Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun gündüz HDR Çekimi bakınız mavi ton ve solukluk hakim delirdim kaç gündür tabiki..

Samsung J7 [ANA KONU]

Buda Photoshop Online Tools sitesinden yaptığım düzen telefonda bu ayarı ..foto çektinmi düzenleden renk contrast ayarları yapsana bu kalitede olmuyor sitede bu buyrun:http://www.photoshop.com/tools

Samsung J7 [ANA KONU]

Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 20 Eylül 2017; 21:32:3 >

• GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu telefonu kamerası zaten Bulanık çekiyor Ben şu an hala 6 kullanıyorum yine de bulanik çekiyor eminmisin güncellemeden sonra bozulduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 21 Eylül 2017; 0:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste

Samsung J7 [ANA KONU]

• Aksam cekimi

• Samsung J7 [ANA KONU]

• Samsung J7 [ANA KONU]

Samsung J7 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

J700f telefonum android 7 güncellemesi gelmesi gelmedi daha bu modele gelecek mi ? Alıntı yaparsanız sevinirim

J7 2015'in android 7.0 nougat güncellemesi iptal edildi gelmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Değerli dostum 6.0.1'de iken Mesela gündü HDR modda resin çekip akabinden resmi düzenle kısmına girip renk tonlarını ayarlıyordum tam istediğim gibiydi bulanık demişsin ama şu fotoyu bu yaz ramazan ayında çektim HDR modda telefonun kendi ana kamerasında bu resmi hiç bir resim uygulama programı veya başka işlem görmemiştir sadece ana kamera ayarlarından sadece az gamma verdim o kadar..
    bu kaliteyi 7.0 ile alamadım çok soluk ve mavi tonda çekiyor ama onuda bu site ile hal ediyorum bugün keşif ettim siteyi http://www.photoshop.com/tools

Samsung J7 [ANA KONU]

dostum sen hızlı resimdem fotoğrafları yükle bak ben napıcam o fotoyu bekliyorum
    Vallahi kardeşim ben onu bilmiyorum nasıl yükleniyor yaw

Inanamıyorum fotoğrafı Bu cihaz ilemi çekildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Esenboğa 5

Inanamıyorum fotoğrafı Bu cihaz ilemi çekildi

Evet hocam J7 2016 ile çektim o manzarayı resmi çektikten sonra fotoğraf uygulamasıda ullanmadım telefonun kendi ana kamerası ayarlardan renkleri arttırdım sadece o kadar...

Birde bu siteye girinhttps://hizliresim.com/ dosyaları seç bölümünden telefonunuzdan çektiğiniz resmi ,dosyaları yükle bölümüne tıklayarak ..karşınıza yüklediğin resim, tam karşısına forumlar yazıcak, ordaki linki komple seç sağ tıkla kopyala, buraya yapıştır çok basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 21 Eylül 2017; 2:40:59 >

• bendeki Delta garantili Samsung Galaxy j710GN DUOS Çift Hatlı ( malezya menşeli ithalatla Delta distiribütörlü) olana henüz gelmedi an itibariyle güncelleme kontrolümde.

En yeni güncellemeler zaten yüklendi.
    Geçerli sürüm : J710GNDXU1APF2/G925FOJV2BOG8/J710GNDXU1APF1 yazıyor

Android sürümü: 6.0.1
    Android güvenlik yaması düzeyi: 1 Mayıs 2016

Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 21 Eylül 2017; 14:23:7 >

Samsung J7 [ANA KONU]

bugün çektim harika
    hocam benim cihazda bir sıkıntı yok, daha da iyileşmiş bile olabilir belki. size örnek fotoğraf bırakayım isterseniz.

Samsung J7 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazank.

hocam benim cihazda bir sıkıntı yok, daha da iyileşmiş bile olabilir belki. size örnek fotoğraf bırakayım isterseniz.

Samsung J7 [ANA KONU]

Çok güzel foto hangi modda çektin hangi ayarlar yaptın gündüz resmi paylaşırmısın rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazank.

Samsung J7 [ANA KONU]

Samsung J7 [ANA KONU]

Nasıl foto bence amiral gemilerden farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 21 Eylül 2017; 18:42:23 >

• Arkadaşlar yeni güncelleme henüz benim telefona gelmedi sebebi ne olabilir? J7 2016. Bir de bu telefona internetsiz çalışan radyo yüklemenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız çoook makbule geçecek.

• Telefon kamera ve ses açısından vasat arkadaşlar başta kamerada ois olmadığı için ve hoparlörü de dandik olmasi negatif yönleri. Pil performansı 6.0 da iyiydi 7.0 da ciddi sayılmaz ama yine de belli bir düşüş var 2 3 saat civarı az ekran suresi alınıyor artık.

• Arkadaşlar güncelleme geldikten sonra telefon çok geç sarj olmaya başladı. 6 saattir sarj okuyor %94 anca oldu. Sizde durum nasıl?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.