadaşlar s2 ile arasında kaldım şarj konusunda nasıl advanced s2 kullananlar şarjın 1 gün gitmediğini yazmış

Valla bana iki gün gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar s2 ile arasında kaldım şarj konusunda nasıl advanced s2 kullananlar şarjın 1 gün gitmediğini yazmış

Advance icin sarz yorumu yapacak olanlar benim bu mrdajimi alintilayabilir mi

• Dün bir arkadaşımın s3 alması akabinde artık bende akıllı telefon almalıyım dedikten sonra keseme uygun bir telefon olarak takibe aldığımı an itibariyle belirtmek isterim.
  • quote:

s2 kullanan 3 arkadaşım var 3ünde de şarjları 1gün dahi zor gidiyor sabah kalkıyor öğlen kafedeyiz şarjları %55-60 lara geliyor.Advance'ta 1.5gün gitti bana,2g kullansam herhalde 2gün giderdi.Yeni kernel vs. çıkarsa daha da fazla gider.Malum s2 nin donanımlarıda güçlü ama s2 nin pili kesinlikle advance göre çabuk biter.
  • hiç birşey yapmadım sadece biraz toplamda 10 dk telefon görüşmesi wifi kapalı bir kaç sms okudum çok az internete girdim şuan 2 inci gün %82 de
  • arkadaşlar telefonu bugün teknosa da inceledim elime tam oturdum tutuşu filan çok güzel 1 hafta içerisinde ereyondan alıyorum.
  • quote:

quote:

s2 kullanan 3 arkadaşım var 3ünde de şarjları 1gün dahi zor gidiyor sabah kalkıyor öğlen kafedeyiz şarjları %55-60 lara geliyor.Advance'ta 1.5gün gitti bana,2g kullansam herhalde 2gün giderdi.Yeni kernel vs. çıkarsa daha da fazla gider.Malum s2 nin donanımlarıda güçlü ama s2 nin pili kesinlikle advance göre çabuk biter.

Wonder a kiyasla hangisinin sarzi daha uzun gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

quote:

Akıllı telefonların şarjı donanımsal özelliklerinin yanı sıra kullanımınızdan ciddi oranda etkilenir. Onun için buradan şarjı kaç gün gidiyor diye sormanız hiç doğru olmaz çünkü herkesin kullanım şekli farklıdır.
    --- Ben günlük en fazla 20-30 dakika görüşme yaparım, belki 10-15 mesaj çekerim, 3G sadece ihtiyacım olunca açar kullanır ve kapatırım, wi-fi yine ihtiyacım olunca açar kullanır kapatırım ve belki 15-20 dakika oyun oynarım ve telefonun daha az nasıl pil harcayacağını bilenlerdenim diyorsanız 3 günü (hatta belki 4) rahatlıkla gördürür size. Ama bu saydıklarımdan değişik (internet ağırlıklı, oyun ağırlıklı v.s.) bir kullanım şekliniz varsa taş çatlasın 1,5 gün gider şarjı.
    Unutmayalım ! Akıllı telefonların şarj süreleri ciddi oranda kullanımdan etkilenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

quote:

quote:

quote:

Akıllı telefonların şarjı donanımsal özelliklerinin yanı sıra kullanımınızdan ciddi oranda etkilenir. Onun için buradan şarjı kaç gün gidiyor diye sormanız hiç doğru olmaz çünkü herkesin kullanım şekli farklıdır.
    --- Ben günlük en fazla 20-30 dakika görüşme yaparım, belki 10-15 mesaj çekerim, 3G sadece ihtiyacım olunca açar kullanır ve kapatırım, wi-fi yine ihtiyacım olunca açar kullanır kapatırım ve belki 15-20 dakika oyun oynarım ve telefonun daha az nasıl pil harcayacağını bilenlerdenim diyorsanız 3 günü (hatta belki 4) rahatlıkla gördürür size. Ama bu saydıklarımdan değişik (internet ağırlıklı, oyun ağırlıklı v.s.) bir kullanım şekliniz varsa taş çatlasın 1,5 gün gider şarjı.
    Unutmayalım ! Akıllı telefonların şarj süreleri ciddi oranda kullanımdan etkilenir.

"3G sadece ihtiyacım olunca açar kullanır ve kapatırım" Bunu otomatik olarak yapan bir program mevcut. Apn4Apps Geliştiricisi benim. Sorunuz olursa buradan iletebilirsiniz. S Advanceda da kullanıyorum 3-4 günü buluyor şarj.

• quote:

quote:

quote:

Galaxy W ye göre ben aynı kullandığımı düşünürsek advance daha fazla gidiyor şarjı,ram de kasma yok,işlemci rahat tabi

• imei kayıtlı ama klon imei kayıtlı yani her yeni güncellemede imei orjinal olmadığı anlaşılır ve telefon kapanır sizde telefoncuya gidip başka bir imei attırmak zorunda kalırsınız.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ankara'da oturuyorum ankara içi sahibinden.com da 699 tl ye bu telefonu buldum sıfır pasaport garantili diyor.sizce nasıl tüm aparatları varmış.kararsız kaldım herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum

Dostum bende öyle aldım ama benim sıfırdı,bu alacağın kişi sıfır mı satıyor? ben 720ye aldım.kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona.Sanalpazar'da da bak derim.Benim aldığım link,allta.hiçbir sorun yaşamadım,arıza çıkmadı zaten paralel ithalatta önceden kutuyu açıyorlar.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance-Kayitli-Full-Kutulu__isp4376149

EDİT: ben yorumları okudum millet 1.100liraya leblebi gibi galxy s3 almış bu şekilde
    üstelik 400liraya Batman'dan sıfır samsung alan arkadaş var,yakın olsa gider alırız ;)

"kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona" Kaça yapıyorlar bu işi?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

quote:

quote:

"kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona" Kaça yapıyorlar bu işi?

Ben bu iş için para vermedim 720liraya telefonu aldım dostum,diğer arkadaş klon imei demiş, birşey olmaz eğer imesini verdiğim telefonu açmaz isem ki açmam sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 29 Eylül 2012; 2:09:08 >

• quote:

quote:

quote:

Advance modelinin şarj dayanımı W ye göre daha fazla dostum

• Peki bu Nfc özelliği olan advance nin fiyatı farklımı
  • Ben ereyondan biraz önce sipariş verdim.Worldcarda 911 tl. ve orjinal garanti. Siparişten önce özellikle sordum şebeke görüntülü görüşme ve NFC var mı diye var dediler. Zaten hepsiburada'da ki yorumlarda da NFC var diyorlardı.Aynı ürün demekki.Neyse gelsin de inş. kullanalım artık.Bıktım telefon kadersizliğimden.En son 5 ay önce aldığım telefon sıvı teması diye garanti dışı kalmış dünya para istediler.Ona vereceğime bunu aldım.İnş. pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.