Şimdi Ara

samsung.... innov8 vs SAMSUNG GALAXY GT-I7500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar... bu iki model arasında kaldım... kullanan arkadaşlarn tecrübelerine çok ihtiyacım var... telefonların kullanım amacı genel olup öyle iş için falan değil... kullanm kolaylığı.. dış görünüş... malzeme kalitesi... teknik özellik... hangisinde daha baskın???
    SAMSUNG GALAXY GT-I7500 vs SAMSUNG i8510 INNOV8....

• bence galaxy daha şık daha kaliteli bir cihaz.innov 8 den ekranıda baya bi büyük ve innov8 e göre cok daha yeni piyasaya çıkan bir cihaz.en önemliside android işletim sistemli ilk samsung olması buda cihaz cazip hale getiriyor.bence android gelecegi parlak bir işletim sistemi o yüzden galaxy diyorum.
  • son msjıma ek olarak bugün gittigidiyorda galaxy modelini sıfır kvk garantili satan birine rastladım günün fırsatı diyodu 719 tl ye satıyor ve iki ürün kalmıs elinde kaçırma derim süper fiyat..
  • gittigidiyordaki i7500 ı aldım ama haala satıcı kargolamadı... elime geçsin de nasıl bi aletmiş bakalım :)
  • hayırlı olsun arkadaş cidden mükemmel fiyata aldın cihazı bende yeni preston almış olmasam direk atlardım bu fırsata:)satıcının yorumlarınıda okudum cihazdan 18 tanesini satmış ve hepsindende 5 yıldız aldıgına göre umdugun gbi gelecektir cihaz inşallah:)güle güle kullan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.