Yaklaşık 10 aydır kullanmış olduğum Samsung innov8 marka (İ8510) telefonumun dün belirleyemediğim bir nedenden dolayı iç ekranın çatlamış olduğunu gördüm.Ekranın sol alt köşesinde 1,5 cm civarı bir çizgi var ve ekranın üst kısmında yatay çizgiler var. Tabi ki ben kendimden emin bir şekilde bugün telefonu ankara sakarya caddesinde ve necatibey caddesinde bulunan başarı teknik servislerine götürdüm servis elemanı telefona bakıyor ekran kırık kapsam dışı diyor.. Telefona gözüm gibi baktığımı ekranında mm'nin küçüküğü bir iz yada çizik olmadığını ne kadar anlattıysam ,sözüm ona teknik elemanlar nuh dedi peygamber demedi. Servis elemanlarına şu soruyu soruyorum telefonda bir darp izi ezik var mı? Yok ise bu nasıl kırıldı? Cevapları ise çok komikti içi kırık dışında birşey olmaz.Nasıl kırıldığını biz nereden bilelim siz daha iyi bilirsiniz,mesele bu kadar basit ve amatörce algılanıp izah edildi.
Diyorum ki:Tamam bu ekran darbe ile kırıldı ve ekranda esnek olduğundan iz kalmadı,peki şu ekranın diğer köşesini benim için kırarmısın dediğimde bak kırarım dedi bende kır ama herhangi bir iz kalmasın dedim mümkün değil ekran da iz kalır dedi,ben cevap verdim o saçmaladı ve mesele çözümsüz kaldı.Ha birde bir tüketici hakem heyeti öğrenmişler git şikayet et diyorlar,ben de kendilerine zaten başvuracağımı bildirdim ve oradan ayrıldım.