Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J7 (2016). Gsmarena pil testlerine göre en üst düzey cihazlardan biri... Samsungun önemli sayıda pili iyi giden cihazı var zaten. Ekran çözünürlüğüde değil mesele. Samsungun ekran çözünürlüğü yüksekde olsa yine sarzı çok iyi giden bolca cihazı var. Artık nasıl bir yazılım yada donanım bütünü varsa...

http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7870#show

101 saate kadar dayanma
    24.5 saat 3g bağlantı
    12 saat 20 dakka wifi ile webde gezinme
    18 saat 18 dakka video izleme

Bir şarzla bunlardan birini yapabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 12 Eylül 2016; 17:03:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 054samet 0 kullanıcısına yanıt
    ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm radyo benim için önemli
    Radyo mevcut değilse gm 5 plus daha mantıklı.

Önceki j7 Samsung Türkiye olanında radyo vardı diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 12 Eylül 2016; 17:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten benim note 5 im 5 saat ekran suresi verirken bu 10 saat mi veriyor nasil oluyor bu ya

• o zaman ben yanlış anlamışım kahkaha emojisini görünce kusuruma bakma.
    dediğin gibi ssler ortada 5000mah bataryalı lenovo p1 in bile bu sürelere ulaşamaması veya zar zor ulaşması bu telefonun ne kadar iyi bir cihaz olduğunu kanıtlıyor

hoppia - kardeşim nakit fiyatı 1300 civarı 12 ay taksitle de 1430tl ye fln geldi. tabi taksit dediğim kredi kartına değil. akbank ile ihtiyaç kredisi olarak aldım, sonuçta aynı şey. sesi bana yeterli geldi fazlasına ihtiyacım yok. taksitte dediğim gibi benim karta taksit olmadı fakat başka bi karta taksit oluyormuş galiba da hangi karttı unuttum mağazaya uğrarsan gerekli bilgileri alabilirsin hemde telefonu kontrol etme şansın da olur.

PoroIsmylife - valla bende inanamadım kardeşim 12 saat ekran süresi aldım çoğunu da yüksek grafikli oyunlarla geçirdim. tabi bida oyun oynamıcağım için bu süre daha da artacaktır diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 054samet -- 12 Eylül 2016; 17:59:38 >

• S7 yi satıp bu telefonumu alsam napsam

• 054samet 0 kullanıcısına yanıt
    kardesim sorun orda degil :/ elbette benim canim sıkıldı şuan ama ben 3000 mah bataryali 2k ekranda 5 saat alabiliyorum ah su ekrani 720 ye dusurebilsem ah samsung ah su grace ux u acilen vermeli bize

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    bence graceux u bekleyelim bize ekran cozunurlugi dusurme verilirse biz daha fazla alırız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

bence graceux u bekleyelim bize ekran cozunurlugi dusurme verilirse biz daha fazla alırız hocam.

İnşallah öyle bişey olur 720p bizim telefonda sırıtmaz 5.2" ekran nede olsa
    Ben lg gflex kullandım 6" 720p hiç sorun yoktu

• şu telefona küçücük bir bildirim ışığını çok görmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

şu telefona küçücük bir bildirim ışığını çok görmüşler

Bir şeyde eksik olmasa şaşarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda gürültü önleyici ikinci mikrofon yok.

pil çıkıyor mu?

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor evet

• quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Çıkıyor evet

ikindi mikrofon yok dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Çıkıyor evet

ikindi mikrofon yok dimi.

Yok diye biliyorum

• 2 değilde 3 gb ram yapsa ölür şerefsizler sanki. 2017 geldi 2016 serisi yeni giris yapıyor ne güzel :)

• Bildirim ışığı ois 3gb ram koysalar oldu en az 1500 olur ozaman

• siyah olanı bugün inceleme fırsatı buldum.

telefon çok kaliteli duruyor. yanları note 4 deki gibi gri ve ince çizgi şeklinde nikelaj kaplı parlıyor.

radyo yok malesef olsa bugün kesin almıştım.

fiyatına göre kamerası çok iyi.
    pil kendisini belli ediyor. en yüksek ışık da %100 parlaklıkta 10 dk kadar inceledim şarjı 1 kademe bile düşmedi.

gold renk seçeneğini de bulabilirsem incelemeyi düşünüyorum. ona göre gm5 ile j710 arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum.

Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 13 Eylül 2016; 19:53:53 >

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Samsung da Nokia gibi olmaya başladı. İlla bişeyleri eksik bırakıyor. Böyle giderse akibeti de nokia gibi olacak.
  • Anneme hediye bir telefon bakıyorumda, 3500 tl para verip bir telefon alacağım, 1 sene içinde hem fiyat hem cihaz yarı yarıya düşecek, bu telefon iş görür mü acaba ? galaxy s2-s3 serisinden beri samsung kullanıyordum hala hali hazırda note 3 kullanıyoruz, 2 senedir'de iphone 6 plus kullanıyorum,

samsung eskisi gibi 1 sene sonra özellikle s serilerinde donmaya takılmaya başlıyordu bu yeni cihazlarında böyle problemler var mıdır arkadaşlar ? tavsiye edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.