Bildirim
Samsung J5 & Samsung E5 hangisini tavsiye edersiniz ? ( ACİL TAVSİYE LÜTFEN ARKADAŞLAR)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 sinede tavsiye etmem p70 alın -
Ikisinede 5 para verilmez.zenfone laser yada P70 bakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: patren
2 sinede tavsiye etmem p70 alın
Hocam ılk akıllı telefon tecrubesı olacak o yuzden samsung olsun ıstıyorum , max bu fıyatlara ne tavsıye edersınız @patren
samsung giriş orta segmentde iyi değil valla meizu m2 note da alabilirsin -
Lenovo s90 850 TL bulabilirsiniz premimum alüminyum kasası var 8 MP ön kamerası var fiyatına gore iyi bi cihaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım arkadaslar pekı bu aralar teknosa bımeks gold vs bıldıgınız kampanya varmı uygun alabılecegım cıhaz
Arkadaslar ?
E5 ve J5 i çok yakından inceledim özellikler aynı olmasına rağmen E5 in ekranı daha iyi daha ince .Her nekadar fiyatına göre düşük donanım koysada samsung ekran kalitesi olarak bir asusun lenovonun çok üstünde süper amoled fark yaratıyor E5 tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: şubat
E5 ve J5 i çok yakından inceledim özellikler aynı olmasına rağmen E5 in ekranı daha iyi daha ince .Her nekadar fiyatına göre düşük donanım koysada samsung ekran kalitesi olarak bir asusun lenovonun çok üstünde süper amoled fark yaratıyor E5 tavsiye ederim
Cevabınız ıcın tesekkur ederım. Tasarım olarak dedıgınız gıbı e5 daha guzel ancak guncelleme destegını j5 ın alacagını soyluyorlar bu konuda kafamı kurcalıyor. Arkadaslar beklıyorum dusuncelerınızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X