Şimdi Ara

Samsung, İngiltere'de Apple'a karşı açtığı patent davasını kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Takdir ettim..

"Samsung ,Galaxy serisi ile bu kadar vurmusken bi tekmede biz vurmayalim Apple'a " demis adamlar..

Haklilar..

Bu da sıvama bölümü

Sıvamada Apple'ın uzerine var mı?? Sıvananlar dusunsun ...

Apple la uğraşılırmı konusunda zaten haklı

• Millet takım tutar gibi şirket tutuyor, bişeyleri tutmayı ne kadar da çok seviyoruz.

Bize ne, hımmm deyip geçiniz.
  • adamlar bahtsız bedevi gibi apple karşı dava kazanamadılar :)

• Engurlu uzaklaştırılmış. Donanım haberi esefle kınıyorum. Yapmayın yahu, Apple bölümü bu adam olmadan olmaz.
    Rahat bırakın şu adamı. Konuşsun istediği gibi.

Bu haberden ne anlıyoruz, İngilizlerde Kore düşmanı. Samsung'u sevmiyorlar.
    Samsung mahkemeyi kaybettiyse kesin mahkeme yanlı karar vermiştir.
  • Böyle konulara bayılıyorum. Canım sıkıldığı zaman açıp defalarca okuyorum :) Çok ilginç insanlarız vesselam :)
  • ben bıktım valla çocuk gibiler harbi
  • .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batı ülkeleri, Doğu'nun gelişmesinden rahatsız oluyorlar. Bu patent davaları nedense hep abd, avrupa gibi ülkelerde samsung'u haksız çıkartıyorlar.

• Çocuk gibiler
  • Samsung gerileme dönemi falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takdir ettim..

"Samsung ,Galaxy serisi ile bu kadar vurmusken bi tekmede biz vurmayalim Apple'a " demis adamlar..

Haklilar..

Bu da sıvama bölümü

Birşey yazacaktımda sizin gibiler yüzünden ban yemek istemem

Apple'ın sivamasinin yaninda BAN yemek nedir la ?? İstahla yerdim ben olsam

Allah akıl fikir versin.

Bunca yıldır forumdayım,bukadar süre banlanmadan kalan bir engurluyu(fanboycugu) gördüm,daha 1 2 kişi vardı nicklerini unuttum,o yüzden görüp ibret almak lazım,geçmişte daha iyidide şimdilerde böyle saldıracak yer arıyorlar,dikkat edinde ısırmasınlar

Vaw Konuyu Negüzel Anlatmışsın Mekik Kontrol Ediyor Adamlar androitmidir hemoroitmidir :) İphone kullanmayanlar Nasıl Samsung İyi Diye Bilirler Neymiş Melodi Yapılamıyomuş Resim Gönderemiyomuş Yaw Allahım Adam Neden Neler Düşünerek Bunları Engellemiş Bunlar Ne Düşünüyor Bu Arada 5 Senelik Bi Uyarı 5 Sene Sonra Biz Hala İphone 5 4s 4 3s hatta 3 Kullanırken Samsung s3'ü Hatırlayan Olacakmı Bakalım Yukarıdaki Arkadaşı Banlayacak Admin Yönetici Op + Ne Bilim Bişi varsa Cağrı Yapıyorum Benide Banlayın Meydanı Bizim Gibilere Bırakmayın.!!! Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takdir ettim..

Haklilar..

Bu da sıvama bölümü

Birşey yazacaktımda sizin gibiler yüzünden ban yemek istemem

Apple'ın sivamasinin yaninda BAN yemek nedir la ?? İstahla yerdim ben olsam

Allah akıl fikir versin.

Bunca yıldır forumdayım,bukadar süre banlanmadan kalan bir engurluyu(fanboycugu) gördüm,daha 1 2 kişi vardı nicklerini unuttum,o yüzden görüp ibret almak lazım,geçmişte daha iyidide şimdilerde böyle saldıracak yer arıyorlar,dikkat edinde ısırmasınlar

Ben kimseye saldirmiyorum ki neden banlanayim ?? Ben konuya yaziyorum karsidan gelen ataklara cevap veriyorum..

adam ban yemiş

• Engurlu bu konudaki yorumları sebebiyle banlandıysa Adminlere diyecek söz bulamıyorum.

Hiçbir cezai işlem gerektirecek sebep yokken banlamamışlardır umarım, neyse ki 4 gün sonra yasağı kalkıyor, çok merak ettim yasaklanma sebebini, umarım iPhone fanlığı yoktur adminde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

Engurlu bu konudaki yorumları sebebiyle banlandıysa Adminlere diyecek söz bulamıyorum.

Hiçbir cezai işlem gerektirecek sebep yokken banlamamışlardır umarım, neyse ki 4 gün sonra yasağı kalkıyor, çok merak ettim yasaklanma sebebini, umarım iPhone fanlığı yoktur adminde.

Geç bile kaldılar kendisi fanboylukta zirvedeydi ve yorumları aşırı derecede saldırgan ve çirkindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis
    Geç bile kaldılar kendisi fanboylukta zirvedeydi ve yorumları aşırı derecede saldırgan ve çirkindi

Fanboyluk suç değildir.

Ayrıca üstteki yorumumdan dolayı Adminlerinde fan boy olabileceğini çıkarmayın sakın, normal üyeler hiçbir oluşum üzerinde adminler kadar zoraki etki yaratmamaktadır, misal bir fan boy sadece fanlık yaparak o markayı koruyabilir fakat DH admini eğer fan boy ise o markayı incelemelerde vs. üstün gösterebilir.

Bu sebepten fan boy yetkililere karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

quote:

Fanboyluk suç değildir.

Ayrıca üstteki yorumumdan dolayı Adminlerinde fan boy olabileceğini çıkarmayın sakın, normal üyeler hiçbir oluşum üzerinde adminler kadar zoraki etki yaratmamaktadır, misal bir fan boy sadece fanlık yaparak o markayı koruyabilir fakat DH admini eğer fan boy ise o markayı incelemelerde vs. üstün gösterebilir.

Bu sebepten fan boy yetkililere karşıyım.

Sevgili tunç bey Bu tarz yorumla engurluyu banlayan admini zan altında bıraktığınızın farkında mısınız. fan boy olmakla itham ediyorsunuz o şahsı eğer bir ifan banlansaydıda bu sefer admine fandrozort yakıştırması mı yapacaktınız yani? Hiç şık kaçmadı

• quote:

Sevgili tunç bey Bu tarz yorumla engurluyu banlayan admini zan altında bıraktığınızın farkında mısınız. fan boy olmakla itham ediyorsunuz o şahsı eğer bir ifan banlansaydıda bu sefer admine fandrozort yakıştırması mı yapacaktınız yani? Hiç şık kaçmadı

Mesajımda özellikle belirttim, bu konu dışındaki yorumlarından dolayı da olabilir diye, sadece merak ettiğim için sordum.

Kesinlikle ifan yakıştırması yapmadım, sadece bu konu üzerinden değerlendirilerek banlandıysa gözümde o kişinin ifan olduğunu belirtmek istedim, bu benim görüşümdür, sizin görüşünüz ne olur bilemem ve saygıda duyarım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 9 Mart 2013; 2:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Batı ülkeleri, Doğu'nun gelişmesinden rahatsız oluyorlar. Bu patent davaları nedense hep abd, avrupa gibi ülkelerde samsung'u haksız çıkartıyorlar.

Haberin son paragrafını tekrar okurmusunuz.

• Hadi geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexstz -- 9 Mart 2013; 12:32:05 >
  • quote:

Takdir ettim..

Haklilar..

Plastik adam engurlu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.