Şimdi Ara

Samsung, İngiltere'de Apple'a karşı açtığı patent davasını kaybetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

apple değeri düşerken samsung un artıyor s4 ve note 3 ile birlikte tavan yapacan apple ın bi yerleride yerlere vuracak 5 den sonra kısa bi sürede 5s gelmesi bu paniği gayet net ve açıkca ortaya koyuyor

5s yada ismi her neyse kısa süredemi geliyor.

Yeni cihazın ne zaman geleceğini nereden biliyorsun nerenden uydurdun sen apple'ı samsungla karıştırma apple samsung gibi her ayda bir cihaz çıkarmaz.

Sen hangi dünyada yaşıyorsun yada ne içtin dandikroid fanı.

Şu samsung fanlarına inanın üzülüyorum adam gidip tonla para verip bir cihaz alıyor üstünden ay geçmeden yeni cihaz çıkıyor eminimki hepsi kendini keriz yenine konmuş hissediyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fandroidler döktürmüş yine... yarın öbürgün galaxy s4 çıkacak 2000 liraya alacaksınız 2 ay sonra 1350 liraya almayanı dövecekler. iphone 4 ile aynı fiyata satılır artık. samsung kadar kullanıcısını enayi yerine koyan, fiyat kırıp fakirlere yaranmaya çalışan ürnünün değerini çabucak düşüren firma yoktur. 2000 liraya leğen plastiği alacak olanlara şimdiden acıyorum. s3 iphone 5 gibi fiyatlardan çıktı şimdi iphone 5'in yarı fiyatına satılıyor, yazık gerçekten yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis
    Geç bile kaldılar kendisi fanboylukta zirvedeydi ve yorumları aşırı derecede saldırgan ve çirkindi

Fanboyluk suç değildir.

Ayrıca üstteki yorumumdan dolayı Adminlerinde fan boy olabileceğini çıkarmayın sakın, normal üyeler hiçbir oluşum üzerinde adminler kadar zoraki etki yaratmamaktadır, misal bir fan boy sadece fanlık yaparak o markayı koruyabilir fakat DH admini eğer fan boy ise o markayı incelemelerde vs. üstün gösterebilir.

Bu sebepten fan boy yetkililere karşıyım.

incelemelerde editörler hep bir apple yandaşlığı sergiliyor.hatta geçenlerde açılmış en iyi 2012 telefon seçiyoruz konusu vardı editörler ilk 10'a 2 adet lumia koymuşlardı ( birisi 808 purewiew'di sadece kamerasını övüp bırakmışlardı diğeri ise 920 olması gerekiyordu ) onun dışında iphone yine üst sıralardaydı ama note 2 listeye girememişti öyle hatırlıyorum.yani editörler tamemen objektif yaklaşmıyorlar olaylara

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

fandroidler döktürmüş yine... yarın öbürgün galaxy s4 çıkacak 2000 liraya alacaksınız 2 ay sonra 1350 liraya almayanı dövecekler. iphone 4 ile aynı fiyata satılır artık. samsung kadar kullanıcısını enayi yerine koyan, fiyat kırıp fakirlere yaranmaya çalışan ürnünün değerini çabucak düşüren firma yoktur. 2000 liraya leğen plastiği alacak olanlara şimdiden acıyorum. s3 iphone 5 gibi fiyatlardan çıktı şimdi iphone 5'in yarı fiyatına satılıyor, yazık gerçekten yazık.

Şu insanlara fakir yada zengin gibi sıfatlar takmayın.
    Beyin özürlümüsünüz siz.
    Sizin gibi sahip olduğu ürünlerle insanlardan üstün olduğunu zanneden abuk subuk insanları görünce pahalı birşey almak hiç içimden gelmiyor.
    Ve şurda tartışmasını yaptığımız markaların asıl amacına sizin gibi insanlarla ulaştıklarını görüyorum.
    Ne sinir bozucu mahlukatlarsınız yahu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tunc kardesim buradaki yorumlarimdan dolayi banlanmadim..Birisi fazla ukalalik yapinca "dangoz" dedim o yuzden..Dh yonetimi adaletsiz degil rahat olabilirsiniz ..

engurlu

• Samsung'dan zaten kazanmasını bekleyemezdik değil mi Apple
  • yazık lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Takdir ettim..

"Samsung ,Galaxy serisi ile bu kadar vurmusken bi tekmede biz vurmayalim Apple'a " demis adamlar..

Haklilar..

Bu da sıvama bölümü

+155555

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plastik ama gururlu
  • Paranın ve aç gözlülüğün, gözü kör olsun ! Adamlar, birbirlerini yemek için, ellerinden geleni yapıyorlar (APPLE - SAMSUNG).
  • boNba konuyu uplamışlar kavga çıkacak gene
  • Abi adamlar bibirlerini yerken Sony , LG , HTC alttan alttan yaklaışıyorlar , sonunda ülkeler çıldırıcak hiç bir ürünlerini satmıyacaklar meydan bu 3'üne kalıcak :D

Yahu sessiz sedasız satın ürünlerinizi bu 3 Frima nasıl satıyorda siz satamıyormusunuz ?

Bunlar birbirini yesin biz kafamıza bakalım...

• eski apple ve iphone kullanıcısı olarak yedigim kazıklardan dolayı ANDROID i secmiş bulunmaktayım ve çokta memnunum.

KUSURA BAKMA APPLE BİZİM AMCAMIZ KOÇ SABANCI DEĞİL YADA İNGİLİZ KRALİYET AİLESİDEN GELMİYORUZ :)

Android 4ever :)
  • quote:

fandroidler döktürmüş yine... yarın öbürgün galaxy s4 çıkacak 2000 liraya alacaksınız 2 ay sonra 1350 liraya almayanı dövecekler. iphone 4 ile aynı fiyata satılır artık. samsung kadar kullanıcısını enayi yerine koyan, fiyat kırıp fakirlere yaranmaya çalışan ürnünün değerini çabucak düşüren firma yoktur. 2000 liraya leğen plastiği alacak olanlara şimdiden acıyorum. s3 iphone 5 gibi fiyatlardan çıktı şimdi iphone 5'in yarı fiyatına satılıyor, yazık gerçekten yazık.

yani sen cok ZENGİNSİN de fakilere yaranmak deyimini kulanıyorsun? WAYY BEE :) beyler aramızda zengin var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 11 Ekim 2013; 9:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

yani sen cok ZENGİNSİN de fakilere yaranmak deyimini kulanıyorsun? WAYY BEE :) beyler aramızda zengin var :)

Üslubundan yaşın belli oluyor,muhatap bile almaya değmessin.

• Yarın öbür gün yine Samsung telefon alabilirim ama benim gözümde Samsung hiç bir zaman bir Apple kadar olamaz.
    Aynı Mercedes ve Toyota gibi, birine saygı duyuyorum diğerine ise hayranım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

Üslubundan yaşın belli oluyor,muhatap bile almaya değmessin.

evet sizin gibi fakir zengin kelimesi içeren cümleler kurmicak yaştayım haklısın :)

helebirde sizin gibi öğrenci olmayıp ( babamın parasıyl zengini fakiri ayırt etmeden ) kendim calısıp kazandıgım bir işim varken ( bizde öğrenci oldukta hiç zengin fakir olamadık yeni nesil kusura bakmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 11 Ekim 2013; 9:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Yarın öbür gün yine Samsung telefon alabilirim ama benim gözümde Samsung hiç bir zaman bir Apple kadar olamaz.
    Aynı Mercedes ve Toyota gibi, birine saygı duyuyorum diğerine ise hayranım..

ya tabi en güzelini sen düşünüyorsun zaten.begenemsende saygı duymak cok güzel..

ama belliki yukardaki talebe arkadaslar ( @DH Misafiri ve @fukox daha yolun basında :)
  • Şu samsung ve Apple ı savunanları anlamıyorum. İkisinnde birbirinden üstün özellikleri var. Zaten isteyen istediğini kullanıyor burda samsung veya Apple savundunuz diye adamlar size paramı veriyor. Bide bu Apple zenginlik göstergesi olarak kullananlara allah akıl fikir versin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.