Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun en kısa zamanda elinize ulaşır inş. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

Hayırlı olsun en kısa zamanda elinize ulaşır inş. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

inş. kardeşim Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşlar ankara'da oturuyorum ankara içi sahibinden.com da 699 tl ye bu telefonu buldum sıfır pasaport garantili diyor.sizce nasıl tüm aparatları varmış.kararsız kaldım herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum

Dostum bende öyle aldım ama benim sıfırdı,bu alacağın kişi sıfır mı satıyor? ben 720ye aldım.kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona.Sanalpazar'da da bak derim.Benim aldığım link,allta.hiçbir sorun yaşamadım,arıza çıkmadı zaten paralel ithalatta önceden kutuyu açıyorlar.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9070-Galaxy-S-Advance-Kayitli-Full-Kutulu__isp4376149

EDİT: ben yorumları okudum millet 1.100liraya leblebi gibi galxy s3 almış bu şekilde
    üstelik 400liraya Batman'dan sıfır samsung alan arkadaş var,yakın olsa gider alırız ;)

"kullanmadığım bir telin imeisini verdim,onu kaydetmişler telefona" Kaça yapıyorlar bu işi?

Ben bu iş için para vermedim 720liraya telefonu aldım dostum,diğer arkadaş klon imei demiş, birşey olmaz eğer imesini verdiğim telefonu açmaz isem ki açmam sorun çıkmaz

Arkadaşlar bende sanalpazardan 680 tlye aldım. Bugün elime geçti. Cihazda sıkıntı yok. Kutunun içinden ekran koruma jilatinide çıktı. Bir kaç ay önce başka bir arkadasimada aynı şekilde almıştık. Kapanma gibi bir sorun olmadı. Bilginize. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klon imei li arkadaşlar telefonlarını jell bean e yükseltirlerken telefonları kapanacak ve yeni imei klonlatmak zorunda kalacaklar.
  • Bu telefon jelibona güncellendiğinde flash sorunu ne olacak bilgisi olan var mı? Benim için flash olmazsa olmaz mesela iş icabı.Adobe connectle bağlanıyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_43

klon imei li arkadaşlar telefonlarını jell bean e yükseltirlerken telefonları kapanacak ve yeni imei klonlatmak zorunda kalacaklar.

işte dostum bende onu diyorum , ben telefonun kendinden veya kies'ten güncellemeyeceğim, ben ODİN ile güncelleme yapacağım hatta ,sana şöyle diyim samsung kullanıcılaından daha Türkiye sürümü çıkmadan çok daha önce yükleyeceğim,imei'mede birşey olmayacak rahat olun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 30 Eylül 2012; 1:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireman34

Bu telefon jelibona güncellendiğinde flash sorunu ne olacak bilgisi olan var mı? Benim için flash olmazsa olmaz mesela iş icabı.Adobe connectle bağlanıyorum çünkü.

jellybean= jelibon :) iyiydi dostm,şaka bi yana jellybean gelince flash'ta sıkıntı olmayacak ayrıca apk dosyası olarak kurluyrmuş,teknikservis arkadaş var devamlı jellybean
    kuruyoruz flashı ayrı kuruyorum çalışıyor dedi,malum nexuslarda jellybean varya,,
  • 1 Allahın kulu şu telefonu root edemez mi ya ?

(Akşam Universal Androot ve SuperOneClick'le root girişiminde bulundum ikiside başarısız sonuçlandı.)

• quote:

root için bu sitede açıklama var ,bilginize
    http://www.androidcozum.com/i9070-galaxy-advance/3183-i9070-advance-icin-detayli-root-atma.html

Arkadaş linki vermiş. Otomatik program hareketleri ile root olmuyor malesef
  • quote:

quote:

klon imei li arkadaşlar telefonlarını jell bean e yükseltirlerken telefonları kapanacak ve yeni imei klonlatmak zorunda kalacaklar.

işte dostum bende onu diyorum , ben telefonun kendinden veya kies'ten güncellemeyeceğim, ben ODİN ile güncelleme yapacağım hatta ,sana şöyle diyim samsung kullanıcılaından daha Türkiye sürümü çıkmadan çok daha önce yükleyeceğim,imei'mede birşey olmayacak rahat olun ;)

odinle yapılırsa sıkıntı olmaz. Ama operator telefonun markasını görebiliyor diye biliyorum. Atıyorum eski telefon imeisi nokia ya aitse bu kullandığını da galaxy i9070 olarak görüp çalıntı muamelesi yapıp kapatıyor diye duymuştum. Tabii ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

1 Allahın kulu şu telefonu root edemez mi ya ?

(Akşam Universal Androot ve SuperOneClick'le root girişiminde bulundum ikiside başarısız sonuçlandı.)

Ben root işini Odin ile yaptım 2dkka sürdü, iki kere arka arkaya flash yaptım ilk root kerneli sonra başka bir kernel,dikkatli yapmalısın yoksa telefon brick olur,,
    http://www.bestandroidblog.com/tr/android-rooting/how-to-root-samsung-galaxy-advance-i9070/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

1 Allahın kulu şu telefonu root edemez mi ya ?

Ben root işini Odin ile yaptım 2dkka sürdü, iki kere arka arkaya flash yaptım ilk root kerneli sonra başka bir kernel,dikkatli yapmalısın yoksa telefon brick olur,,
    http://www.bestandroidblog.com/tr/android-rooting/how-to-root-samsung-galaxy-advance-i9070/

Hocam akşam gidince attığınız linktekini yapacaktımda şimdi siz iki kere falan diyince korktum.

Linktekinden başka bir işlem yapacakmıyız ;www.androidcozum.com/i9070-galaxy-advance/3183-i9070-advance-icin-detayli-root-atma.html

• aynı olayı bende duydum internete girince çakıyormuş GSM şirketi...
  • quote:

quote:

quote:

odinle yapılırsa sıkıntı olmaz. Ama operator telefonun markasını görebiliyor diye biliyorum. Atıyorum eski telefon imeisi nokia ya aitse bu kullandığını da galaxy i9070 olarak görüp çalıntı muamelesi yapıp kapatıyor diye duymuştum. Tabii ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.

Nasıl yapacağız peki???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fireman34

Bu telefon jelibona güncellendiğinde flash sorunu ne olacak bilgisi olan var mı? Benim için flash olmazsa olmaz mesela iş icabı.Adobe connectle bağlanıyorum çünkü.

jellybean= jelibon :) iyiydi dostm,şaka bi yana jellybean gelince flash'ta sıkıntı olmayacak ayrıca apk dosyası olarak kurluyrmuş,teknikservis arkadaş var devamlı jellybean
    kuruyoruz flashı ayrı kuruyorum çalışıyor dedi,malum nexuslarda jellybean varya,,

O zaman sorun yok.Fakat ben s3'lerde jelly, nexus'larda ics var diye biliyordum.Zaten ics de sorun yoktu.Eminsin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istikbale

quote:

quote:

quote:

Nasıl yapacağız peki???

yeni imei kayıt için 100 lirayı bayılmak gerekiyor herhal vergi dairesine.

• Arkadaşlar acaba Galaxy S Advance için Jellybean güncellemesi geleceği kesin mi? yani resmî bir açıklama yapıldı mı Android ya da Samsung tarafından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

Arkadaşlar acaba Galaxy S Advance için Jellybean güncellemesi geleceği kesin mi? yani resmî bir açıklama yapıldı mı Android ya da Samsung tarafından?

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Jelly Bean Alacak Samsung Modelleri - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/jelly-bean-alacak-samsung-modelleri-40128.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Arkadaşlar acaba Galaxy S Advance için Jellybean güncellemesi geleceği kesin mi? yani resmî bir açıklama yapıldı mı Android ya da Samsung tarafından?

Teşekkürler.

Ancak zamanını belirtmemişler. Herhalde bu yıl sonunda gelir güncelleme. Gelsin bakalım nasıl olacak :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Teşekkürler.

Ancak zamanını belirtmemişler. Herhalde bu yıl sonunda gelir güncelleme. Gelsin bakalım nasıl olacak :)

En geç taş çatlasa Aralık başı ya da ortasında gelir ve çıktığında Odin ile herhangi bir ülkenin JB romunu yüklemeyi düşünüyorum.Ayriyetten en geç Kasım ayının başında yayınlanır Avrupa'da ve Samsung bir telefona JB romu yapıp diğer iki telefona portlayıp küçük düzeltmeler yapıp 3 telefona hemen hemen aynı zamanda JB romu yükleyecekler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.